Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát én teljesen kivagyok...
Kivettem a magas értéket, valószínű fals volt. Szombaton pesten voltunk céges bulin, későn értem haza, éjjel fenn is voltam, lehet amiatt lett magas...
Azóta csak lefele megy, pedig szombaton volt pozi az lh teszt, úgyhogy tuti nem repedt meg... :((
Holnap elmegyek a vérvételre, ami elvileg 21. napi, igy a labor is majd igazolja.
A dokit nem tudom, hogy tegyek még egy próbát a jelenleginél vagy keressek újat? A jelenlegi dokimnál szültem 6 éve, de hozzá akkor pozi teszttel kerültem... most viszont valami gáz van, de hogy mi azt nem tudom, eddig nem volt ilyen hónapom hogy nem lett volna meg az ovu :(
Van itt (pécs) meddőségi központ, de nem hiszem hogy most még oda kellene mennem, inkább egy rendes, alapos dokit keresni...
Angyal88
2019-01-29 07:49:37
Jó reggelt mindenkinek!
Ma sikerült a megszokott időben mérni, most így állok. A tegnapi napot nem írtam be. Szerintetek be írjam attól függetlenül, hogy előbb mértem?
Dalma14
2019-01-29 07:07:05
Sziasztok! Már pár napja esik a hőm, a hasam fájdogál, de eddig még nem jött meg.
GőVica34
2019-01-29 07:04:05
Alufoliaval letakartam, nincs kiszáradva. De most fekszem, ha felkelek megeszem.:)
erikasz
2019-01-29 06:36:51
Vica :Ne tárold... edd meg ...egy egészet el lehet fogyasztani nem sok lé van benne !
Jozsa :Gyönyörű a görbéd !:D
Én ma igy
Jozsa85
2019-01-29 06:31:49
Sziasztok!
GoVica! En napi 1 egeszet megeszek mert nagyon szeretem.Kiszarad a mag egy fel nap alatt ha kint van a hejbol.
Szerintem nem lesz tul izgi a gorbem ebben a honapban.
GőVica34
2019-01-28 18:00:37
Csajok aki eszi a Gránátalmát, hogy tárolja a magokat? És napi 1 kis teáskanál elég belőle?
Jozsa85
2019-01-28 15:51:44
Lanyok!
En minden ejjel 3kor kisetalok pisilni, neha meg 1 pohar vizet is iszok.Aztan alszok 5.30ig.Ezekkel a mert adatokkal vezetem a hogorbet.Szerintem felesleges aranyositani meg gyokot vonni meg saccolgatni.Irjatok be amit mertek.
GőVica34
2019-01-28 15:50:18
Angyal az 5 óra alvás az jo.
Mininum 3 maximum 6 ora kell ahhoz hogy a testhő kellő tartományba csökkenjen/növekedjen. És az egy időben való nérés sem előirás. Én is e műszak mellett mérek.
Az orvosok akiket erről kérdeztem azt mondták az a legfontosabb, hogy meglegyen a kellő alvási idő!
Anitacool
2019-01-28 15:28:02
Ha már 5órája aludtál, akkor az nem biztos, hogy rossz! Én mondjuk akkor feküdtem :-D
Hát én teljesen kivagyok...
Kivettem a magas értéket, valószínű fals volt. Szombaton pesten voltunk céges bulin, későn értem haza, éjjel fenn is voltam, lehet amiatt lett magas...
Azóta csak lefele megy, pedig szombaton volt pozi az lh teszt, úgyhogy tuti nem repedt meg... :((
Holnap elmegyek a vérvételre, ami elvileg 21. napi, igy a labor is majd igazolja.
A dokit nem tudom, hogy tegyek még egy próbát a jelenleginél vagy keressek újat? A jelenlegi dokimnál szültem 6 éve, de hozzá akkor pozi teszttel kerültem... most viszont valami gáz van, de hogy mi azt nem tudom, eddig nem volt ilyen hónapom hogy nem lett volna meg az ovu :(
Van itt (pécs) meddőségi központ, de nem hiszem hogy most még oda kellene mennem, inkább egy rendes, alapos dokit keresni...