Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion köszi a választ. Gondoltam már rá, hogy elmegyek én is magánba IR tesztre, mert csak sima cukorterheléses vizsgálatom volt, ami persze rendben volt. Bár most már kivárom először az első konzultációt a meddőségi központban, ami 1 hét múlva lesz, meglátom ott mit javasolnak....
zsuzsi09
2019-01-25 17:28:07
sziasztok!
én még mindig tartom magam a 36,5-ös értéken. Értelemszerűen nem is mutatja még a rendszer az ovut, nincs mit rajta csodálkozni. Lassan rettegek a reggeli méréstől, nem tudom hol lehet a hiba :/
Jozsa85
2019-01-25 16:33:36
Malory.J !
Bőven tesztelhetsz!Szep gorbe!
ineeeez
2019-01-25 16:18:54
Szia MaloryJ!
Én a helyedben holnap reggel csinálnék egy facelle,vagy predictor early tesztet :-)
MaloryJ
2019-01-25 15:55:52
Sziasztok! Én még nagyon új vagyok itt. Véleményt kérnék a görbémről. Múlt héten görcsöltem, tegnap is egy kicsit. De ilyenkor már bőven barnás folyásom van menszesz előtt. Teszteljek? Vagy még korai?
Köszönöm. :)
Anitacool
2019-01-25 15:06:24
Csajok, ma is pozitív az ovutesztem, tegnap is az volt. De tegnap voltak alhasi fájdalmaim, nem durva, de azt hittem az volt a tüszőrepedés. Ezek szerint benéztem..
https://kepkuldes.com/image/77HLQ
Itt a mai, elég egyértelmű
Lion86
2019-01-25 14:23:05
Hát sajnos ez így van. Nagyon nehéz jó dokit találni, én nyolcat jártam végig közel 20 év alatt + 2-3 doki volt még rövidebb ideig. A mostanival viszonylag elégedett vagyok :) Ezért is nyúzok mindenkit, hogy ne hagyják magukat, dokit kell váltani, ha egy kis kétely is felmerül, ne járjanak mások is úgy mint én.
Dalma14
2019-01-25 14:15:32
Próbálok addig nem rástresszelni :) Örülök, hogy a doki így all hozzá, hogy 3 hónap után foglalkozik velem. Van ismerosom, akiknél 1,5 ev sikertelen próbálkozás utan is alig akarta a dokija rendesen kivizsgálni.
Lion86
2019-01-25 13:14:31
Nekem a PCOS már a kezdetektől megvolt, sosem volt rendben a vérzésem, de ez kezdődhet 20, 30 éves korban is. Egy hormonlelet még lehet véletlen, gondolom azért akar a doki 3 hónap múlva újra látni, hogy van-e ok aggodalomra. A hosszabbodó ciklus kicsit gyanús, de persze simán lehet, hogy nincs baj, csak lassult valamiért a peteérési folyamatod. Ne izgulj ezen, amíg nincs újabb vérvétel, minden ciklusban más a hormonok aránya.
Van olyan eset is, amikor csak az androgén tünetek vannak jelen (szőrök, hasi zsír, hajhullás) és a megváltozott hormonszintek, de nincs policisztás ultrahangkép.
De nem akarok rád ijeszteni semmivel, egyelőre ne foglalkozz a dologgal, amíg vissza nem mész a dokihoz. De drukkolok, hogy csak a pozitív teszt miatt menj legközelebb :)
Az én esetem durva, mert végignéztem az elmúlt 17 év UH leleteit és végig azt írták rá, hogy minden oké. De egyszer mikor 2006-ban másik doki nézett, ráírta a papírra, hogy mindkét oldalon sok kisebb tüsző, megnagyobbodott petefészkek. Aztán azt mondta, minden rendben. Ez mind kórházi rendelésen volt. A francokat volt az rendben, már 13 éve is látszott a baj, csak nem akartak vele foglalkozni vagy nem is ismerték fel :/
Dalma14
2019-01-25 13:02:50
Elfelejtettem írni, hogy az első próbálkozás hónapban nem mértem hőt és lh tesztet sem csináltam. A 2-ban már mértem hőt és a mostaniban pedig hőt is mértem és lh tesztet is csinaltam. A görbe alapján és most az lh teszt is azt mutatta, hogy volt ovu.