Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion köszönöm az érdeklődést, nagyon jól esik :-)
Rosszullétek elkezdődtek pár napja, de nem hánytam még (remélem nem is fogok, mert azt nagyoooon utálok), viszont étvágyam emiatt alig van. Fogytam 2 kg-t, de mivel nem edzek nem tudom, hogy izomból vagy a kis tartalékomból ment-e le. Örülök a rosszulléteknek, ha nem lennének képes lennék aggódni, hogy valami nem oké :-)
Többi kismamink hogy vagytok?
Nashua34
2019-03-12 17:07:33
Sziszi, nem, mi kicsit messzebb vagyunk, vas megye :)
Sziszi259
2019-03-12 16:25:56
Nashua köszönöm! :) pesten voltatok? Ha igen, hol?
Erikasz attól félek, hogy nem azok... :D de ne legyen igazam... :)
Andi, ha gondolod én is felrakom a kémiairól a görbémet :)
Lion rendben, hallgatok Rád! :) akkor holnap... :) aztán két hét várakozás ujra.... :)
Lion86
2019-03-12 16:05:31
Sziasztok!
Jozsa, jók ezek az értékek, viszont D vitaminból pár hétig 10000 NE-t nyugodtan szedj, utána elég 3000. Az AMH a jól stimulálható alsó referenciaértékéhez közelít, de ez is még jó.
Erikasz, szuper a görbéd :)
Én nem tudom hogy állok, nem mérek. Az esély úgyis majdnem 0 most. A férjem sokat dohányzik, nem hinném, hogy addig kitartanának a katonái, ovu előtt nem voltunk együtt, csak 5 és 6 nappal. Talán holnapután mérek egyet (7.dpo lesz).
Angyal, nagyon drukkolok :)
Sziszi, eddig teljesen jó az együttlétek ideje, holnap még érdemes a biztonság kedvéért, én a mai napot kihagynám.
Maryanne "örülök", hogy megjött. Sok sikert a projekthez! :)
Nashua, nagyon szépen alakul a görbéd.
Anitacool, egyébként hogy érzed magad a fáradságon kívül? :)
Andi, van 3 terhesgörbém (kémiai), felteszem adatokkal együtt ha gondolod (feleslegesen nem terhelném vele a fórumot, csak ha érdekel).
GőVica34
2019-03-12 14:18:06
Andi igazán nincsmit.
Angyal a helyedben én is tesztelnék már! Nagyon szép a görbéd!
Andi198729
2019-03-12 13:30:46
Köszönjük szépen Anitacool, hogy megosztottad a görbédet :)
Köszönöm a biztatást Vica :) Bízzunk benne ;-)
Angyal, szerintem csinálhatsz egy tesztet ;-) ezt én is terhesgörbének látom ;-) Megy a drukk ;-)
erikasz
2019-03-12 13:11:56
Sziszi259 : Nagyon jó az együttlét a tegnapi is 3-5 napig életképesek !:D
erikasz
2019-03-12 13:09:39
Angyal88 :Nagyon szép a görbéd és még emelkedett is !:D
Én terhesgörbének nézem ....
erikasz
2019-03-12 13:06:43
Kira ,Lion hogy álltok ?
Nashua34
2019-03-12 12:10:57
Sziszi, én csak a spermavizsgálathoz tudok hozzászólni. Mi magán dokinál voltunk, telefonon jelentkeztünk be, mondta a doki h vigyük is a mintát már első alkalommal, 1 óránál ne legyen régebbi. Azonnal megkaptuk az eredményt, talán 10 percet vártunk rá.
Rosszullétek elkezdődtek pár napja, de nem hánytam még (remélem nem is fogok, mert azt nagyoooon utálok), viszont étvágyam emiatt alig van. Fogytam 2 kg-t, de mivel nem edzek nem tudom, hogy izomból vagy a kis tartalékomból ment-e le. Örülök a rosszulléteknek, ha nem lennének képes lennék aggódni, hogy valami nem oké :-)
Többi kismamink hogy vagytok?