Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyik országban élsz? Nem is nődoki csinálta az uh-t ezek szerint?
fszonja
2015-04-07 12:59:20
Bar vicc, hogy nodokihoz nem jutok be, szerintuk az alhasi fajdalom es a tolyas is tok termeszetes ilyenkor. Total mas rendszer van itt mint otthon.
fszonja
2015-04-07 12:56:01
Sziasztok,
megvolt az uh, egy 4 mmes babo van a pocimban :) azt mondtak teljesen megfelel a merete. Egyelore nincs tobb infom.
Kathy16
2015-04-07 11:22:56
Sziasztok!:)
Timo33, ne aggódj, biztosan minden rendben van! A betöltött 6. hét előtt még nem biztos, hogy látszik az embrió. Én holnap megyek uh-ra, számításaim szerint 5+5 hetesen, így számítok arra, hogy esetleg majd csak jövő héten kapok igazán megnyugtató eredményt.
Most annak örülök, hogy a terhességi teszt az elmúlt egy hétben folyamatosan erősödött, tegnap már két ugyanolyan vonal lett egy percen belül:)) Így reménykedek, hogy minden rendben van, pozitívan gondolkodom:)
Drukkolok mindenkinek, aki a napokban megy uh-ra! fszonja, írd majd meg, hogy mit láttatok ma!:)
Bogi12
2015-04-07 10:42:59
jniki, ez mindenkinél változó, nagyban függ attól is, hogy hány kg-ról kezdted. Én pl. az egész terhességem alatt híztam 3,5 kg-t (a baba 3280 g-mal született, tehát valójában fogytam), de az is igaz, hogy jelentős túlsúllyal kezdtem. 20 hét alatt a 3,5 kg szerintem teljesen normális! Az, hogy mit mond a védőnő, hagyjuk inkább. A gyerekorvosunk mesélte, hogy rengetegszer fordult elő, hogy a védőnő miatt kétségbeesetten hívták fel őt az anyukák teljesen alaptalanul. Én úgy vagyok vele, hogy a védőnő egy szükséges rossz (legalábbis a terhesség időszakában), ugyanis túl sokat hozzátenni nem tud a dolgokhoz. A riogatásban viszont zseniálisak. Tisztelet a kivételnek!
jniki82
2015-04-07 10:37:10
Helló Lányok!Üdv az új kismamiknak, minden jót kívánok!Kérdésem lenne azokhoz akik már nagyobbacskák!Ma volta a védőnőnél híztam a 20 hét alatt 3,5kg és szerine ez sok.Azt mondta óvatosabban!Ti mennyit híztatok, szerintetek is sok és nem érzem, hogy sokat ennék!
fszonja
2015-04-06 13:58:21
Az marcsak 6 het :))) a hasi diszkomfort erzes amugy rosszabb. De gondolom az is fog enyhulni.
Bogi12
2015-04-06 12:30:58
Hát, nem akarlak áltatni, de nekem kb a 12. hétig tartott a hányinger. Igaz, végül egyszer sem hánytam, cserébe a "reggeli rosszullét" egész nap tartott. Sokszor inkább azt kívántam, bárcsak hánynék egyet, hogy utána jobb legyen.
Utána szinte az egyik napról a másikra elmúlt, de az érzékenység a szagokra nem. Ja, és kitört rajtam a sárgadinnye ehetnék. Télvíz idején ez nagyon jó volt. Kész szerencse, hogy a Lidl-ben lehetett kapni, igaz, 800 Ft-os darabáron. Minden nap azt vacsoráztam. :o)
fszonja
2015-04-06 10:59:33
Koszi Bogi :) mondd, hogy elmulnak ezek a tunetek es boldog babavaras lesz nemsokara :) a hasam sem szazas, sok mg segit de minden nap kell.