Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fszonja
2015-04-08 09:50:49

Lanyok, ti kaptok progi potlast? Vagy azcsak akkor kell ha van tunet pl barnazas?
fszonja
2015-04-08 09:48:51

Kathy en imadok enni, de most ugy erzemsemmi sem esik jol, persze azert letolom, de nehezen.

Szerintem most ne terheltess. Alapbol a 24. Het kornyeken van egy terheles, azt elorebb szoktak hozni ir-nel, esetleg beszeld meg a kezeloorvosoddal. Egyel napi 5szor es keruld a feher lisztet, edesseget, ezzelmar sokat teszel magatokert.

nekem nem kellett gyogyszer, mert nem magas az inzulinom, hanem aranyaiban nemjo, a keves is leviszi a terhelt cukromat. Ezert kell szamolnom.

Ugyes legyel delutan. :) en legszivesebben minden heten mennek :))
Kathy16
2015-04-08 09:40:14

Szonja,
én megpróbálnék azért egy-egy falatot legyűrni, akkor is, ha nagyon nincs hozzá kedved. Válassz olyan ételt, amit alapból nagyon szeretsz, és egyél belőle egy-két falatot. Hátha az meghozza a kedved. Gyógyszert is szedsz egyébként az IR-re?

Kicsit most én is így vagyok, tegnap alig tudtam rávenni magam a főétkezésekre is. Pedig én alapból naponta többször szoktam csipegetni kevesebbet, de most nem nagyon vagyok lelkes az evés gondolatára:S

Ma délután megyek dokihoz, már izgulok azért:) Mielőtt összejött a baba, éppen ott tartottunk, hogy el akartam menni terheléses cukor- és inzulinvizsgálatra, hogy az IR-t ki tudjuk zárni. Szerintetek hülyeség, ha most annak ellenére, hogy sikerült a baba, elmegyek mégis erre? Olvastam, hogy a nem kezelt IR növelheti a vetélés esélyét, és nem szeretnék kockáztatni... Mit gondoltok?
fszonja
2015-04-08 09:03:42

Nem tudom, kulon nem mondta, csak kiforditotta a monitort felem es mutatta a babat a petezsakban, es kozben mert, meg mondta hogy koranak teljesenmegfelelo.

Lanyok en nagyon nem tudok enni. Semmit sem kivanok, pedig napi 5szor kell ennem az ir miatt. Ezt hogylehet ilyenkor lekuzdeni?
kardvirag
2015-04-07 20:34:32

Szonja Szivhang is volt? Vagy az még nincs?
kardvirag
2015-04-07 20:33:35

köszi Lányok! :)
Kathy16
2015-04-07 19:36:00

kardvirág
Örülök, hogy jól vagy! Az, hogy nincs hányingered szerintem nem jelent semmit. Állítólag a nők 25%-a nem tapasztalja ezt a tünetet. Meg hát még nagyon az elején vagy Te is, bármikor előjöhet még:)
Akkor kitartás még erre a pár napra, utána pedig élvezd ki a pihenést!:) Én ma voltam szabin, jól esett így a húsvéti jövés-menés után:)
fszonja
2015-04-07 19:07:11

igen egyetértek, nagyon ritkán ittam colát, akkor inkább hanyagolom.
fszonja
2015-04-07 19:06:00

Kardvirág, nálam is csak az elmúlt pár napban jelentkezett..
6. hetet töltöttem szombaton, ovum picit később volt (ma 4 hetes a baba :))
kardvirag
2015-04-07 18:57:48

jniki szerintem nem híztál sokat. Normalis. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!