Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-04-03 07:46:38

Kathy Örülök!!! Olyan jó, hogy vagy, vagytok! :) :) :)
Kathy16
2015-04-03 07:44:22

Bogi, köszönjük szépen a sok információt!:) Nagyon kedves Tőled, hogy megosztod a tapasztalatokat velünk:)

kardvirág, akkor teljesen egy időben vagyunk:) Izgalmas:) Olvastam a reményhozós bejegyzésedet, nagyon megható lett, megkönnyeztem. Nekem is ugyanez a hitem, és ugyanebben reménykedem:)
Bogi12
2015-04-02 22:17:53

Általában úgy szokott lenni, hogy a dokid ultrahangoz, ha ért hozzá, értsd, van uh-os végzettsége, vagy kórházon belül elküld olyanhoz, aki ezzel foglalkozik.
Ha mész integráltra, nem kell a kórházi, hiszen a 12. héten a vérvételen kívül megtörténik az uh-os vizsgálat is!
kardvirag
2015-04-02 18:21:57

Kathy nekem is utolsó mensi febr.26, ovu márc.12-13-án. :)
fszonja
2015-04-02 17:15:45

igazából csak azért értetlenkedem, mert nem tudom alapesetben a kombinált teszt UH részét ki végzi? akár a választott dokid is pl magánrendelésen?

ha elmegyek az integráltra, attól még kell mennem a saját dokimhoz is uh-ra 12. héten?

:) nem tudom mi a protokoll.
Bogi12
2015-04-02 16:59:47

Kathy, minél magasabb a hCG szint a vizeletben, annál gyorsabban jelenik meg a 2. csík. 18 hetesen poénból csináltam egy tesztet. Szinte még át se nedvesedett a teszt, de már 2 csíkos volt. :o)
Bogi12
2015-04-02 16:57:01

Persze, hogy kérdezhetsz, szívesen megosztom, "amim van". :o)
Nem lesz bonyodalom, ha azt mondod, hogy máshol csináltatod. Szerintem alapból nem is csinálnak kombinált tesztet sem a kórházban, mert az költséges, csak elküldenek uh-ra. De, ha Te elmész integráltra, akkor azt sem kell megcsináltatni a kórházban. Hidd el, nem fognak nagyon bánkódni miatta! :o)
Igen, az integrált tesztnél két vérvétel van. Viszont a másodiknál már nincs uh.
fszonja
2015-04-02 16:49:43

Kathy én is csináltam még egy tesztet vasárnap (szerdán teszteltem először pozit), és szinte azonnal megjelent. vérvételre sajnos nem jutok el, hogy nézzem a hcgt.
Kathy16
2015-04-02 16:47:19

Bogi, ezt jó hogy írod, hogy az is számít, milyen gyorsan jelenik meg a második csík! Akkor azt is figyelem majd a köv tesztnél:)
fszonja
2015-04-02 16:45:09

köszi Bogi! kérdezhetek még? :)
tehát az integrált pontosabb. akkor a kombinált nem is kötelező, ugye? tehát a a nődokimnak azt mondom, hogy az integráltat szeretném megcsináltatni, akkor nem elvárás, hogy nála is megjelenjek a kombinált (vagy 12. heti uh-on)? jól értem? ebből lehet bonyodalom?

meg azt nézem, hogy itt két vérvétel van. ugye?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!