Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Katkamanó, nekem is kb akkor múlt el a hányinger! Csak nyugi! :) Még visszatérhet, nekem azt mondta a doki! :)
kiscsillag84
2015-01-10 00:21:13
Kedves kardvirág, bemásolom neked a terhesgörbém, együttlétek voltak a ciklus 6., 9., 13., 17., 22., 25. napon. A 26. napon már éreztem a beágyazódást, a 29. napon pedig pozitívat teszteltem!
Ma voltam uh-n. Minden rendben a bébivel. Láttam a két kezét, két lábát és mind a 20 ujjacskáját. :) Majdnem 3 cm, 179 a szívverése :)
9+4 hkm
kardvirag
2015-01-09 20:59:26
Kedves babások! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az együttléteket ti hova időzítettétek?
Peteérés előtt 4 nap talán nem jó, peteérés napja sem biztos...nem sikerül mindig épp akkor együtt lenni vagy épp 1-2 nappal később lesz az ovulációm....na de egyszer csak összejön, bizakodom. :)
Katicabogár5
2015-01-09 11:38:10
Ez a legkevesebb hogy a másikba öntjük a lelket. Mindjárt itt lesz a 19. Mi 17-én megyünk 4D re alig várom :D
KatkaManó
2015-01-09 10:34:17
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok :) Majd csak 19-én megyünk dokihoz és az még egy kicsit messze van ezért a para. Tudom, hogy minden rendben van :)
Szerencsére én egyszer sem hánytam, de sokszor voltam olyan rosszul, hogy még kikelni sem volt erőm az ágyból...
A doki, dr. Palczert Miklós.
Katicabogár5
2015-01-09 08:44:23
Katkamanó volt hogy napokig én is jól voltam, kezdtem megijedni hogy valami baj van aztán újból jött a rosszullét és hányás. És a rosszullét még néha most is elő jön :) 27 hetesen is
Nóri90
2015-01-09 06:32:01
Szilvia1980!
Köszönöm.
Katkamanó!
Igen, légyszi írd meg.
A tünetek miatt ne aggódj, nekem volt , hogy napokig semmi, majd ismét előjöttek.
A 10. héttől pedig minden megszünt.
Én is paráztam, vedőnőtől kezdve a nőgyógyászon át mindenkit felhívtam:-)és mint a mellékelt ábra mutatja minden rendben:-)
Szóval nyugalom, minden rendben van!!!(tudom könnyű mondani:-))
KatkaManó
2015-01-09 06:24:06
Nóri, én zuglóba járok magánrendelésre és a Bajcsy kórházba fogok szülni. Ha kell a dokineve akkor megírom.
Én megvagyok vele elégedve :)
KatkaManó
2015-01-09 06:20:32
Sziasztok!
köszönöm a tippeket :)
Az a gond hogy inzulinrezisztenciám van és vigyáznom kell a cukros dolgokkal :(
A tej, méz kilőve...szilvalekvárral is próbálkoztam de csak kevéssel. Napi 3-4 liter vizet iszom.
Tegnap már vettem dokival egyeztetve egy szirupot....meglátjuk.
Ma vagyok 9 hetes. :) Elmúlt a hányingerem napok óta nem jelentkezik. Szerintetek nem korai ?
Na jó abba hagytam a parázást :)