Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szerintem is az avivával vigyázni kell. Én peteérés után lightosan edzettem. Valahogy nem mertem kockáztatni. És igen ha nem jól csinálod akkor ártasz vele mint használsz. Ezt az oktatók is mondják meg a könyvben is le van írva.
Bogi12
2014-11-17 01:16:17
Lányok, azért az Avivát ne hasonlítsuk össze a biciklizéssel!
Az Aviva nem egy egyszerű torna, mint tudjuk...
Elég, ha egy gyakorlatsort rosszul végez az ember, már lehet belőle baj.
Én veszélyesnek tartom ovu után! Annyi más dolgot lehet csinálni, kocogni, elliptikus trénerezni, stb., én nem kockáztatnék...
szilvita
2014-11-16 21:50:41
Gondolom egy avivás oktató ezt meg tudja mondani? Vagy a neten van vmi erről?
Tincsi
2014-11-16 14:06:24
Igen, igen, abszolút így van: nem lehet teljes készültségben élni évekig, meg mindent ennek rendelni alá. Csak az Aviva kapcsán jutott eszembe, hogy Katicabogár írta, hogy ő ovu után már nem csinálta.
Katicabogár5
2014-11-16 07:17:51
Én is így darabig így éltem. Mi van ha össze jött. Aztán a férjem is mondta így nem lehet. Meg ha ettől és attól elmegy akkor ott valami gond volt. Aztán éltem minden napjaimat. :-)
szilvita
2014-11-15 23:07:50
Na, tudok írni...telefonról, bocs a hibákért!
szilvita
2014-11-15 23:06:58
Igen tudom... Séta közben meg eleshet az emberr, vagy ezert szituban történhet valami...így nem lehert élni évekig, mintha terhes lennél.
Tincsi
2014-11-15 19:27:48
szilvita,
csak azért szokták mondani a babát tervezőknél, hogy a biciklit ha lehet mellőzzék, mert pl. beágyazódási fázisban egy nagyon, erőteljesebb huppanástól ami érhet a biciklizés közben, elmehet a baba. http://www.babanet.hu/rendelo/gyermekvallalas/eletmod-tanacsok/testmozgas-a-varandossag-alatt
De felteszem, ez nagyon kevés nőnél okoz gondot. Régen szekeren zötykölödtek az asszonyok, aztán mégsem halt ki az emberiség. :-)
kardvirag
2014-11-14 22:49:52
Köszönöm a válaszokat!!!
szilvita
2014-11-14 21:30:45
Mi ovus pár napján minden nap együtt voltunk, kivéve ovu napját, és előtte, utána egy hétben kétnaponta.
Miért nem szabad biciglizni? Én még 5 hónaposan is bicajoztam...