Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kiscsillag84
2015-01-07 22:45:34

Gratulálok az új kismamiknak! :) Szuper, hogy ennyien vagyunk! :) Ki milyen kismama vitamint használ? Gravida, Elevit vagy láttam még dr. Czeizel nevűt is.... Mi a tapasztalat?

u.i. : Kezd viszketni a hasam. Ez gondolom annak a jele,h növekszik. :)
szilvita
2015-01-07 22:23:16

De jó, egyre többen leszünk:-)

Nóri, én a XI. kerületbe járok, a Szent Imrében fogok szülni. A dokim körültekintő és alapos, viszont nem a szavak embere, de ha kérdezel, bármire válaszol. Nem mondom, hogy a világ legjobb dokija, de nem volt okom panaszra, ez a 2. terhességem nála. Nyulasi Gábor a neve. Ja, és ha jól számolok, fontos lehet neked, hogy én júli közepén szültem, és ott volt, nem ment nyaralni 3 hétre meg ilyenek.

Szilvi, mi iolyen közel vagyunk? Én a 34. héten vagyok, még 6 van, elrepült a vége, csak pislogok, hogy mindjárt vége
Nóri90
2015-01-07 20:47:50

Köszönöm.igazabol mindegy, csak Budapesten legyen.
KatkaManó
2015-01-07 19:59:03

Üdv Nóri!

Pest melyik része lenne jó neked orvos ügyileg?
KatkaManó
2015-01-07 19:57:34

Napsugár, örülök neked mindig szurkoltam neked és végig olvastam min mentek keresztül.
De most már nyugi minden rendben lesz:)
Katicabogár5
2015-01-07 18:34:57

gratulálok Nóri. Sajnos orvos ügyben nem tudok segíteni mert nem Budapesten élek. Nálunk nem is lehet orvost fogadni :(
Nóri90
2015-01-07 13:10:24

Sziasztok,

Szeretnék én is csatlakozni.
Ma léptem a 13. hétbe és ma meg is volt a genetikai uh.
Szerencsére minden rendben ment:-)
Tudnátok ajánlani jó orvost Budapesten?Az enyém sajnos nem vállal szülést.

Köszönöm, jó itt lenni:-)
Katicabogár5
2015-01-07 11:30:24

Napsugár szívből gratulálok! Én is mindig számolom az uh közti időt és mindig olyan messze van de aztán még is hamar eljön. Jövő hét szombaton megyünk 4D re akkor leszünk 28 hetesek :D
már várom nagyon
Szilvia1980
2015-01-07 07:04:06

Sziasztok

napsugar24: Szivbol gratulalok! Udv koztunk :) Orulok, hogy sikerult, emlekszem a sok kuzdelmetekre...de megerte! :)
napsugar24
2015-01-06 19:55:19

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, őszintén szólva el sem tudtam képzelni, hogy egyszer valaha én is megérem, hogy a babások táborát erősíthetem. Remélem ez még egy jó darabig így lesz-nagyon bizakodunk. 2 és fél év után, a sokadik iszemináción sikerült. jelenleg 9+5 vagyok Ma voltunk a harmadik uh-n-eddig kéthetente láttam :-)
A következő sajnos csak a kombinált tesztnél lesz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!