Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jniki82
2015-02-06 12:25:23

Napsugár,

csak uh volt, hüvelyileg nem vizsgált!
napsugar24
2015-02-06 09:39:06

Szilvia-
Kívánok nektek mesebeli találkozást és agyon boldog, örömteli perceket a mai napra. Könnyű felépülést és nagyon jó egészséget!

Jniki-nem lehet, hogy a vizsgálattól van, nem mindig az után van-nekem most a 12 hetes után szólt az orvosom, hogy lesz kb két cseppnyi, ne ijedjek meg-így is volt, de csak annyi és most.
Bogi12
2015-02-06 01:07:34

kiscsillag, ezt most nem értem. Ha hétfőn a dokid azt mondja, hogy ő is javasolja, mert mondjuk ott "így szokás", akkor elmész és megcsináltatod annak ellenére, hogy nem veszélytelen a vizsgálat és ráadásul semmi sem utal a szükségességére?
Katicabogár5
2015-02-05 22:58:39

Szerintem felesleges a magzatvíz levétel és veszélyes is
kiscsillag84
2015-02-05 21:35:55

Köszi csajok! Én nem magyarországon élek, nálunk kicsit másképp mennek a dolgok. 12 hetesen kötelező az uh és a vérvétel, majd a két eredménnyel kötelezően a genetikushoz kell menni, akár szeretnéd, akár nem. 3 órát vártam a genetikusnál, azért,h 10 perc alatt így beijesztjen. ( Megjegyzem, időpontra hívják a kismamákat! ) Nekem kicsit úgy tűnik,h az egész a pénzről szól, mivel a magzatvízvétel 300 euróba kerül és a genetikus férje végzi! Szóval, bízom a dokim véleményében és javaslatában. Hétfőn kiderül....
KatkaManó
2015-02-05 17:08:40

Kiscsillag, én 32 éves vagyok. A baba nyaki redőjét 5 mm mérték ezért kellett volna a magzatvíz vizsgálat. Eddig 2 doki igazolta hogy csak 1,2 most ülök a 3. dokinál. ha ő is azt mondja hogy rendben akkor nincs szúrás!!!
Ez miatt ne rágd magad főleg hogy minden rendben a babóval. Azért annak a szúrásnak van némi vetélési kockázata. Egyébként 35 éves kor felett kötelező/erősen ajánlott!
jniki82
2015-02-05 17:05:01

Kösz csajok a bíztatást!
Mára sehol barnázásnak, nem tudom mi ez,jön pár csepp aztán semmi!

Kiscsillag,
nem értem a genetikust!Én is 33 leszek és első baba.A dokim nem is ejtette ki a száján a genetikus szót, igaz a vérvétel nincs meg még.De, ha az uh-d jó meg a többi akkor minek plusz rizikó?
Megkérdezhetem Te miért voltál?
Katicabogár5
2015-02-05 16:32:24

Kiscsillag szerintem se aggódj biztos hogy nem kell az a vizsgálat. Minden rendben van a kicsitékel :-)
Bogi12
2015-02-05 14:55:13

kiscsillag84,
ez még nem ok a vizsgálatra!
Tavaly született az első babám, 33 évesen, Párom 49 éves. A 18. heti genetikai uh-on azt mondta az orvos, hogy genetikushoz akkor kellene mennünk, ha Párom elmúlt volna 50.
Én integrált tesztet csináltattam és a lehető legjobb eredményt kaptam. Az 1,8mm-es tarkóredő nem ad okot az aggodalomra.
kiscsillag84
2015-02-05 14:07:39

jniki, nekem is volt barnázásom a menzi körül, 2x is, azt mondta a doki,h ez normális, csak pár csepp semmi komoly, néha csak a wc-papiron látszott.

Tegnap megjártam a genetikust. Teljesen rám ijesztett, mivel elmúltam már 30 és első baba, el akar küldeni magzatvíz vételre, de én nagyon nem szeretném. Hétfőn konzultálok a nőgyógyásszal, az ultrahang alapján minden rendben van. Ha ő azt mondja,h nem szükséges, akkor nem fogok menni. De terhesség alatt végig bennem lesz, mert elültette a bogarat a fülemben.... Nyakiredő 1,3 mm, orrcsont megvan, szóval, ez nem tudom miért merült fel benne... :( Hétfőig legalább 5 évet fogok öregedni.....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!