Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv lányok. Tegnap délután vizes enyhén kicsi krémszerű nyákom lett.Ma csak azt érzem nehéz a hasam alja.olyan nyomás érzés.Fura de a hőm nem az igazi szerintem nem tud megrepedni a tüsző.
Erikasz kösz hogy megcsináltad tegnap a diagrammot.de szerintem ez sem az én hónapom.
Jozsa85
2019-03-05 07:50:08
Erikasz!
Igen csak pottyoztem mert megpiszkalt vmit a doki.Ma nagyon jol aludtam.Remelem elmulik a pecseteles.Mar olyan buszke voltam hogy mult honapban le tudtam gyozni.
erikasz
2019-03-05 07:35:24
Jozsa : Nagyon jó ....még nem jött meg ?
Csak vérezgettél vizsgálat után ?
Ez a görbe biztató még mindig és szép !:D
Tesztet érdemes lenne csinálnod !
Jozsa85
2019-03-05 07:31:26
Sziasztok!
erikasz
2019-03-05 07:28:16
Angyal : Már innen csak felfelé ....az a lényeg !:)
Szép a görbéd ... 36.1 - től ,36.9 ig eddig szuper emelkedett !:D
Angyal88
2019-03-05 07:18:05
Jó reggelt mindenkinek!
Erikasz nem variáltam túl az adstbevitelt, hiszek neked aaz 1 nap már nem számit lényeg,hogy megvolt az ovu és egyútt is voltunk azokban a papokban. Köszönöm.
A mai görbém
erikasz
2019-03-05 07:01:13
itt a görbém :)
Már az ovut is berakta a méhnyak állása és a folyás alapján .
De viszont tegnap jobb oldalamba estére mosogattam olyat szúródott a petefészkembe 2 szer mintha kést vágtak volna bele !
Vagy tegnap történhetett meg ...nem tudom, de a méhnyak tegnap- tegnapelőtt középen és kemény ,krémes folyás és közepesen nyitva volt !
Ezeket is be írtam... az ovu fájást is ... volt a 10 ciklusnapon is, de akkor vizes folyás méhnyak nagyon fent és puha volt .
Többiek ?
Sziszi259
2019-03-04 23:10:41
Lion öröm az ürömben... Örülök, hogy jó kezekben vagy! :) Remélem helyre rak mindent ez az orvos (amit az előzőek elszúrtak... ) !! :)
Lion86
2019-03-04 22:26:32
Hát én is ledöbbentem nem mondom...
Pont ilyesmiről is írtam korábban, hogy (senki ne vegye magára) boldog boldogtalannak felírják a Merckformint (vagy bármi más metformin tartalmú gyógyszert) és meg se nézik, hogy mi lenne, ha először csak a diéta és testmozgás, esetleg inozitol kombinációt alkalmaznák. Na hát én is egy ilyen "áldozat" vagyok.
Kíváncsian várom, hogy hat majd az új kezelés, nagyon bizakodó vagyok :)
erikasz
2019-03-04 22:08:30
Lion :Le vagyok döbbenve ...alig térek magamhoz !!!!
Pajzsmiriggyel van baj ,azt könnyű kezelni !
Milyen érdekes az emberi test ..mindenkinek másképp viselkedik !
De ,minek tanul orvosnak aki nem törődik a beteggel !
Szerintem nem tanult eleget és nem tudja
..olyan mint aki 2 tanulmánnyal végzett
olyan az a 12 orvos, a diplomáját nem érdemli ...aki téged elkezelt !
Erikasz kösz hogy megcsináltad tegnap a diagrammot.de szerintem ez sem az én hónapom.