Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2019-03-12 18:09:49

Lion köszönöm az érdeklődést, nagyon jól esik :-)
Rosszullétek elkezdődtek pár napja, de nem hánytam még (remélem nem is fogok, mert azt nagyoooon utálok), viszont étvágyam emiatt alig van. Fogytam 2 kg-t, de mivel nem edzek nem tudom, hogy izomból vagy a kis tartalékomból ment-e le. Örülök a rosszulléteknek, ha nem lennének képes lennék aggódni, hogy valami nem oké :-)
Többi kismamink hogy vagytok?
Nashua34
2019-03-12 17:07:33

Sziszi, nem, mi kicsit messzebb vagyunk, vas megye :)
Sziszi259
2019-03-12 16:25:56

Nashua köszönöm! :) pesten voltatok? Ha igen, hol?

Erikasz attól félek, hogy nem azok... :D de ne legyen igazam... :)

Andi, ha gondolod én is felrakom a kémiairól a görbémet :)

Lion rendben, hallgatok Rád! :) akkor holnap... :) aztán két hét várakozás ujra.... :)
Lion86
2019-03-12 16:05:31

Sziasztok!
Jozsa, jók ezek az értékek, viszont D vitaminból pár hétig 10000 NE-t nyugodtan szedj, utána elég 3000. Az AMH a jól stimulálható alsó referenciaértékéhez közelít, de ez is még jó.

Erikasz, szuper a görbéd :)
Én nem tudom hogy állok, nem mérek. Az esély úgyis majdnem 0 most. A férjem sokat dohányzik, nem hinném, hogy addig kitartanának a katonái, ovu előtt nem voltunk együtt, csak 5 és 6 nappal. Talán holnapután mérek egyet (7.dpo lesz).

Angyal, nagyon drukkolok :)

Sziszi, eddig teljesen jó az együttlétek ideje, holnap még érdemes a biztonság kedvéért, én a mai napot kihagynám.

Maryanne "örülök", hogy megjött. Sok sikert a projekthez! :)

Nashua, nagyon szépen alakul a görbéd.

Anitacool, egyébként hogy érzed magad a fáradságon kívül? :)

Andi, van 3 terhesgörbém (kémiai), felteszem adatokkal együtt ha gondolod (feleslegesen nem terhelném vele a fórumot, csak ha érdekel).
GőVica34
2019-03-12 14:18:06

Andi igazán nincsmit.
Angyal a helyedben én is tesztelnék már! Nagyon szép a görbéd!
Andi198729
2019-03-12 13:30:46

Köszönjük szépen Anitacool, hogy megosztottad a görbédet :)
Köszönöm a biztatást Vica :) Bízzunk benne ;-)
Angyal, szerintem csinálhatsz egy tesztet ;-) ezt én is terhesgörbének látom ;-) Megy a drukk ;-)
erikasz
2019-03-12 13:11:56

Sziszi259 : Nagyon jó az együttlét a tegnapi is 3-5 napig életképesek !:D
erikasz
2019-03-12 13:09:39

Angyal88 :Nagyon szép a görbéd és még emelkedett is !:D
Én terhesgörbének nézem ....
erikasz
2019-03-12 13:06:43

Kira ,Lion hogy álltok ?

Nashua34
2019-03-12 12:10:57

Sziszi, én csak a spermavizsgálathoz tudok hozzászólni. Mi magán dokinál voltunk, telefonon jelentkeztünk be, mondta a doki h vigyük is a mintát már első alkalommal, 1 óránál ne legyen régebbi. Azonnal megkaptuk az eredményt, talán 10 percet vártunk rá.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!