Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-02-12 18:20:02

Anitacool,Vica :Hüüüü...de jó ....nagyon szép erős a tesztetek ...Gratulálok és boldog baba várást !:D:D
A jó Isten tartja meg a gyermeketeket !:D
Baba özön eljött végre .......!:D

Nashua34
2019-02-12 17:28:02

Szia Jozsa, sajnálom :( De úgy van ahogy írod, meglesznek a vizsgálatok, és így majd célirányosan tudtok tenni a sikerért :)
Örülök, hogy látom a pozitív hozzáállásodat, nekem nagyon sok erőt ad. Én majd csak jövő hét hétfőn megyek a dokimhoz, hogy milyen irányban induljunk el.
Jozsa85
2019-02-12 17:01:52

Sziasztok!

Na szoval holnap verkep, vizelet nekem.A ferjem meg j.het csutortokon megy spermavizsire meg verkepre.Megprobalok holnap idopontot kerni cici ultrahangra meg, meg rakszuresre.Jo lenne ha egy nap tobb vizsit is letudnek...
A babasoknak gratula!!

Nekem most nagyon megjott, tuti az elozmenyek miatt...
De elindultunk!!!
Nashua34
2019-02-12 16:15:15

Lion: nem jó, hogy rosszabbak az értékeid :( de legalább a lisztérzékenység nincs a bajok közt. Talán 3 hét múlva már többet tudsz, hogy mi a teendő
Anitacool, Vica, még egyszer gratulálok mindkettőtöknek! Megérdemlitek a boldogságot! És azért jelentkezzetek ám, hogy mi a helyzet :)
Mimike: Igen, reggel én is azt néztem, hogy nagyon együtt mozog a görbénk :)
fbara90
2019-02-12 15:36:34

Gratulálok Anitacool! :) Boldog babavárást kívánok. :)
Régóta vártatok már rá. :) vigyázz magatokra! :)
Anitacool
2019-02-12 13:56:42

Köszi lányok, olyan hihetetlen :-) Nagyon boldog vagyok, már most a neveken gondolkozom :-)))) Persze korai, tudom :-)
Edit :-) Annyira aranyos vagy! Remélem hamarosan te is tartasz a kezedben egy ilyet ilyen érzések mellett :-) Hőt nem tudtam mérni hajnali megébredés miatt. De nem is akarom magam idegesíteni :-)
Itt a fotó! https://kepkuldes.com/image/6fHTul
Lion86
2019-02-12 13:48:13

Gratulálok Lányok és problémamentes babavárást kívánok!

Megjött az eredményem, legalább lisztérzékenységem nincs. Az IR-em romlott. A pajzsmirigynél a TSH 3,12 lett (kicsit alacsonyabb mint az előző), a T4 középen van, a T3 meg magas, a határon van. Nem tudom pontosan ez mit jelent, majd 3 hét múlva megmondja a doki.
Edit90
2019-02-12 13:16:12

Sziasztok!
GőVica: Először is gratulálok halkan, a mai tesztjeid már egyértelműek. A predictor 10-es, sokkal erősebben mutatja,mint a kék végű,gondolom az 25-ös teszt. Én a helyedben elkezdeném most az utrot,ha van neked otthon. A doki persze azt mondja, hogy nyugodj meg akkor,ha erősödik a teszt.De ahhoz vrni kell napokat,hogy látszódjon. A hő csökkenés nem túl jó. Lehet,hogy csak azért csökken,mert a tested emlékszik arra,hogy most meg kellene jönnie,de lehet,hogy azért,mert elhal a sárgatest,és a baba meg még nem ágyazódott be rendesen,és kevés a progi. De mindenképp pihenj amennyit tudsz! Nagyon szurkolok neked,hogy minden rendben legyen!
Anitacool: Csak így ennyi,hogy pozitív a teszt? Semmi kép a tesztről? Komolyan úgy örülök, mintha nekem lenne pozitív :) Gratulálok! Neked milyen a hőd mostanság?
Mimike, Nashua, Erikasz tényleg lehet,hogy egy napon volt ovunk!
Mimike: Nekem is szokott lenni ilyen hasfeszülés, kicsi belenyilalás ovu után, de ez mensi előtti pár napban igazán erős érzés. Komolyan olyan, mintha azt érezném, hogy nagyobbodik meg a méhem, néha még a tartó szalagok feszülését is érzem belül alul. Tuti ezt is csak bebeszélem magamnak...:) Most így állok, nem is akartam elhinni reggel a hőmérőnek,hogy 37,0, pedig 3/4 órával előbb mértem,mint szoktam.Az elmúlt pár ciklusban nem nagyon mentem 36,9 fölé.
Meliko78
2019-02-12 11:09:30

Sziasztok a tegnap el kezdtem barnazni . Nekem soha nem volt ilyen és csak elvileg holnap kellene meg jönni ennyire be folyosól a baratcserje
Gratulálok a pozi tesztekhez!
1,2 kan volt itthon a párom úgy szereintem az nem zavarhatja mert majdnem egy héttel volt az ovum előtte
mimike84
2019-02-12 11:01:20

Gratulálok lányok :)))

Nashua, nagyon együtt haladunk :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!