Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Katicabogar engem is erdekelne hogy milyen most az eletetek a picurkaval. :) Enged pihenni ejjel?
kardvirag
2015-04-20 13:15:21
Igaz, Narita nem tőlem kérdezted, dehat en sem Magyarorszagon élek. Jovo heten endokrinologushoz kell mennem, utana majus elejen vervizsgalatra, nogyogyaszhoz kb.4-5 het múlva. Amikor 12 hetes leszek.
kardvirag
2015-04-20 13:06:57
Lehet, h majd 2 gyereknél többet nem vállalok be a betegsegem miatt. Meglatjuk hogy veszelem at ezt az idoszakot, meddig leszek jól. sajnos a bipolaris zavar gyógyíthatatlan, az életben el fog kísérni, de hiszem hogy sokminden rajtam áll. persze azt nem tudom befolyasolni, ha depis leszek, csak annyit tudok tenni, hogy elmegyek dokihoz, jarok pszichológushoz is....:( Nem panaszkent írom, 3 év alatt hozzaszoktam, h van ez nekem, de azert nehez. 1 hete vagyok teljesen gyógyszermentes. És alszom, igaz ki kell mennem ejjel a furdobe parszor, gondolom ez a hormonok miatt van, marmint a terhesseg miatt.
Ma rovid napom volt, de mar elfaradtam, kell pihenjek egyet, es keszuljek a holnapi megmerettetesemre, kollegak elott tartok órát.
Szep delutant nektek!
kardvirag
2015-04-20 13:03:10
Narita nekem a vakacio miatt volt szabim. :) tanarkent vmi 62 napom van egy evben, ugyhogy ez nagyon jó. :) A sok vizsgazas nem,igaz.
Ferjemnek nincsenek ilyen referenciái, sztem azt szeretne, h minden rendben legye, egeszsegben szulessen, én se betegedjek le kozben. :)
kardvirag
2015-04-20 13:00:32
Sajnalom Szonja, remelem mar jobban vagy!
Te hol is laksz?
fszonja
2015-04-20 08:57:03
Jaj lanyok egy ujabb terhessegi tunet. Majdnem elajultam. Azt hittem leesett a cukrom, gyors meres, de az jo volt, a vernyomasom viszont 90 volt. Megijedtem.
Csak gondoltam leirom, bar ne talalkozzatok vele. A hanyasok miatt ket kilot fogytam, de nem lett volna szukseges.
Narita, lesz 10 hetesen is egy uh, ugyan meg nodokival nem talalkoztam. Bevettek egy programba a hasi gorcsok miatt, igy picit jobban odafigyelnek. Azert ennek orulok.
Narita
2015-04-20 08:17:54
Sziasztok:)
Kardvirág
És a párod fiút vagy lányt szeretne inkább? Az enyém nagyon-nagyon fiút szeretne elsőre... még ilyen kijelentésekre is ragadtatta magát, h kapok tőle egy KitchenAid konyhai robotgépet, ha fiú lesz:) Mintha rajtam múlna:) Nálunk több fiú név verzió van, lányból csak egy.. meglátjuk.
Én próbálom tartalékolni a szabimat szülés előttre, nyáron sem lesz max. egy hét... a vizsgálatokra úgy is el kell majd biztos használnom pár napot. Jó munkát:)
Katicabogár
És milyen volt eddig ez a kb 4 hét a babával, ahhoz képest, amit elképzeltél korábban? Sikerült hamar belerázódnod a dolgokba? Úgy fél az ember tőle, h mindent jól csináljon, észrevegye, h éppen mire van szüksége a picurkának...
Szonja
Gratulálok:) Szép "nagy" baba:) nálad ott mi következik ezek után vizsgálat, stb. terén? mert ugye nem itthoni rendszer szerint mennek a dolgok.
Kathy
Biztosan most is minden rendben lesz uh-on, és most már látni is lehet majd a picikét, nem csak a kis szívét:) Várjuk a híreket!
Vaditimi
Tényleg vigyázz, én pont egy hónappal előtte fáztam fel, h sikerült a baba. Még most is cipőben, nem papucsban nyomom itt a melóhelyen, nehogy újra gond legyen... nem volt túl kellemes, véres volt egy kicsit a vizelet, meg a hólyagom eléggé szúrt. Akkor be is voltam rezelve kicsit, mert még menzi előtt voltam, és nem tudtam, h nem vagyok-e terhes esetleg... akkor vhogy nem sajnáltam, h abban a hónapban nem fogant meg, így legalább biztos voltam benne, h nem lett baja emiatt.
fszonja
2015-04-20 08:07:28
Jo reggelt!
Nekem is eszembe jutott Petra a minap, remelem jol vannak.
Vaditimi vigyazz nehogy felfazz, nekem meg mindig nem ok teljesen ma kapom meg a vizelet eredmenyt.
Kathy hajra.
szep napot :)
Vaditimi
2015-04-20 07:33:03
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!! :)
Kathy, várjuk majd a híreket :)
Kardvirág, jó munkát, kitartást :)
Petráról tudunk valamit???
Remélem mindenki jól van! Velem minden a régi, semmi bajom. Dolgozom, sajnos már nincs fűtés az irodában, és eléggé ki van hűlve, szóval be vagyok öltözve, mint télen, és teázok szerintem egész nap!!!
Vigyázzatok magatokra!!
kardvirag
2015-04-20 07:05:42
Sziasztok! :)
Nem tudom mit álmodtam, de azzal az érzéssel ébredtem, hogy milyen csodálatos ez az állapot, hogy egy Élet növekszik a pocimban, szépen lassan. :) :) :)
Kathy drukkolok neked, reméljük minden rendben lesz!
Én ma kezdem a munkát...a mai napom nem vészes, kedd, szerda már jóval nehezebb lesz, de kibírom valahogy, bele kell jöjjek a szabadság után.