Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szasza2583
2015-01-12 21:08:07

Sziasztok,voltam dokinal.pofakat vagott,semmit nem mondott,szeran kell megint menni,azt mondta nincs szivhang,es nem nott a petezak,sot megy ossze,most is
10 mm... :-( nem vartam szerdaig elmentem a regi dokimhoz,elsirtam a banatom... ahhoz kepest h nem nott petezsak 21,2mm, babo 11-12,erre nem emlekszem,volt szivhang,lattam,hallottam a szivverest, 7+7nek felel meg. Bar azt mondta a zsak eleg lapos,alig fer el,barmi lehet meg, 3x1utro,tappenz
Katicabogár5
2015-01-12 18:57:47

Nekem hüvelyi volt és nagyon utáltam :( szerintem se egészséges, de szerencsére nem kaptam el semmit
Hogy vagytok kismamik? Front nem vislet meg titeket mert minket igen. De most már sokkal jobban vagyunk. És megy az idő mert lassan a 28. hétbe lépünk. :D
Bogi12
2015-01-12 14:19:40

Sziasztok!
Én az elejétől kezdve szájon át szedtem az Utrogestant.
Teljesen felesleges kockáztatni, hiába mossa az ember a kezét rendszeresen, ilyenkor sokkal könnyebb összeszedni bármit.
Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk az ember épp utazik, amikor használni kellene, az ugye elég kínos...
KatkaManó
2015-01-12 14:09:00

Sziasztok!

Voltam ma dokinál nem vészes a baci fertőzés. Kaptam rá kúpot, de sajna az utrogestan kúpot át kellett váltani szájon át bevevősre, mert a kettő együtt nem mehet. Remélem nem lesz semmi gond.
A doki azt mondta elég erős a baba, szerinte minden rendben lesz.
Már 24 mm és csak úgy ficánkolt :)
Katicabogár5
2015-01-11 18:02:21

Sokszor alig tudok vissza aludni, mert ég a gyomrom és minden bajom van. A gyomor égés egyre rosszabb lesz. Egyre nehezebben viselem de ennyit megér a kis csodánk. 27 hkm
KatkaManó
2015-01-10 18:17:53

Napsugár, megvagyok köszi. Várom a hétfőt. Lehet hogy az utro miatt sikerült ezt most így összeszednem de mindig figyelek a tisztaságra.

Én éjszaka mikor felkelek pisilni sokszor nen tudok visszaaludni meg ég a gyomrom és hányingerem is van. Szoktat a pici az éjszakázáshoz :)
KatkaManó
2015-01-10 18:17:30

Napsugár, megvagyok köszi. Várom a hétfőt. Lehet hogy az utro miatt sikerült ezt most így összeszednem de mindig figyelek a tisztaságra.

Én éjszaka mikor felkelek pisilni sokszor nen tudok visszaaludni meg ég a gyomrom és hányingerem is van. Szoktat a pici az éjszakázáshoz :)
napsugar24
2015-01-10 17:12:06

Szasza- nagyon drukkolok hétfőre-minden rendben lesz :-)

KatkaMano- hogy vagy? Én is mindig félek ezekkel a progi pótlásokkal-hogy valami bibi lesz. Én hétfőn megyek a kombinált teszt vérvételére-és majd a 12. héten a genetikai uh-és a mozi-nagyon izgulunk, mert addig nem is látom pirnyót.
Van itt valaki-aki esetleg hajnalban felkel és nem tud visszaaludni-és ehhez még társul a próbálkozásban a gyomorégés, fejfájás és a hányás.
szasza2583
2015-01-10 09:30:23

Köszönöm a válaszokat csajok! Hétfőn minden kiderül, a hét elment már a hétvége is vhogy eltelik,de hogy hétfőn soha nem lesz 4 óra...majd megírom, h mi újság..
Katka szerintem nem lesz semmi baj, zárt a méhszáj,ilyenkor nem jutnak fel bacik..
KatkaManó
2015-01-10 09:17:31

Sziasztok!

Úgy néz ki hétfőn irány a doki :( Sikerült valamit összeszednem...tudom, hogy ilyenkor előfordul, de sajnos egyébként is hajlamos vagyok rá. Remélem addig nem lesz semmi gond a babyvel.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!