Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnos nem jelent a pozitív ovuteszt sikeres tüszőrepedést. Ezért is jó, ha vezeted a hődet, az tudja igazolni.
Nekem meg közben kinyílt a méhszájam, úgyhogy remélem ezúttal megtörténik pár napon belül az ovum. :-)
ineeeez
2019-01-23 13:03:28
18.-ai egyforma erősségű volt!
a mai lett erősebb:)
köszi!
akkor rajta leszünk:):)
Anitacool
2019-01-23 12:52:07
Ineez az ovuteszt csak akkor számít pozitívnak, ha erősebb, de legalàbb ugyanolyan erős a kontroll csík, mint a tesztcsík. Ha ma erősebb, akkor a 18-i biztos nem volt még pozitív, a hőd is ezt támasztja alá. Szóval mostanában hajrá hajrá :-)
ineeeez
2019-01-23 12:40:20
Sziasztok! Segítenétek nekem?
Új vagyok még ebben a témában, ovulációs teszt,görbe,stb
Szóval a lényeg az,hogy 18.-án volt egy pozitív ovulációs tesztem(másnap halványabb utána nem néztem)
most 5 nappal később csináltam egyet kíváncsi voltam mennyire halványodott 5 nap alatt,de nem hogy halványabb hanem erősebb a T csíkom a kontrollnál, most akkor ezt vegyem pozitívnak??
Az előző nem volt az?
Kira84
2019-01-23 12:33:59
Üdv lányok
új ciklust kezdtem én is..
Edit90
2019-01-23 10:50:39
Sziasztok!
Erikasz: Dehogy bántottál meg,sőt ellenkezőleg, még jobban elszégyelltem magam. A leírásodból nekem úgy tűnik,hogy Te sokkal többet dolgoztál fiatal felnőttként,mint a mai fiatalok. Eddig is tudtam,hogy az én mindennapos mozgásom nem elég,de Te is erre hívtad fel a figyelmem,amit köszönök neked. Nem panaszkodásnak írom,hogy 12 órában dolgozok, szeretem a munkámat,és én választottam ezt a munkahelyet. Egyszerűen csak az a baj,hogy még nem találtam meg a nekem való kiegészítő mozgásformát,amit szívesen végzek,és nem tehernek érzek a munkám mellett. De próbálkozok, és már ez is nagy előrelépés.
Anitaa: Nagyon sajnálom, nagyon reménykedtem benne,hogy erősödik majd az a csík. Tényleg nem érdemes ezek szerint ilyen kazettás tesztet használni :(
Nikinokedli: Sajnálom! Az elmúlt pár ciklusban én is émelyegtem az utolsó napokban, pedig sosincs gond a hasammal,sem az étvágyammal. Én ezt a túlzott akarásnak tudom be, szerintem bebeszélem magamnak,hogy a baba miatt van. Amikor megcsináltam a teszteket,és negatívak lettek,az émelygés is elmúlt.
Józsa: Neked az ovu előtt jellemzően van 2-3 nap alacsony hő,stagnálás. Ha azokon a napokon együtt vagytok minden nap,vagy 2 naponta, vagy a 3.alacsonynál,meg az első magasnál,akkor tuti jó az időzítés
Mimike:Ha tegnap erős volt az ovuteszt,akkor ma éjszaka lesz kb,így holnapra megugrik a hő. Ha tegnap voltatok együtt,az tökéletes időzítés,ne aggódj, nem maradtok le. De érdekes,hogy azt szokták mondani,hogy a closty előbbre hozza az ovut,és úgy tűnik,neked nem. Az orvosod mondott erre valamit?
A görbém ilyen. Péntekre nem várom. Érdekes,ekkorra már idegbajos szoktam lenni,hogy mi lesz, most nyugodt vagyok.
Dalma14
2019-01-23 09:45:56
Sziasztok! Sajnálom Anita :( Remelem nemsokára összejön majd:)
Nekem még elvileg van 10 napom a nem vártig, de 1-2 napja enyhe csipkedés, alhasi diszkomfort érzetem van. Nem tudom, hogy ez már a
mensi előjele lenne vagy nem. Jelenleg itt tartok, bár a mai hő nem tudom, hogy mennyire érvényes, mert a párom hajnali 3-kor ért haza egy céges útról és utána nem igazán tudtam vissza aludni, csak 4 körül. De 7-kor keltem és ennyit mutatott a hőmérő.
Anitacool
2019-01-23 09:12:14
Sajnálom Anitaa28. :-( Az elsőre én is azt mondtam, hogy száradási, de ha a második egyből olyan lett, akkor nem szabad azt a fajtát venni. :-( A hamis remények rosszabbak a semmi reménynél is :-(
Én a ciklusom 25. napját taposom, ovura utaló jel nem sok van. Már harmadszor vizesebb a folyásom az elmúlt 2 hétben, de ennyi. Pedig reméltem, hogy a sport meg a gyógyszer majd kicsit normalizálja az ovu időpontját. Kíváncsi vagyok mikor jön el a pé napja. Eljönni el fog, abban biztos vagyok. Csak legyen meg a nagy románc is :-)
anitaa28
2019-01-23 07:30:22
Hát sajnos ilyen az élet,a sors így akarta, hogy ne ide kerüljön most ez a kisangyal. De nem adjuk fel! Itt mindenki küzd és ez nekem is erőt ad,most annyira megvisel ez a negatív teszt :( ennyire még sosem borultam ki. De házat újítunk és költözünk az idén. Szóval majd az új fészekbe jöhet a gólya! Annyira fáj a derekam és görcsöl a hasam,hogy valószínűleg eléggé meg fog jönni.
ineeeez
2019-01-23 07:15:17
Nagyon sajnálom anita28, láttam feltetted gyakorira is, ott mindenki biztos volt benne,hogy a ma reggeli pozi lesz :(
Nekem meg közben kinyílt a méhszájam, úgyhogy remélem ezúttal megtörténik pár napon belül az ovum. :-)