Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit, ne keseredj el, a hőd miatt, ne aggódj, hogy kevés a progid. Hidd el, nem kell 37 felettinek lennie a hődnek, mert nem mindenki egyforma, ez egyénenként változik. Nekem sem szokott 37 felé menni, az alapom 36,3 körül mozog, és nálam a 36,6-36,7-36,8-36,9 már emelkedettnek számít, és mikor voltam hormonsort nézetni, a progeszteronom rendben volt, az endokrinológus mondta. Nézess hormonsort, és abból majd kiderül.
Mozgásként a zumbát ajánlanám neked, mert az nem ilyen unalmas snassz torna, hanem élvezetes, én pl. szívesen csinálom. Fogyaszt, formálja az alakot, átmozgat mindent.
Jozsa85
2019-01-24 10:08:22
Edit
Meg egy alkalomra van gel.Lehet hogy elhasznalom.Bar eddig nem jott be..
Edit90
2019-01-24 09:45:31
Sziasztok!
Erikasz: Miattam ne legyen álmatlan éjszakád, nem vagyok olyan sértődős fajta,inkább örülök,ha kapok tanácsokat. Nagyon jó ötletet írtál, eddig is olyan mozgásokat szerettem,ami inkább egy helyben van, rövidebb,intenzívebb. Most is ilyet fogok csinálni :)
Anitacool, Ineez, Zsuzsi,Józsa, Mimike, Maryanne: hajrá csajok,mindent bele,nagyon együtt mozogtok most ;)
Anitaa:Ma már nem teszteltél? A hőd nagyon ígéretes még mindig, bár mondtad,hogy neked mensi alatt esik csak le.
Mimike: Nem feltétlen kell nagyot ugrania egy nap alatt a hőnek, de tuti megvolt tegnap,és most már mindig magasabbat fogsz mérni. Van akinek 2-3napig megy egyre feljebb,ez nem gond, kinek milyen ütemben termelődik a progi.
Józsa: Ilyenkor,ha minden nap együtt vagytok nem is tudod nézni a nyákot. De ha együtt vagytok,nincs is jelentősége,biztos jó az időzítés. Használjátok még azt a megtermékenyítést elősegítő síkosítót?
Én ma lejjebb mentem,kezd görcsölgetni a hasam, legkésőbb holnap reggelre tuti megjön. Nagyon kevés volt ebben a hónapban a progim, sosem volt még ilyen csúnya a görbém. Szomorú vagyok miatta, de ez tuti a pajzsmirigyem miatt van. Ma megyek a háziorvosomhoz kikérem a véleményét, aztán ha nem tud nekem okosat mondani, akkor irány a magán endokrinológus, már kaptam is tippet, hogy kihez menjek.
Jozsa85
2019-01-24 09:02:30
Szia Andi!
Erdekes amit irtal.Nekem nagyon keves nyakom van.Nem is szoktam eszre venni..
Andi198729
2019-01-24 07:55:23
Zsuzsi, a nyákra hallgass inkább mint a hőre, saját tapasztalat, amikor nekem is megjelenik az a tojásfehérje szerű takony nyák, onnantól számított 14 nap múlva jön meg mindig a menzeszem, pl. legutóbb, a 12. ciklusnapon volt az a nyák, és a 27. ciklusnapra jött meg percre pontosan, és persze mondanom sem kell, hogy a hőm nekem sem mutatta, odáig stagnált, majd a 14. ciklusnapon esett le, és onnantól emelkedett, pedig már rég túl voltam az ovun, tehát a hőre nem igazán lehet alapozni. Mert minden ember más, nem mindenkinél van az, hogy a tankönyv szerint esik le, és emelkedik a hője ovukor. Az orvosom is azt mondta, hogy arra nem lehet alapozni, a nyákot figyeljem, mert az biztos jel. Vagy pl. volt olyan, hogy a hőm alapján úgy tűnt a 14. nap van ovum, mert akkor volt egy esés, és onnantól lassan emelkedett, de persze utólag kiderült, hogy a 16. volt ovum,
Anitcool, nem gondolkodtatok esetleg egy inszemináción, vagy végső esetben lombikon? Mert én már említettem a férjemnek, hogy ha májusig semmi, akkor el kell mennünk, mert akkor már láthatom, hogy ha 1 év próbálkozás alatt nem jön össze természetes úton, akkor az azt jelenti, hogy nem lehet természetes úton babánk, orvosi segítség kell. Mert nem akarom elhinni, ha az ember pontosan időzít, ott a petesejt, és a hímivarsejt, akkor miért mindig menzesz a vége. Normális esetben megtermékenyül, és be is ágyazódik. Fogalmam sincs, 2 éve hogy jött össze, de biztos a szerencsén múlott. Sokszor amúgy meddő nőnek érzem magam, hiába voltam már terhes :( Én már kezdem feladni, mert minden hónapban ugyanaz van: állandóan megjön, aztán ha elmúlt, reménykedés van, hogy lehet próbálkozni, utána megint reménykedés, hátha sikerült, aztán bumm: megjön a végén. Szóval ebből elegem van, ezt nem fogom évekig játszani. Kb. 4 hónapot még hagyok magunknak, megpróbáljuk a folyamatos együttlétet, és ha így sem, akkor inszemináció, első körben, majd legvégül lombik.
Maryanne
2019-01-24 07:12:17
Sziasztok! Én jelenleg így állok. Tegnap megvolt a nyák, ma egy kicsit magasabb a hőm, én úgy gondolom az éjszaka megvolt az ovu, bár ezt majd még a következő napok hője igazolja biztosan. Szerintetek ma már magasabbnak kellett volna lenni, ha tényleg megvolt az ovu?
Anita sajnálom a negatív tesztet, ez nagyon rossz mikor az emberben felcsillan a remény aztán csalódik.... de fel a fejjel, lesz ez még így se! :)
Hajrá mindenkinek! :)
erikasz
2019-01-24 06:54:50
Edit :Hogy állsz ?
erikasz
2019-01-24 06:44:09
Anita28 : Nem biztos hogy a teszt megbizható ....azért kell várni !
Én terhesgörbének látom ..ne tesztelj ....csak ha 18 napos a luteláris ..ne idegesítsd magad ....bízd Istenben !:D
Jozsa : Hajrá ....!
Mimike :Nem mindenkinek ugrik nagyot a hő ...majd holnap !
Én ma igy menszi elmult ..
anitaa28
2019-01-24 06:04:28
Sziasztok!
Én megint feljebb mentem,nem értem,ha negatív a teszt legalább jönne meg :(
Jozsa85
2019-01-24 05:51:11
Sziasztok
Varom az ovut.Tegnap is meg elotte is egyutt voltunk.Elvileg ejjel felmegy a hom, az eddigi tapasztalatok szerint.Meg este ragyurunk es majd meglatjuk.
Mindenkinek szurkolok!
Mozgásként a zumbát ajánlanám neked, mert az nem ilyen unalmas snassz torna, hanem élvezetes, én pl. szívesen csinálom. Fogyaszt, formálja az alakot, átmozgat mindent.