Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Régen éreztem ilyet. De ez jó jel hogy rettenetesen feszit, nyom az alhasam? Most is még full pozi az LH teszt.
Nashua34
2019-01-31 09:14:45
Sziasztok, én ma így, és reggel megjelent a tojásfehérjés nyák. Lehet holnap már magasabbat mérek. Most nem használok lh tesztet, így az se fog segíteni, hogy biztosabb legyen, de nem baj, majd a hőből megtudom :)
anitaa28
2019-01-31 08:30:08
Sziasztok!
Az én görbém nagyon csúnya,de legalább már jönne meg,jele sincs. Majd a cickafark rendbe tesz remélem :)
Angyal88
2019-01-31 07:21:16
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Anitacool: Ritkán van ovu jelem,de most nincs semmi.
A hőm lassan kúszik felfelé. Az ovumat a gép előre hozta 8-ik napra na akkor volt kicsi nyúlos nyák amikor néztem a méhszájt.
Mai görbém
erikasz
2019-01-31 06:46:28
Mimike :Sajnálom hogy még nem történt meg az ovu ...de most a stagnálás azt jelenti meg a + LH szerintem meg fog történni !
Kíváncsi vagyok a laborra jó én nem értek hozzá mi a jó de Lion az fogja tudni !
Lion :Te hogy vagy ..mi van veled ?
Vica : Eddig szépen haladsz ..de igaz az az egy érték döntő lett volna ..ovu szentpontjából !
Én ma igy : ovu fájdalom nincs ..nem tudom.. vizes folyás meg van ..méhnyak ugyan ott középen esetleg puhult !
mimike84
2019-01-31 06:15:59
Jozsa de szép egyenletes hőid vannak :)
Én is napi 1100 c vitamint szedek plusz ami a gravidában van....nyák nem sok minden van, lehet ez okozza? Na kiváncsi vagyok a kisérleted eredményére :)
Anovus ciklusnál honnan tudom mikor fog megjönni? Eddig ugye a hőből tudtam de most erre semmi esély....
Tegnap csináltam lh tesztet kiváncsiság képpen, hát szép erős majdnem pozitiv igy a 26. napon, nem értem....
Ma lesz meg a laborom, kiváncsi vagyok, bár most csak 2 értéket nézett a doki
GőVica34
2019-01-31 06:04:54
Sziasztok.
Tegnap vajon leeshetett a hőm? Nem tudtam mérni, pedig jó lett volna tudni. Pozitiv ovu teszt volt tegnap. Mindegy... Nem rágom magam ezen..
Jozsa85
2019-01-31 05:53:37
*
Jozsa85
2019-01-31 05:52:31
Sziasztok!
Itt tartok.A C-t nem szedem.Egyelore nen valtozott semmi.
Dalma14
2019-01-30 20:41:12
Sziasztok! Nekem ma megjött (ez a cikluson 34 napos volt, 37-38 helyett), tegnap hívtam a dokit, hogy túl vagyunk az első három próbálkozós hónapon.
Ma felírt nekem clostyt, szombattól kell szednem 5 napig 2*1-et és jövő szerdán kell hozzá visszamennem.
Edit90: Én érdeklődtem az aviva tornáról, a közelben van oktatás is, lehet, hogy majd elmegyek egy csoportos órára, hogy mégis mit hogy kell csinálni :)