Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
A görbém most nagyon nem jó. Be húzta az ovut pedig ma lett pozitiv mosolygós a digi ovuteszt. És most érzem most van a sikosság a folyás...
Ma nem mértem mert éjszakai melo után utaztam..
Jozsa85
2019-01-30 15:45:56
Anitacool
Teljes kivizsgalasra megyunk a ferjemmel.Ot meg sosem neztek. Majd meglatjuk.
anitaa28
2019-01-30 14:04:20
Meg is jött a PM leletem.
TSH: 1,150 mIU/L 0,400 - 4,500
FT4: 16,05 pmol/L 11,50 - 22,70
FT3: 4,88 pmol/L 3,50 - 6,50
Anti-TPO: 23,8 IU/mL 0,0 - 35,0
Szerintetek?
Mostanában elég szarul vagyok,de lehet csak a Mercktől,Mindentől émelygek,hányingerem van,még reggel is amikor ébredek,majd elmondom az orvosnak is.Ismeritek a Victoza injekciót? IR-ben szokták alkalmazni amikor a Merck nem megfelelő.Mivel nekem nem hozta rendbe a ciklusom és meg állt a fogyásom is szeretném ezt használni,majd meglátjuk a doki mit mond.
Anitacool
2019-01-30 13:41:50
Jozsa én is olvastam, hogy lehet ovu nélküli ciklus egy évben egyszer akár kétszer, nekem mondjuk még sosem volt, pedig régi motoros vagyok. Eddig szép a görbéd! Milyen kivizsgálásra mentek? Én 500mg C-vitamint szedek, de nem vettem észre változást odalent.
Erikasz, szerintem jön az ovud! ;-) Nekem most nagyon furi a görbém, sosem volt még ilyen. 24-25-én full pozitív volt az ovuteszt, ovus fájdalmam volt 24-én és 27-én is (aznap ismét lement a hőm). Mára emelkedett meg igazán. Nem tudom, mi lehet, de majd kiderül.
Angyal nekem a legritkább esetben van akkor az ovum, mikor a gép jelzi. Vannak ráutaló jelek? Nyák esetleg? Vagy lőj el egy lh tesztet, hogy hol tart a dolog.
Maryanne az együttlétek után kb 24 órán át nem lehet nyákit nézni, mert megtévesztő lehet.
Anitaa28 szerintem nem volt még ovud, hiába jelzi a gép. Ha most gyanakszol rá, hogy közeleg, akkor gooo, tegyetek az ügyért! ;-)
Edit90
2019-01-30 13:40:54
Sziasztok!
Nálam most semmi izgi nincs, most múlt el a mensi.
Kèrdeztètek az Aviva tornát. Engem èrdekel a dolog,el is olvastam a könyvet. Elkezdem itthon, most úgyis többet szeretnèk mozogni,ez kapóra jön:).remèlem betanítás nèlkül is èr valamit. Próbálta már valaki? Erre most èn leszek a kísérleti pèldány:)
Jozsa85
2019-01-30 12:05:05
Lanyok!
Szedjetek tovabb.En ezt a ciklus kiprobalom nelkule.Meglatjuk mi lesz.Nekem mindegy, j heten megyunk a kivizsgalasra.
Ha eszlelek valtozast megirom.A gorbet meg ugyis felteszem.Nekem szep szokott lenni.Latni fogjuk ha vmi valtozik.
Most en leszek a kiserleti nyul.
Nashua34
2019-01-30 11:55:16
Jozsa, most teljesen elbizonytalanítottál. Én napi 1000mg-ot szedek, eddig azt hittem ezzel jót teszek, a felesleget amúgy is kiválasztja a vese. De nézd, ezt a cikket találtam a C vitamin es a termékenység kapcsán, csak pozitívumokat ír, nagyobb arányú teherbe esés azoknál akik szedik, stb.: https://www.babalesz.hu/2017/05/hogyan-hat-c-vitamin-noi-hormonrendszerre-es-termekenysegre/
Jozsa85
2019-01-30 11:44:40
Maryanne
Tobb helyen olvastam hogy vekonyitja a mehnyalkahartyat.Plusz nekem max. 4 nap szokott lenni a mensim es nem tul eros.(Tehat ez igazolja is.)2018 jan. ota barnazok.Akkor kezdtem az 1000 C szedeset is.Most meglatjuk hogy fogok e pottyozni mensi elott..
Zarojelben jegyzem meg hogy csak 2 napja nem szedem es maris tobb a folyadek odalent.
anitaa28
2019-01-30 10:42:23
Sziasztok!
Nem értem mi történik. Olyan mint ha ovu akarna lenni. Tegnap este és ma reggel is termékeny nyákkal találkoztam. Ma lesz meg a pajzsmirigyes vérvételem eredménye majd megírom milyen. Februárban megyek vissza az endodkihoz. Elviszem a görbém,remélem kitalál valamit.
A görbém most nagyon nem jó. Be húzta az ovut pedig ma lett pozitiv mosolygós a digi ovuteszt. És most érzem most van a sikosság a folyás...
Ma nem mértem mert éjszakai melo után utaztam..