Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-04-07 18:53:06

Tegnap ittam házi gyömbér szörpöt. Nagyon finom volt. Azt hiszem valami gyömbéres teát én is be kell szerezzek. Nem tudom mennyire normalis, ha nincs hanyinger, emelyges, nalam még nincs.
kardvirag
2015-04-07 18:51:22

fszonja Nagyon örülök neked!!!! Te pontosan most hány hetes és napos vagy? :)
kardvirag
2015-04-07 18:49:33

Szia Kathy! Köszi jól vagyok, még elég jól bírom a munkat, a mai napom futkarozas volt, orszagos versenyen veszek reszt, es kellett vinnem a vendegeket ide-oda....
Na de még 2-3 nap és utána jön a nagy pihenés, szabadsagon leszek 1 hetet. Még nem tudom pontosan melyik nap megyek vissza a dokinőhöz, valószinuleg kb.1O nap mulva....
Nálam émelygés még nem jelentkezett, a szagokra igaz érzékeny vagyok. Nem is érzem mindig, hogy terhes vagyok, s ilyenkor a pozitiv tesztre gondolok, meg arra, hogy van egy petezsak a mehemben. :)) Lehet ez most viccesen hangzott.
Kathy16
2015-04-07 15:45:16

Szonja, hát ez érdekes, bár én is hallottam, hogy az angol rendszer nagyon más mint az itthoni. Azért megértem, hogy itthon szeretnél szülni.
Köszi a drukkot, remélem minden oké lesz holnap, és látunk már valamit!:) Megírom feltétlenül!

Nálam eddig elég változatosak a tünetek... A mellfeszülés volt a legelső, aztán az állandó wc-re szaladgálás - a hétvégém így vicces volt, több helyre mentünk, utaztunk, és kb mindenhova úgy sikerült megérkeznem, hogy sziasztok, én most rohanok pisilni :D Még éjszaka is van, hogy fel kell kelnem, pedig sose szoktam, így nem alszom annyira jól. És ma mindezek mellé bejött az émelygés is... alig akartam ebédelni, aztán megettem, egy darabig jó volt, de most megint... Na nem baj, addig örüljünk tényleg, amíg vannak tünetek!

kardvirág, Te mikor mész legközelebb dokihoz? Hogy érzed magad, hogy bírod a munkát?
Timo33
2015-04-07 15:20:01

Jövő szombaton. A doki azt mondta a colat felejtsem el, kihajtja a calciumot a szervezetből és mindig egészségtelen, de most kifejezetten. De valamikor majd csak jobb lesz, mert ez így megkeserìti a mindennapokat rendesen.
fszonja
2015-04-07 14:47:45

Kathy írd majd meg az uh-ot. szurkolok hogy jó legyen! bár csak egy pöttyöt láttam ma, de nagyon jó érzés volt.
fszonja
2015-04-07 14:46:39

addig jó Timo, míg van valami tünet :) írta Bogi, hogy gyömbér jó lehet, de én még olvastam a hideg colát és a citromos vizet is. amúgy nem eszem rendesen én sem, nem jó a gyomrom.
mikor mész újra? 2 hét múlva?
Timo33
2015-04-07 14:25:20

Gratulàlok Szonja :-)
Én küzdök az egész napos hànyingerrel. Úgy tűnik nem tudja mi az hogy "reggel" :-D
így bár nem làttuk az uhn,remélem minden ok.
fszonja
2015-04-07 13:43:25

Ja es koszi en is szurkolok nektek :)
fszonja
2015-04-07 13:42:21

Anglia. Nem itt minden mashogy megy. Egesz terhesseg alatt 2 uh van a 12 es a 20 heten, nekem az alhasi fajdalom miatt csinaltak ma. Ezert fogok otthon szulni. :)
de orulok a mai hirnek, mert fejlodik szepen.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!