Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
fszonja,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Próbálj ne nagyon stresszelni rajta, az sem tesz jót. Mindjárt itt a kedd, láthatod a picurkát, és minden Ok lesz vele!!!
kardvirag
2015-04-03 16:09:41
Jaj de jó Bogi, édi lehet! A Boglárka név nagyon szép! :)
Én úgy képzelem el, hogy kislányom lesz, de természetesen a fiúcskának is nagyon fogok örülni. :)
fszonja
2015-04-03 16:07:51
Nem hulye kerdes :) en is gondoltam ra, plane, hogy sarga a kup, de hetfon este volt az utolso nap, hogy hasznaltam. Es meg ma is volt reggel wc utan. Meg gondolom az sem normalis, hogy magas volt a feherversejtszam. Haaat legalabb megneznek ultrahanggal, egyebkent maganban oldanank meg, illetve otthon a 12. Hetit. Szoritsatok! :)
Bogi12
2015-04-03 15:58:05
Bocsánat, lehet, hogy hülye kérdés, de nem lehet, hogy a kúp jött ki és az sárga?
Ugyanis én egyszer régen jártam már úgy kúppal, hogy kellett 2 nap, mire teljesen "távozott".
fszonja
2015-04-03 15:50:41
Mult penteken voltunk otthon,orvos latott, mikroszkoppal megvizsgalta a kenetet, azt mondta elesztogombat lat, es gyengeflorat. Kaptam nystatinos kupot tejsavval, eztlehet terhesseg eseten hasznalni. Ra ket napra jott ez a sargas folyas. Ha valami baci lett volna azt is latta volna, nem? Komolyan nem ertem.
Bogi12
2015-04-03 15:35:59
Az a baj, hogy terhességnél csak bizonyos hüvelykúpok használhatók. Én egyszer szedtem össze valamit középidő környékén, akkor a doki írt egy receptet, és valamit kikutyultak a patikában. A kedd elég messze van. :o(
Mondjuk, bevallom, én kétszer irrigáltam hígított ezüstkolloid oldattal (ügyelve arra, hogy ne menjen túl mélyre), de fogalmam sincs, hogy az nem ártalmas-e a terhesség ilyen korai szakaszában.
fszonja
2015-04-03 15:23:42
Timo, a sarga folyasra nem azt irjak, hogy normalis. Vmilyen gomba, vagy bakterium lehet. De megkoszonom ha megkerdezed. Mondjuk mivel a vizeletbenvan fehervertest siman lehet vmi baci. Kezelest persze nem kaptam.
fszonja
2015-04-03 15:21:15
Sima ugyeletre eljutottunk, a gyors vizelettesztben magas volt a feherversejt, igy tovabb utaltak keddre ultrahangra. Ja nem mo-n elek, ezert ilyen nehezkes. 12 hetig nem is csinalnak alap esetben uh-t, meg szerencse hogy jarok haza, a komolyabb vizsgalatokat otthon fogom megcsinaltatni. Remelem minden rendben a babaval. Bevallom izgulok.
Jo pihenest nektek, kellemes husvetot!
Bogi12
2015-04-03 15:03:27
9 hónapos a Kiscsajszim, egy kis Tündér! :o)
Most kezd kibontakozni, kúszik mindenfele, megvizsgál, szétszed, amit csak lehet, ha valamire azt mondom, hogy nem szabad, annál inkább csinálja. Egy élmény úgy tevékenykedni a konyhában, hogy fél szemmel őt figyelem. :o)
Én időközben kész lettem a főzéssel, most jöhet a takarítás. Na, ezt már nem szeretem annyira.
Kitartást Mindenkinek, akire hasonló finomságok várnak! :o)
kardvirag
2015-04-03 14:57:35
Bogi mekkora a gyereked? Én is örülök, hogy ellátsz minket tanácsokkal, jól fognak. Én sem szeretném túlaggódni magam.
Jó munkát neked! Nálam is van amit rakosgatni. Szerencsére jött édesanyám, és főzött-sütött nekünk. :)
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Próbálj ne nagyon stresszelni rajta, az sem tesz jót. Mindjárt itt a kedd, láthatod a picurkát, és minden Ok lesz vele!!!