Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Nem ugy van egyebkent hogy évente 2-3honap is lehet amikor nincs peteérés?valószínűleg ebbe a hinapba nekem se volt.mert csak vizes folyasom volt.ovu teszt negativ.en igy kezdek.
zsuzsi09
2019-01-29 17:09:45
sziasztok!
mimike- megértelek nekem sem emelkedett meg ovu után a hőm :( pedig annyit próbálkoztunk...a nyák meg volt a 14.-dik ciklusnapon és ennyi, nem értem, mióta mérem nem volt ilyen...próbálok nem gondolni rá, lesz ami lesz, úgy érzem belefáradtam....a vitamint szedem továbbra is, ártani nem árthat és ennyi
Anitacool
2019-01-29 15:36:33
Vagyis Kira, bocsánat az előbb elírtam.
Nézd! Ez csak egy pld. Sok ilyesmi volt.
Anitacool
2019-01-29 15:35:07
Dalma sajnálom :-(
Angyal nyugodtan írd be!
Mimike a 21. napi laborbak nem sok értelme lesz, azt ovu után 7. napra kell időzíteni kb. Én nem mennék el a helyedben, pláne hogy amúgy szokott lenni ovud. Így bevonzhatsz egy csomó felesleges beavatkozást, mert a doki abból indul ki, hogy sosincs ovud. De ahogy gondolod, te döntesz!
Ineeez valóban nem volt a tegnapi nagyon más, jó lehet az érték.
Nashua örülök, hogy jobban vagy, vigyázz magadra!
Vica míg szedtem a méhpempőt ilyen vonalzós grafikonjaim voltam. Ne izgulj, nem rossz az :-)
erikasz
2019-01-29 15:31:03
Kira :Örülj neki ,hogy ilyen nyugodt a hőd !
Persze nekem volt ilyen 12 napig is stagnált utána jött rögtön az ovu !
Nézd elküldöm :)
Majd meg örültem ...tudom bosszantó !:D
GőVica34
2019-01-29 15:22:21
Nem Nashua hanem Kira..
Kicsit félre olvastam.. Telorol más mint gépről..):)
GőVica34
2019-01-29 15:21:12
Angyal ird bs nyugodtan. Mint elöbb irtam én is 3 műszak mellett mérek. És a dokik akiket erről kérdeztem, azt mondták nem számit mijor mész ha meg van a minimum 3 maximum 6 ora alvás!
Nashuanekem is ilyen volt sokáig a görbém, ciklus elejen stagnált. Szerintem az jó, hogy nyugodt a görbéd.
Nashua34
2019-01-29 14:33:48
Sziasztok!
Jó pár nappal elmaradtam az olvasással, most pótoltam. Teljesen kiütött a betegség, 4 napig lázas voltam, nem is mértem inkább. Most már jobb, stagnál a hő.
Úgy döntöttem megpróbálom elengedni egy kicsit ezt a görcsölést, már amennyire hőmérőzés és állandó "befele figyelés" mellett lehet :D Úgy érzem az elmúlt hónapokban semmi másról nem szólt az életünk. Talán ez a betegség is annak a jele volt, hogy vegyek vissza picit, kell a pihenés. Ennek ellenére a fórumozást és a próbálkozást nem hagyjuk abba, de talán így kevésbé megyek a férjem idegeire is :)
A drukkok mennek mindenkinek, ovura váróknak, ovu utániaknak!
Kira84
2019-01-29 12:12:28
Sziasztok lányok.
Hát én nem tudom ezt hova tenni, nekem még soha nem kezdődött így a ciklus, hogy napokon keresztűl nem változik az érték.Nagyon fura.
erikasz, te jártál már így, ? Most látom csak szép ugrásod van, ebből pé lesz..
ineeeez
2019-01-29 10:23:45
ma így állok, szerintem csak jó lehetett a tegnapi mérésem reggel 5kor