Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Timo kíváncsi vagyok, mit mond neked holnap a doki. Mennyi idős terhes vagy? 6 hét?
Én is Áldott Húsvétot kívánok Mindannyiotoknak!!!
Bogi12
2015-04-03 12:35:11
Timo, ebben az esetben nem is a folyáson van a hangsúly, hanem azon, hogy sárga.
Mindenkinek boldog Húsvétot! :o)
Timo33
2015-04-03 12:17:01
Nekem a folyás volt ez első jel, hogy valami más mint eddig, már a nemvárt előtt pàr nappal. Azóta is velem van, változó intenzitással. A védönő unokatesóm és a net szerint ez teljesen normális ;-) de holnap akár rá is kérdezhetek a dokinál.
kellemes ünnepeket!
Kathy16
2015-04-03 12:10:40
Huhh, Bogi, akkor kitartást a takarításhoz! Nálunk is ez következik délután vagy legkésőbb holnap délelőtt!:S
Boldog ünnepet mindannyiótoknak!:)
Bogi12
2015-04-03 11:48:24
Kathy, tényleg nagyon szívesen osztom meg Veletek a tapasztaltakat, bízom benne, hogy így talán Ti nem aggódjátok szét Magatokat! :o)
Ma viszont lehet, hogy nem leszek olyan aktív, mint tegnap voltam, mert holnap családi húsvét lesz nálunk, és egyelőre úszik a lakás. A nappali kb. olyan, mintha egy tornádó pusztított volna, a gyerek mindent széthord, továbbá egész porcica családok laknak a parkettán, lehet, hogy több generáció, szóval takarítok, közben főzök és előkészítem a pogácstésztát holnapra. Ááááá, kicsit sok! :o)
Bogi12
2015-04-03 11:43:45
A terhesség alatti bő hüvelyváladék normális, de tudtommal nem kellene sárgának lennie. Persze, szerintem ez mindenkinél más, mert ugye a méhedben most minden "felborult". Nekem az elején nem volt semmi folyásom, csak később, de akkor annyi, hogy jó vastag tisztasági betétet kellett használnom.
Ha pár nap múlva is sárga, szerintem inkább mutasd meg dokinak, legfeljebb azt mondja, hogy nincs semmi baj!
fszonja
2015-04-03 10:32:21
Koszi Lanyok, csak azt olvastam a feher vagy tiszta folyas 'egeszseges' csak terhesseg alatt.
Encii
2015-04-03 10:02:03
fszonja!nekem is van folyásom, nyugi semmi baj nincs ezt a magas hormon csinálja,utána olvastam!de azért biztos ami biztos jelzem a dokinak,jövöhéten megyek ultrahangra!
Kathy16
2015-04-03 09:57:37
fszonja
Nekem még nem volt ilyen, de ha nem lesz jobb, én a helyedben elmennék dokihoz akkor is, ha nincs égő, viszkető érzés stb. Jobb a biztonság ilyenkor, és állítólag terhesség alatt fogékonyabb az ember mindenféle ilyen jellegű fertőzésre.
fszonja
2015-04-03 09:13:30
Lanyok, segitsetek lszi. Kremszeru de sarga folyasom lett mar tegnap is de azt hittem elmulik.nincs mas tunet,nemviszket, eg, stb. Szerintetekmi lehet ez? Kell vele dokihoz mennem vagy lehet terhesseg alatt?
Én is Áldott Húsvétot kívánok Mindannyiotoknak!!!