Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Angyal88
2019-01-16 09:37:31

Anita28
Ritkán én is szoktam mérni napközben, valamelyik nap 37,7 volt most megmértem 37,6 lett. Nekem egyébként alapban 36,9 szokott lenni a napközbeni hőm.
Jozsa85
2019-01-16 09:32:40

Lanyok!
En ezzel mar ugy vagyok, hogy most meg egy honappal kozelebb kerultem a kisbabamhoz. ;)
anitaa28
2019-01-16 09:16:58

Angyal ez nagyon szép! Egy ilyen görbének én is örülnék!
Nashua,erikasz köszi,de jobban örülnék ha nem lenne ennyire cakkos a görbe.Nashua meglásd holnapra még feljebb megy és úgy is marad.

Esetleg van olyan aki napközben is mér hőt? Tudom ez nem számít, de már most 37 a hőm és kb. felszokott menni 37,3-ig.
Angyal88
2019-01-16 09:11:05

Sziasztok!
Nekem még mindig 37 felett van a hőm. Remélem így is marad már.
Három napja enyhén fájnak és minimálisan megduzzadtak a melleim, szurkálások és enyhe görcsölgetéseim vannak.
A görbém biztató?
Nashua34
2019-01-16 08:52:24

Sziasztok, Jozsa nagyon sajnalom :( de majd a doki segít! Anita:nagyon szép görbe, drukkolok :) Én is visszamentem kicsit, nem tudom mi lesz ebből..
Andi198729
2019-01-16 08:29:56

Sziasztok, olvastam a bejegyzést a luteálissal kapcsolatban, nekem azt mondta az endokrinológus, hogy a legalább 10 napos az megfelelő, attól ne legyen kevesebb. Nekem is változó, van, hogy 12 napos, van hogy 14. Sajnálom Józsa, tényleg szép volt a görbéd, és Zsuzsi, de esetedben is sajnálom, de ilyen ez a rohadék menzesz, képes szórakozni az emberrel, reményt kelt, aztán kíméletlenül lecsap. Én most nem tudom, hogyan alakul a hónapom, a 12. ciklusnapon volt nyúlós tojásfehérje nyákom, a hőm viszont a 15.napon emelkedett meg 36,7-re, és onnantól 36,9. De nem mérek, mert csak idegbajos lennék, én mindig csak addig mérek, míg megemelkedik a hőm, mert nagyon frusztrálna. A nyákban sokkal inkább bízom, mert emlékszem, mindig onnantól számolva jött meg 14 napra a menzesz mikor az megjelent. A doki is azt mondja, hogy inkább ezt figyeljem, a nyák megbízható, egy teszt nem fogja megmondani, mikor lesz ovu, sem a hő, persze segítséget ad, de mindenki egyéni, nem mindenkinél valósul meg az hogy hőesés, és hirtelen emelkedés, így nehezen lehet észrevenni az ovut. Nem remélek semmit, lesz ami lesz, szinte már megszokott, hogy minden hónapban megjön, nem sokáig fogok sajnálkozni, ha most is így lesz. De én már kezdek afelé tekintgetni, hogy inszemináció, első körben az, mert lombikot nem csinálnak, csak indokolt esetben.
Kira84
2019-01-16 08:02:39

Üdv lányok. Én már nem tudom mire is számíthatok.a görbém hullámvasút.sajnos a tüdző nem repedt meg ez látszik is a hőmön. 2napja mensi görcseim vannak.
GőVica34
2019-01-16 07:36:46

Sziasztok.
Jozsa nagyon sajnálom!
Én ma igy.. Visszament.
erikasz
2019-01-16 07:27:07

Én ma igy szerintem a vérzés bezavart ..
Majd meglátjuk holnap mit mérek !
Anitaa :Szép a görbéd !:)

Jozsa :Nagyon sajnálom !:(
Majd a vizsgálaton ..minden kiderül ..reméljük megoldodnak a problémák hamar ...gyönyörű görbéd van és szerintem nem nagy a probléma ...hogy anyuka legyél hamarosan .
Christi
2019-01-16 05:57:37

Sziasztok!
A lutealis nem mindenkinek tankonyvi. Az enyem pl majd minden honapban mas, pedig a ciklusom szabalyos

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!