Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-03-13 07:57:49

Lion :Gyönyörű a görbéd ...nincs progihiány az tuti 0,6 tized emelkedett sőt nagyon jó !!
Az enyém nem jó ..valami nem stimmel 0,5 és nem megy feljebb de az én mellem nem fáj csak érzékeny kicsit !
Sosem volt a lutelárban ilyen stagnálás már a 11 DPO vagyok ha megemelkedik holnap jó lenne ....
Lion86
2019-03-13 07:17:43

Andi, akkor délután felteszem őket :)
Lion86
2019-03-13 07:15:50

Jó reggelt!
Ovu óta minden nap fáztam, de tegnap nem, azt hittem valami baj van, de most se ment le a hőm. A melleim viszont eléggé fájnak már az 1. dpo-tól, pedig ilyen hőnél nem hiszem, hogy progeszteronhiányom lenne. Hát érdekes.
Andi198729
2019-03-13 07:13:40

Lion, Sziszi, nagyon megköszönném, ha felraknátok a görbéiteket, érdekelne, minden tapasztalatot szívesen veszek :) Kismamik, bár kellemetlenek a rosszullétek, azonban jót jelentenek, megfelelően működnek a hormonok :)
Józsa, mindent bele a Prágai úton, várható az ovu akkor? Lazítsatok, sörözzetek, és igen, alátámasztom, hogy a f.....s cigi tényleg jó lazító, tapasztalatból mondom :D
Lion, én is attól tartok, hogy mivel a férjem aktívan dohányzik, hogy nem aktívak a spermái, főként, hogy ülő munkát végez. Mert élniük kellene pár napig a spermáknak, és volt olyan hogy ovu előtt is voltunk együtt, ovukor is, ezek szerint nem aktívak. Elhatároztam, hogy én is leteszem a cigit, addig, amíg ezt a szokást nem sikerül teljesen elhagynom, vettem E-cigit, pótcselekvésre jó lesz, de azt sem akarom folyamatosan, max egy hónap, és napi 1-2x. Amikor elkezdtem a diétát, nem tudtam rögtön letenni, mert az endodoki is bár rosszallotta a dohányzást, de hozzátette, hogy elég lemondással jár az IR diéta, ha a dohányzást is hirtelen abbahagyom, akkor lelassul az anyagcserém. De most már itt az ideje ennek is :)
ineeeez
2019-03-13 06:28:33

Jó reggelt lányok!
A kis mamiknak hatalmas gratula!! A többieknek pedig kitartást!!
Én el szedtem a méhpempőt, a menzesznek eddig se híre se hamva,pedig ilyenkor már barnázni szoktam..szóval újra kezdek hőmérőzni..és elmegyek a nőgyógyászomhoz, hátha elküld hormonvizsgálatra és okosabbak leszünk..
erikasz
2019-03-13 06:23:19

Angyal: Jó reggelt mindenkinek !:D

Tudtam én szuper... csak termelődjön az a progi gyors ütemben !:D
Holnap már jó magasat mérj drága !

Köszönöm Lion !:)
A hőm változatlan 36.7 se le... se fel ..már bosszant kicsit !:(
Történne már valami !
Türelmes vagyok ...de ez kicsit idegesit sajnos !!

Angyal88
2019-03-13 06:02:11

Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Vérzés még mindig nincs. Szerintem szombat előtt nem csinálok tesztet,mert az utóbbi 2 terhességemnél a mensi késése után 1 héttel is csak halvány pozitívak voltak a tesztek. Szerintem lassan termelődik a hcg.
Ma igy állok.
Sziszi259
2019-03-12 20:17:32

Kismamik remélem nem sokáig tart a rosszullétetek :) az egyik ismerősöm is így volt, szegény amúgy sem volt valami vastag... De idővel helyre jött. :)
Remélem hamarosan mindenkinek eljön a "rosszullevős" időszaka. :D

Nashua köszönöm! Kár... :D nem baj, majd keresgélek még dokit :)
GőVica34
2019-03-12 18:52:54

Anitacool ezzel enis vagyok.örülök a rosszulléteknek, de remélem nem tart túl sokáig. Hányni én sem tudok, de enni sem rendesen. Sok mindent kivánok de mire oda jutok undorodom... Semmi hust semmi felvágottat, szalámit nem birok megenni..
Ezeknek a babocáknak pedig kell a tápanyag mert lassan belőlünk fognak táplálkozni..
Jozsa85
2019-03-12 18:29:04

Koszi Lion!
Mivel csak apr.9en kell visstamenni a BMC-be, megkerdeztem egy orvos ismerosomet es abban maradtunk hogy napu 4000NE D egy honapig.Utana marad a 2000/nap.
Jo hogy kikertem a leletet tegnap, szuper jol lenyugodtam tole..
Kezdem azt hinni hogy cssk a D vitamin szint kavart be.Ez a 2. Honsp hogy szedem es rogton az elso par het utan mar pozit teszteltem csak nem maradt meg.Most nagyon bizok a nagy adagban.
Penteken megyunk Pragaba 4 napra.Nagyon varom.

Egy kedves ismeros hazaspar nagyon szeretett volna mar babat.Es a kozos barati korbol az Eraekkal elmentek Horvatorszagba es ott sikerult nekik a babat osszehozni...
NNA..Mi mar most Pragaba szinten az Eraekkal megyunk.. ;)
Remelem szerencset hoznak!!! ;)
Szoval remelem a szerencse velunk lesz meg az extra adag D vitamin atuto ereje..jaa....meg nehany korso sör..(A komlonak nyugtato hatasa van.Meg a allitolag ;) a fuves ciginek is, de persze azt nem ajanlom. :D)
Addig is megy a risza (Aviva)..Szurkoljatok!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!