Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
nikinokedli
2019-01-23 07:01:05

Én is csinàltam ma egy negatív tesztet. :(
Pedig napok óta émelygek egèsz nap, azt hittem, van összefüggés
anitaa28
2019-01-23 06:53:50

Sziasztok!

Nem bírtam ki,megcsináltam a tesztet egyértelműen negatív :( Nagyon elszomorodtam,de ti tudjátok milyen ez. A hőm lejjebb ment vizes folyásom lett szóval valószínű meg fog jönni.
erikasz
2019-01-23 06:33:44

Mimike :A stagnálás ovu-t mutat.. ha ciklus 17 ,18,19 napján együtt vagytok az elég !

Jozsa : A ciklus 8,9,10 napján együtt vagytok .... elégnek kellene lennie !

mimike84
2019-01-23 06:04:10

Sziasztok

Hát nem tudom, kezdek aggódni, hogy meglesz az első ovu nélküli hónapom...
Lh teszt tegnap is erős de még nem pozi, a hőm ma is lenn...
Ha lesz még ovum akkor mi tolhatja ki ennyire?
Most megint 2 napig éjszakás lesz apa igy esély sem lesz semmire.... :(
Jozsa85
2019-01-23 05:41:38

Sziasztok!

Mutatok egy atlagos gorbet.Szerintetek melyik napon kellene mundenkeppen ugykodn,i hogy vegre legyen eredmeny?
Anitacool
2019-01-22 19:07:41

Ha kibírod, akkor csak csütörtök reggel lődd el
anitaa28
2019-01-22 18:56:16

Van még egy tesztem csak azt nem tudom,hogy holnap erősebbet mutatna-e? Elvileg holnapra nem várom. Annyira nem vagyok jó ebben,mert sose pontos a ciklusom. Ez ma déli vizelettel készült,elvileg reggel koncentráltabb,de ugye 2 naponta duplázódik.
erikasz
2019-01-22 16:31:33

Anita :Én is látom a csíkot ...adná az Úr holnap erősebb legyen de szerintem 2 nap múlva kellene csinálni ....de tudom nem bírod ki ...én sem bírnám !:D
Bár ugy lenne hogy helyrehozható lenne ...igazad lenne !

Edit :Nehogy sértésnek vedd amit írtam ...én a mostani fiatalokat sajnálom ..nagyon rohanó világot élünk és ti ennek az áldozatai vagytok ..sok elvárás meg stb !
anitaa28
2019-01-22 15:48:01

Erikasz örülök hogy jó lett az eredményed :) Ha pontosan eszel,mozogsz és szeded a gyógyszert amúgy az IGT még visszamehet IR-be és a gyógyszert el lehet hagyni,de ez nagyon hosszú folyamat amúgy.
erikasz
2019-01-22 15:35:02

Edit :Az állás nagyon megerőltető... én is anó szalag munkán voltam sokat álltam tudom milyen az ..és még hazamentem 3 gyermeket rendeztem főztem mostam takaritottam ,de csak 8 órát dolgoztam a hűtőházban .
De mikor a dohánygyárban báláztam, rakoncába raktam a bálákat az munka !
Mikor fontam 32 km mentem a gépsorok között ..szaladtam... fújta a gép ki az anyagot.... kötöttem fel... fogyóba volt az anyag egyedül raktam be és kötöttem fel 4 nagy gépet ....aminek az egyik oldalán 2700 cséve volt azt szorozd meg nyolccal + a kisgépek ....9 évig bírtam a fonodába 4 műszakban ..
Mikor délelőttös voltam 3 órára hazamentem... gyerekeket rendeztem gyors főzés ,fél ötkor délután jött a kocsi mentem Vasmegyerre napszámba.. paradicsomot paprikát szedni ...este 8 óráig . Hazamentem gyerekeim megtanultak.. felkérdeztem verset felmondták este vacsora alig éltem 3,45 reggel ébredtem .
Sajnos ennek vagyok az áldozata...38 .40 kg voltam ..adódtak a szívfájdalmaim nem mentem orvoshoz ..nem volt segítségem a férjem is egy 0 zérrróóóó volt .
De hála Istennek megadta nekem a nyugalmat ....Albert mellett .
A volt férjem csak feküdt rázta a lábát igy éltünk 24 évet le ..még a gyerekekkel sem foglalkozott .
Józsi fiam villanyszerelő kitűnővel végzett .
Gergő burkoló ,állattenyésztő ,hegesztő jelessel végzett ,most tette le a minősítést a hegesztésből .
Ivett még tanul ...majd meg látjuk mi lesz
Büszke vagyok.. hogy felneveltem őket.. keservesen ..de lettek valakik !
Bocsi kicsit hosszú voltam ...
Na..... ekkor nem volt kedvem tornázni .

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!