Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem csak 2x1-et kell használnom az Utrogestanból, azt is kúp formájában. A dokim szabadságon van, majd csak január 12-én rendel ismét. Saját magam megnövelhetem az adagom napi 3x1-re? Mikor utoljára voltam nála 6 hetes 3 naposan akkor annyit mondott,h előfordulhat még enyhe barnázás, ne ijedjek meg tőle. Nem nevezte konkrétan hematómának, annyit mondott,h egy vérrög távozott, ezért véreztem. Először 5 hetes 4 naposan volt vérzésem. Azóta használom az utro-t. Ezenkívül a vizeletemben is talált valami baktériumot, amivel elküldött mintavételre. Ennek holnap lesz meg az eredménye, 31-én pedig az általános orvoshoz kell jelentkeznem,h kiírja rá a megfelelő gyógyszert. Gondolom mekkora kedvvel fogadnak majd az év utolsó napján... Másnál sem megy zökkenőmentesen? A 12-ik hét után megnyugodhatok?
KatkaManó
2014-12-29 14:04:55
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.
Annyira jó hogy ennyi kismami van :)
Nekünk a 4. lombikunk sikerült ès lassan 2 éve hogy vezetem itt a görbémet. Ma vagyok 7+3 hetes terhes :)
Kiscsillag csak egy pár nappal jársz előttem. Nekem a lombik miatt kötelező az utrogestan napi 3×2. De ha bármi gond lenne akkor 3×3 -ig is növelhető lenne nem nagyon lehet túl adagolni.
Bogi12
2014-12-29 12:46:06
Szóval azt akartam írni, hogy 2x1-ről kezdtem...
Bogi12
2014-12-29 12:45:29
4x1-ig nyugodtan lehet emelni az Utrogestant. Nekem anno kellett is. 3x1-ről kezdtem, majd lett 3x1, végül 4x1.
Nincs haematomád? Én is barnázgattam a legelején és kiderült a haematoma. 5 napig feküdtem, közben szépen elkezdett felszívódni. Mondjuk nekem ez tényleg nagyon az elején volt, a 6. hét magasságában.
Bogi12
2014-12-29 12:34:56
Kiscsillag84, mennyi Utrogestant szedsz naponta?
Nem normális a barnázgatás!
kiscsillag84
2014-12-29 12:05:36
Sziasztok csajok! Hogy telt az ünnep? Nekem gyorsan, idén valahogy nem voltam karácsony feeling-ben. Ma reggelre ismét barnázgattam kicsit. Rendszeresen használom az utrogestant, remélem,h ez még a normális kategóriába tartozik. Dokihoz majd csak 2 hét múlva kell mennem, addig esz a fene. Ti hogy vagytok? Szilvi, még egy kicsi..... :) :) :) Katicabogár, mozgolódik a picur? Mi ma léptünk a 8-ik hétbe. Még annyira a legeleje és annyira lassan múlik az idő.... Nektek hány hetesen kezdett el nőni a pocak? Rajtam van 6 kg felesleg, igy gondolom,h később látszódik majd....
Üdv kismamik :)
Szilvia1980
2014-12-24 08:58:56
Sziasztok kismamik :)
Katicabogár5: En is kicsit besokaltam a takaritasbol es a sutes fozesbol tegnap... Zoeka jelezte is, hogy " anya vegyel vissza" :) Sokat kemenyedett a pocakom es mar vannak joslo fajasaim is :)
Mindenki nagyon vigyazzon magara!
Ki hogy van? Nekem a takarítàs kicsit sok volt így növekvő pocival..peddig a férjem sokat segített:-)
Pénteken a 25. hétbe lépünk :-)
Kellemes ünnepeket kívànok nektek!
Szilvia1980
2014-12-20 06:25:18
Sziasztok kismamik:)
kiscsillag84:Gratulalok! Tudtam, hogy minden renben van, nagyon orulok :)
A hanyingerroen es a hanyasrol:Orulj neki, hogy van, en nagyon "orultem neki" a leg kellemenetlenebb, de bisztos jele, hogy jol mennek a dolgok,Czeizel Endre megmondta, :) Nekem 7 hetesen kezdodott minden reggel es meg a 30. heten is volt, hogy 1x 1x hanytam. Edes teher!
Katicabogár5
2014-12-19 22:53:36
Gratulàlok Kiscsillag :-)
Nagyon jó érzés először hallani a kicsi szívét. :-)
Mi màr a 24. hetet töltjük, egyre izgalmasabb
Én is hànytam többször is