Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma voltam dokinál :) Minden a legnagyobb rendben, már ver a kis szívecskéje! :) Nagyon megkönnyebbültünk! :) A héten kezdődött a hányinger, sőt 3x hánytam is! A legszebb karácsonyi ajándék! :) Ti hogy vagytok? Puszi mindenkinek! :)
7 hetes kismami
Katicabogár5
2014-12-18 11:42:36
csillka gratulálok a kisfiadhoz. sok boldogságot és örömet na meg persze egészséget a családnak :)
Szilvia1980
2014-12-18 10:36:35
Sziasztok kismamik :)
csillka: Szivbol gratulalok a kisfiadhoz, jo egeszseget es sok boldogsagot az egesz csaladnak! :)
csillka
2014-12-18 10:09:28
Sziasztok,
most épp van egy kis időm, igy megosztom Veletek is a hírt :D
December 5-én megszületett a fiunk Lőrinc, 3900 grammal, és 51 centivel. Indított szülés volt, ami elég hosszasra és nehézre sikerült, de mindezt már elfelejtettem, amikor látom itt szuszogni :)
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Katicabogár5
2014-12-15 21:09:18
Kiscsillag én is így voltam hogy azthittem sosem megy az idő. Aztàn most meg màr 22+4 nél tartok. Vissza gondolva gyorsan megy az idő.
Igen ez a màsodik trimmeszter de januàr közepén màr àtlépek a harmadikba :-)
Szilvia1980
2014-12-15 20:49:31
Kiscsillag! Orulok, hogy mar nem verzel, minden rendben van nalad is nagyon varlak tèged is a jo hirekkel! En jol vagyok kicsit dagad a labam, nem olyan nagy a pocim, de azert van!:) mar nem kell sokat varnom a kis csodankat. :) Mar mindent elokeszitettem, korhazi csomag es Zoenak is minden keszen all mar csak a kis lako hianyzik :) nagyon varjuk :)
kiscsillag84
2014-12-15 20:14:37
Sziasztok! Nagyon örülök Nektek csajok. Szilvi, még egy kicsi és babáztok :) Hogy érzed magad? Nagy a pocid? Katicabogár, nálad mizu? Ez még a 2. trimeszter? Nálam annyi a helyzet,h péntek óta nem volt vérzésem, kaptam Utrogestant. Pénteken megyek ismét a dokihoz..... Ultrahang, vizsgálat..... Addigra 6 hetes és 4 napos leszek. Annyira lassan múlik az idő, tolnám egy kicsit előre.... Jajj, csak legyen minden rendben. Minden nap mondom neki,h 'Ugye ott vagy, picurkám!?'. :(
Szilvia1980
2014-12-15 19:38:27
Mindenkepp jelzem, ha tortenik valami :)
Katicabogár5
2014-12-15 16:49:40
Az olyan izgi lehet hogy màr nem sokàra ott lesz veletek persze hogy megírom de te is írd meg higy mi van veletek
Szilvia1980
2014-12-15 16:02:36
Katicabogár5: Orulok, hogy jol vagytok! :) Varlak a tovabbi jo hirekkel majd. En 31. megyek vedonohoz, januar 20. uh ha addig nem szuletik meg Zoe baba :) De valoszinu. hogy januar kozepe vege fele szulok!
Én ma voltam dokinál :) Minden a legnagyobb rendben, már ver a kis szívecskéje! :) Nagyon megkönnyebbültünk! :) A héten kezdődött a hányinger, sőt 3x hánytam is! A legszebb karácsonyi ajándék! :) Ti hogy vagytok? Puszi mindenkinek! :)
7 hetes kismami