Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-12-04 13:15:56

Köszönöm kiscsillag. Igen megy az idő :-)
kiscsillag84
2014-12-03 22:19:18

Gratulálok Katicabogár :) Jó babavárást Neked :) Ez már a félidő :)
Katicabogár5
2014-12-03 16:26:05

Sziasztok!

Ma voltunk 20 hetes uh n. Minden rendben van a picivel és kiderült hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Nagy a boldogság
szilvita
2014-11-29 23:15:21

IziSzM gratulálok! Én sem tudok segíteni, de vannak ilyn tanácsadók, lehet érdemes kiadni rá tízezer forintot.
Katicabogár5
2014-11-29 13:58:36

Szia IziSzM
Gratulálok a kis pocaklakóhoz. Amit kérdezel abban sajnos nem tudok segíteni. De szerintem ved ki a szabidat. Aztán menj el táppénzre de kilences kóddal elvileg az mellett nem küldhet el. És utána elvileg minden indul előről ( tgyás, gyed, gyes) de kérdezz utána hivatalos helyen mert nem egyszerű dolgok ezek.
IziSzM
2014-11-28 16:26:04

Sziasztok lanyok,

Remelem mindenki jol van :)

Egy kis segitseget szeretnek kerni, hatha mas is volt mar hasonlo helyzetben.
Jelenleg GYESen vagyok a kislanyommal, aki januar vegen lesz 3 eves, tehat lejar a gyes es vissza kell mennem dolgozni. Viszont kozbe mar uton van a kisteso, 8 hetes terhes vagyok, julius elejere varjuk a kettes szamu kismakit :)
Az volna a kerdesem, hogy ilyenkor hogy alakulnak a dolgok, hogy megkapjam a tgyast es gyedet a teso utan is? Hivatalosan jeleznem kell hogy vissza szeretnek menni dolgozni, kiveszem a felhalmozodott szabikat, ami majdnem 3 honap, igy majustol lenne aktualis hogy konkretan dolgozzak de akkor meg ket honap tappenz? Es egyaltalan mikor mondjam meg a munkaltatomnak hogy ujra terhes vagyok? Nem fog kirugni es bukok mindent?
Most bizonytalan vagyok hogy hogy is van ez... Jart mar valaki igy?

Koszi elore is
Katicabogár5
2014-11-25 11:19:50

Köszi szépen. Biztos minden rendben lesz. Szorítok majd és írd meg hogy mi volt.
szilvita
2014-11-24 21:57:37

Jobbulást! Én ma léptem a 28. hétbe. Szerdán megyek ultrahangra a sok magzatvíz miatt, meg vérvételre.
Katicabogár5
2014-11-24 20:18:45

Sziasztok ki hogy van? Én sikeresen megfáztam és nem is múlt el a házi praktikákkal így ma orvoshoz mentem és antibiotikumot kaptam. Kicsit félek tőle de szerintem az károsabb hogy öt napja nagyon beteg vagyok. Hőemelkedés, nátha, köhögés és torok fájás. Mostmár a 21. hétbe léptünk. :-) megy az idő. Jövő héten megyek dokihoz kíváncsi vagyok hogy kiderül kit hordok a szívem alatt.
szilvita
2014-11-20 22:47:53

Szesen! Kitartás jövő hétig! Meg fogsz felelni, mert a te gyermekednek te vagy a legjobb anyuka! Csak szeretni kell, a többi meg megoldódik! Nehéz, de nagyon jó dolog az anyaság!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!