Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-12-15 15:17:13

Szia Szilvi mi megvagyunk minden rendben egyre nagyobbakat rúg az úrfi. :D Január 17 én megyünk 4D re alig várom. De előtte 30. dokihoz megyek :D
Szilvia1980
2014-12-15 13:02:51

Sziasztok kismamik? Ki, hogy van? Kiscsiilag mizu veled?
Katicabogár5
2014-12-12 19:54:16

Kiscsillag gratulálok! Én először kb. 4-5 hetes lehettem amikor voltam dokinál akkor szabályos petezsákot látott benne kezdődő szíkhólyaggal. Vissza hívott rímet két hétre akkor már ott volt a pici is szívhanggal és akkor voltam 6 hetes 5nnapos. Szerintem ha nőtt a petezsák akkor nincs gond csak még nem látszik senki benne. Ilyenkor elég pár nap és már látni és hallani a szívverését. Lehet korán mentél. Nekem csak akkor mondta pontosra az időt a doki amikor már teljesen látszott.
Szilvia1980
2014-12-12 19:17:20

Kiscsillag! Hàla istennek nekem nem volt ilyenem, de meg csak hasonlo sem " remelem nem is lesz" En angliaban elek, es itt az elso uh az 12 hetesen volt. Ott mar termeszetesen nagy volt a baba. A kovetkezo uh-n mar biztos lesz szivhang,
kiscsillag84
2014-12-12 18:15:38

Sziasztok kismamik! 6 hetes terhes vagyok, hajnalban véreztem, bementem az ügyeletre, a dokim szerint a méhszájon volt egy rög, ami pucolódott és még fog is némi vérzéssel járni... Viszont, ami aggasztotta az orvost,h egyenlőre csak a petezsákot látja, benne semmit. Nálatok mikor látszódott először? Végig futtatta a szivhangot, még az sincs. Viszont hétfőn voltam uh-n, akkor 10 mm volt a petezsák, ma pénteken meg már majdnem 20 mm. Valakinek esetleg hasonló tapasztalata???
Katicabogár5
2014-12-12 13:03:04

Sziasztok kismamik!

Mi a 23. hétben vagyunk. Levente egyre nagyobbakat rúg és már szabad szemmel is látható.
Nekem az előtejem már egy pár hete megindult. A kilókkal én is jól állok mert a megfelelő súly jött eddig még csak rám és remélem így is marad.
Akkor te már a finisbe vagy.
Szilvia1980
2014-12-12 09:50:38

Sziasztok kismamik :)

En 32 hetes vagyok, most kezdtem el vizesedni es 2 napja megjelent az elotej is :)

Nehezemre esik mozogni, faj a labam, hatam, derekam. " nem hiztam sokat" Kedden voltam dokinal es Uh-n. Zoe mar 2 kilo. a doki szerint elobb fogok szulni mint a kiirt datum, de szerintem is...

Szep napot mindenkinek.
nikinokedli
2014-12-12 07:14:11

Sziasztok kismamik!
Hogy vagytok? Ki hol tart?
Ki hogyan áll a terhességi tünetekkel? Derékfájás, vizesedés, tejcsöpögés?
Nekem pl iszonyatosan fáj belülről a puncim, vagyis a csontom. Vagy valami ideget nyomhat, mert mintha ki akarna szakadni ott lenn minden...
Katicabogár5
2014-12-10 17:52:21

SzSLinda nagyon sajnálom :-( kitartást
KLANITA
2014-12-10 15:52:38

Szslinda - nagyon sajnálom. :-( :-( olyan rossz hogy ilyenek megtörtének, mért van ez. :-( sajnos én is már erről az oldalról tértem vissza a "nem babásra". sajnalom, sok sok szeretetet és kitartást nektek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!