Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mi is jol vagyunk! Szombaton leszek 36 hetes, mar nagyon erzem a veget! Dokim szerint 2 het es szulunk :) Mar nagyon varom.Sokat kemenyedik a pocim.
Szep napot mindnekinek! :)
KatkaManó
2015-01-06 08:56:56
Sziasztok!
Mi ma vagyunk 8+4 hetesek de én is úgy érzem, hogy egy kicsit megállt az idő. Majd január 19-én kell menni a dokihoz és ma voltam az első vérvételen :)
Még a védőnőt kellene elintéznem, de nem tudom mikor lenne érdemes.
Katicabogár5
2015-01-05 20:38:27
Mi a 26. hétbe vagyunk és minden rendben. Mondjuk a front az egy kicsit megvisel minket de jól bírjuk mind a ketten. :D
Hidd el majd begyorsul az idő. Néha most is úgy vagyok hogy jaj de lassan telik néha meg hogy jaj mindjárt itt az idő. :D
Majd a végén mind azt mondjuk de gyorsan el ment ez a 40 hét :)
És BUÉK mindenkinek
kiscsillag84
2015-01-05 12:42:47
Sziasztok pocisok! :) Hogy vagytok? Mi beléptünk a 9. hétbe. :) Pénteken doki, ultrahang.... Számomra az idő még mindig lassan múlik..... 2 hétig hánytam, de most valahogy elmúlt, vagy csak rájöttem,h hogyan kezeljem!? Viszont ez a cici viszketés.... Megőrjít! :) De nem baj, ez is ennek a szép időszaknak a része! :)
Búék mindenkinek! Január végén szülő kismamink itt vagy? Minden rendben?
napsugar24
2014-12-30 11:45:50
Kiscsillag!
nyugodtan emelheted az adagodat-még akár magasabbra is- én reggel crinone hüvelygélt használok-jobb a felszívódása, na meg az ára is :-) este pedig utrogestant kettőt. De azt mondta az orvosom és az endokrinológusom is, ha van egy kis barna, csak növeljem. Nekem hematómám van, de nem szívódik felfele és nem is ürül ki.
kiscsillag84
2014-12-30 11:41:58
Köszönöm szépen,h megosztjátok velem a tapasztalaitokat! Megnöveltem az adagot, mától 3*1-et használok Egyébként a menstruáció időpontjára én is gondoltam. Tegnap volt,h másodszor kimaradt és lehet,h ezért volt a barnázás. Mindenkinek jó készülődést szilveszter estére. Jövőre babázunk! :)
szilvita
2014-12-29 22:18:59
Sziasztok!
Kiscsillag, Katkamanó! Gratula, jó hogy itt vagytok!
Én is szedtem utrot, 2*2-t, aztán 3*1-et. Mondjuk én nem barnáztam soha szerencsére.
Én ma töltöttem a 32. hetet, most nagyon rohan az idő, pedig nmég sehogy sem állunk itthon. Izabella lesz a kislányunk.
Vigyázzatok magatokra és a babucikra!
Katicabogár5
2014-12-29 19:35:36
Kiscsillag emeld nyugodtan szerintem is. Nekem is többször volt utro mellett is barnázás de nem volt semmi gond. Nekem lejjebb volt a méhlepény és az miatt. Hát nekem volt 15 hetesen is de akkor se volt gond. Meg minden hónapban amikor meg kéne jönnie akkor is van egy két csepp rózsaszín. Nekem is lassan ment el a 12 hét de most már azt mondom szalad az idő így a 25. héten :D
Bogi12
2014-12-29 17:40:04
Kiscsillag, emeld az adagot!
Én is magamtól emeltem anno, az orvos csak megdicsért érte és mondta, hogy akár feljebb is lehet nyomni!
Ne várd meg, amíg esetleg valami baj lesz!
Én a 16. hét végéig szedtem az Utrot, a 14. héttől csökkentettem az adagot szépen lassan, folyamatosan.
kiscsillag84
2014-12-29 16:05:25
Katkamanó, gratulálok! :) :) :) A legszebb karácsonyi ajándék! :)
Mi is jol vagyunk! Szombaton leszek 36 hetes, mar nagyon erzem a veget! Dokim szerint 2 het es szulunk :) Mar nagyon varom.Sokat kemenyedik a pocim.
Szep napot mindnekinek! :)