Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ketyeg az óra.... Már nincs sok hátra. Én már várom hogy a végén legyek bár mennyire is nehéz. Várom majd a beszámolot. :-)
Szesen
2014-11-20 19:14:50
ui: Lemaradt, hogy hogyan is bírom.
Nehezen:)))
Iszonyú nagy a pocakom:)
Kicsikém erőszeretettel fekszik keresztbe, így ilyenkor olyan mintha szét akarna szakítani...főleg mivel ő faros és nem "szállt" le, olyan mintha a számon akarna kijönni:)
Levegővétel nehéz, felkelni nehéz mert nagyon a gyomromon fekszik...se feküdni, se ülni nem jó...csak ha kicsit sétálgatok...
Éjszaka 2-3 óránként kelek sétálni, hogy aludni tudjak :)
A vége már tényleg elég nehéz, de megéri minden perce...
A bokáim most kezdenek bedagadni...
Eddig megúsztam, de most már azért látszik.
Vérnyomásomat naponta 3-4x kell mérnem, de tökéletes.
Fehérje sincs a vizeletembe. A múlt héten 2x adtam pisit:) A héten is voltam:) Szóval valószínűleg csak a súly miatt vizesedem vagy a szokásos terhességi vizesedés.
Jóslófájásaim voltak, de mióta a doki mondta, hogy vegyek vissza és jobban betartom, csillapodott. Néha néha van 1-1 görcs.
Tenyésztéseim is rendben vannak:) Semmi baci hál istennek.
Viszont van mégis folyásom, amire szintén azt mondta a doki, hogy ilyenkor már normális és a fő, hogy a leadott tenyésztés teljesen negatív.
Bocsi a bővebb beszámolóért, de a fiatalabb kismamáknak jól jöhet mire számítsanak a végén.....
Szesen
2014-11-20 19:05:37
Sziasztok:)
37 hetet taposom:)
Már minden teljesen készen van. Szobácskájából már csak ő hiányzik:)
Szülőpakk kész:)
A nagy nap, jövőhéten lesz. 38+4 naposan.
November 28-án programozott császárral születik a kis Dóra. 38+4 naposan.
Faros maradt és nagyon nagy baba:)
35 héten már 3077 gramm volt:) Azóta csak NST-re járok, 2 naponta, 4 naponta:)Össze vissza hív a doki, ahogy éppen bent van, rám néz:)
Nagyon izgatott vagyok, és bevallom félek is.....
Mindennél jobban erre vágyom ez nem kérdés....csak remélem helyt is tudok majd állni.
Ahogy kicsit összeszedtem magam, adok majd hírt magunkról:)
Mindenkinek kitartást és jó egészséget :)
Katicabogár5
2014-11-19 10:21:53
Szilvita minden rendben lesz. Ne aggódj.
Csillka mi inkább kicsit előbbre Vagyunk minthogy lemaradtunk. Mondjuk ennyire előre nem akartunk menni de így jött ki.
Én is kívánom neked a könnyű szülést.:-D
csillka
2014-11-19 08:43:27
Katicabogár5
látod, hogy rohan az idő, már félidős vagy.
Akkor ti ügyesek vagytok, ha már ennyi mindent megvásároltatok. Nekünk a kiságyunk hétvégére készül el, de elég sok minden maradt utolsó percre :D
szilvita,
nagyon sajnálom, de próbálj csak a pozitív dolgokra gondolni, és arra, hogy minden rendben lesz! nagyon vigyázz magadra, és pihenjél sokat ha ez most az ajánlott!
Nálam az aggodalom főként arra vonatkozik, hogy mekkora lesz a fiunk, és kifér-e? :D
A doki szerint 4000 körüli lesz :D A múltkor én is rákérdeztem, hogy van elég magzatvíz, mert ha olyan nagy a baba, akkor elég kicsi a hasam. Azt mondta, minden ok, csak kemény a hasfalam, és nem engedi előre, ezért tűnik kicsinek. Érzem is, ugyanis mostanában szegénykém úgy kinyomja magát oldalra, csoda is, hogy fér még odabent :)A lányok akikkel tornára jártam már szültek....mit mondjak ahány szülés annyi történet, de hogy a mienk milyen lesz?! :D
szilvita
2014-11-18 22:09:34
Csillka, könnyű szülést kívánok! De jó neked:-)
Mindent megadnék, ha ott tarthatnék. Sajnos nálam nagyon sok a magzatvíz, a 25. héten voltam 4d-n, ott derült ki, a 21. héten még minden rendben volt. Most vizsgálgatnak majd, magzati szívultrahangra meg vérvételre kell mennem, hogy mi lehet az oka. Ráadásképp könnyen megrepedhet a magzatburok, így kímélő életmód, nehogy megszüljek:-( 27. héten vagyok...
Katicabogár5
2014-11-18 21:15:38
Mi megvagyunk. December 3.-án megyek dokihoz. Arra már a 22. hétben leszek. Elkezdtünk vásárolni. Már sok minden meg van de még sok minden kell.
Kiságy, babakocsi, kád....pipa
Akkor neked már nincs sok. Elhiszem hogy nagy az izgalom.
csillka
2014-11-18 09:15:37
Sziasztok!
Kissé kihaltak a hozászolások. Azt jelenti mindenki jól van, vásárol, készülődik a nagy napra.
Mi a 39. hétben vagyunk. Jövő héten lesz újabb UH, amit már nagyon várok, hogy mekkorát nőtt a fiunk.
A csomagunk készen van, a doki is azt mondta bármikor megtörténhet :S Különös érzés, az ember évekig vár vmire, aztán amikor ott van kissé megtorpansz :D De remélem minden rendben fog menni.
Szesen, nálatok mi hír? Hogy bírod?
Nikdia
2014-11-17 14:20:37
Sziasztok!
Az oktatóm külön mondta, hogy az aviva ovu után segíti a beágyazódást, csak ki kell hagyni a huppanós gyakorlatokat és a szorítás-billentésnél csak billenteni szabad. A doki is mondta, hogy jót tesz a mozgás és segíti a teherbeesést, mondjuk a step aerobiktól eltiltott.
Eddig nagyon odafigyeltem, hogy mikor hogyan végzem az avivát.
Remélem a Jézuska babát hoz nekünk! :)