Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-02-01 14:02:24

Sziasztok!
Voltam rakszuresen
Talalt egy 5mm-es miomat.Tavaly meg nem volt ott.Ez majd legalabb mondhatom majd a kivizsgalasnal.Azt olvastam hogy a keves progi miatt jon elo.Vegre vmi..
Kira84
2019-02-01 13:56:32

Üdv lányok.
ineeeez
2019-02-01 13:43:39

Nincsenek!
Pedig általában menzi előtt már egy héttel szoktak lenni, puffadás és a melleim is megduzzadnak olyankor de most nem érzem azokat a tipikus tüneteket.
Lion86
2019-02-01 13:42:03

Ineeeez, nincsenek PMS tüneteid?
ineeeez
2019-02-01 13:40:21

Sziasztok!
Megint leesett a hőm, ez már a menzesz miatt lehet???
Elv. 9 dpo.... Szerintetek?
Lion86
2019-02-01 13:40:18

Sajnálom Mimike. Azóta sem történt semmi? Szerintem ne halogasd a dokiváltást, 2 Clostis ciklus UH nélkül... Sok jó nem várható tőle :(
De mondjuk azt sem értem, minek adnak bárkinek is Clostit, ha van rendszeresen peteérése.
"Javallatok nőknél:
A peteérés serkentése az agyalapi mirigy, vagy a petefészek egyes megbetegedései, valamint a fogamzásgátló tabletták hosszan tartó szedése után. Terhesség után megmarandó kóros fokozott tejelválasztás (galactorrhoea) megszüntetése."
Tehát akinek nincs petefészek megbetegedése, annak minek??? Nem értem a dokiknak miért jó ez a kísérletezgetés :/ Úgy látom nálad inkább be is kavart.
Andi198729
2019-02-01 13:30:51

anitaa28, így már más a helyzet, neked indokolt a fogyasztása. Hátha segít. Nekem kavart be anno, azt hittem, neked is rendben a ciklus, és ezért féltettelek a fogyasztásától. Hátha segít a menzeszeden is, mert ahogy láttam a görbéden, az nem igazán jó, hogy csak 1 napig menstruálsz. Nekem az endokrinológus mondta, hogy az a megfelelő, ha legalább 5 napos a menzesz. Valószínű, hogy kevés az ösztrogénszinted. A cickafark ezen biztosan segít majd.
mimike84
2019-01-31 18:28:14

Na a labor is igazolja hogy nem volt ovu...
Progi 1.3
Prolaktin meg 13, az elvileg jó.
Kedden elmegyek a dokimhoz, kap egy utolsó lehetőséget ha most sem csinál uh-t akkor váltok... a clostitol nem jobb lett a helyzet hanem még szarabb...
Lion86
2019-01-31 18:20:21

Erikasz, a szédülés nem biztos, hogy alacsony cukor miatt van, én is nagyon szédültem, mikor elkezdtem szedni, de nem volt alacsony a cukrom. A durva hányinger 1-2 héten belül biztos enyhül majd. Az nekem is megszűnt, de a hasmenés és gyengeség 2 hónap után is megvolt, ezért hagytam abba. De sokan hozzá tudnak szokni a gyógyszerhez, biztos enyhülnek majd a mellékhatások.
3 feletti TSH-m volt mindkét kisfiam előtt, úgyhogy annyira nem estem kétségbe az érték miatt. Csak furcsálltam, mert tavaly még 1,18 volt. De hát minden változik.
Ovum még nem lesz a napokban, a méhnyak közepesen kemény és középen van és krémes folyás.
erikasz
2019-01-31 16:59:48

Lion :Már azt hittem ...valami baj van ..örülök hogy minden rendben veled !:D
Hát ez a nagy leesés ovu-ra is utalhat a napokban ...de nem tudom előtte milyen értékeid lehettek szerintem alacsony mint szokott ..ha megemelkedik és leesik az is ovu jövetele .A TSH kicsit magas ....de vajon mért lett ilyen magas ?
Hát nem ártana megnézetni a többi értékeidet sem ..hogy tudd mi is a helyzet !
Én mióta szedem a cukor gyógyszert állandóan éhes vagyok sőt a gyomrom korog hangosan még éjjel is és hányingerem is van !
Többször szédültem a héten ,a cukrom nem mértem mert a munkahelyen jött rám ..nem vittem magammal a cukormérőt ..néha remegek erőtlen vagyok mikor haza jövök 5.4 a cukor 5,2 ..de állandóan nem fogom szurkálni magam !
Szóval nem tudom ...lehet a diéta és a cukor gyógyszer ...jóga sok a szervezetemnek a jövőhéten elfogok menni a a körzetihez elmondom neki !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!