Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-02-11 13:54:15

Anitacool, de jó! Drukkolok, hogy most már legalább 9 hónapot késsen :)
Lion86
2019-02-11 13:52:36

Sziasztok!
Ma még nem kaptam meg az eredményt. Ha holnapig nem ugrik meg a hőm, elkezdek Norcolutot szedni, nem látom sok értelmét, hogy várakozzak. 2-3 naponta pozitív volt az ovuteszt, 10 napja tojásfehérjés nyákom van, ebből már nem lesz semmi, pontosan ez szokott lenni anovulációs ciklusban. Pont mikor jó sokat együtt tudtunk lenni. És ráadásul a dokihoz is kéne a 3.napi vérvétel.
Anitacool
2019-02-11 13:21:51

Jozsa az nagy lépés, hogy nem barnázol menszi előtt, mert akkor a progid már jó lehet.
Mimike ez már a nyugodt 2 hét ;-) Mindent megtettetek, jöhet a +teszt :-)
Erikasz szépen haladsz!
GőVica ha a 37-et nem nézzük, 2 tizedes tartományon belül mozog a görbéd, nincs vele baj. Csak ne vérezgess!
Edit, tegnap már meg kellett volna jönnie akkor is, ha a későbbi napon volt az ovu. Egyelőre semmi jele. :-)
Nashua a 36,6 most még teljesen rendben van, ne aggódj miatta, feljebb fog menni.
Mindhármótoknak (Erikasz, Edit és Nashua) szépen halad, szerintem egy napon volt ovutok. Lehet szülő-párok lesztek :-)
Kira sajnálom, ha megint üres járat, mert amúgy szép az eleje. Hátha csak kitolódik, drukkolok!
Meliko 12. napon lehetett ovud. Kapd el apát legközelebb ;-)
Angyal én nem látok görbét, menzesz alatt nem vezeted?
Kira84
2019-02-11 12:48:13

Aranyosak vagytok lányok.
Nem szokott ilyen későn ovum lenni.Nem mindig Lh tesztelek, mert totál rápörgök és olyankor csak azon jár az agyam.Mivel sikerült fogynom az elmúlt hónapokban, így a ciklusom szépen be állt 30 napra. Voltak jelek hogy lehet lesz pém de mivel Pcos om van így nem mindig meggyőzőek a tünetek. Én ezért inkább a hőt nézem. Amikor terhes voltam abban a ciklusban egyértelmű volt a dolog, de ez most kusza nagyon.
Angyal88
2019-02-11 12:12:18

Sziasztok!
Erikasz: csináltam tesztet sajna negatív lett :(
Ma ilyen a görbém
Nashua34
2019-02-11 12:11:06

Mimike, én szoktam. A mellfeszülés mellett ez a másik állandó, a szurkálás a méhemben, vagy jobb, vagy bal oldalon. Szerintem ez is egyén függő, én már levettem a jelek listájáról :) Azt remélem valami totál furcsát/újat fogok majd érezni, ha végre sikerül. Aztán lehet semmi se lesz :) Viszont ha neked eddig nem volt, akkor jelezhet is pozitívat!
mimike84
2019-02-11 11:12:40

Kira, tényleg ne írd még le, ha holnap is magasat mérsz akkor megvolt az ovu... LH tesztet nem csinálsz?

Edit, tényleg együtt haladunk :)

Lányok, ti szoktatok érezni valamit ovutól a nemvártig?
Nálam kb minden hónapban jelen van valami fura feszítő érzés a méhemnél, nem tudom ez mennyire normális? Tegnap egész nap szurkálást éreztem, néha olyan volt mintha késsel bögöketnének, de beágyazódáshoz ez még nagyon korai lenne, és ezt szintén éreztem eddig is...
Edit90
2019-02-11 10:53:50

Sziasztok!
Anitacool: Ma mit mértél? Nagyon izgulok érted,már késik,ugye? Tuti szép kétcsíkos lesz a teszt :)
Lion: Mizujs veled, mikor lesznek meg az eredmények? Miket mértél mostanság?
Erikasz: Megvolt az ovud,jó későn,de legalább volt. Tuti a cukor zavarta össze nálad a rendszert.Remélem most már rendeződik.
Mimike: igen nekem is nagyon hosszú ez a két hét várakozás. Nagyon együtt haladunk most.
Józsa:Nagyon jó a pozitivitásod, hajrá az új hónapban :)
Nashua: Tud ilyet csinálni a testünk, hogy 0,3 emelkedés pár óra tovább alvás után. Szerintem a 36,6-ot hagyd bent.
Meliko: Neked később lehetett az ovu, mint ahogy jelzi a gép, mert így nagyon hosszú lenne a luteális. Kapd el jól apát! :)
Én ma így állok, várakozunk...
Nashua34
2019-02-11 09:29:53

Kira, még ne írd le ezt a hónapot, ha holnap is fenn maradsz akkor megvolt az ovu. Nem szokott ilyen későn lenni? Rövid a lutealisod? Vagy miért gondolod, hogy pár nap és megjön?
Meliko78
2019-02-11 09:29:09

Sziasztok nekem is ma,holnap kezdődik új ciklus aztán jól el kapom apa grabancát

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!