Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mit is mondtatok, mikor kell szedni az E vitamint? Lehet hogy az hozta ennyire elore az ovumat.
NAGYON SZURKOLOK NEKED! ;)
erikasz
2019-03-20 06:33:25
Lion :Megint tévedtem december 21 től szedem a gyógyszert és nekem is igy volt mint neked !
Még a hőm is olyan mint a tiéd !
erikasz
2019-03-20 06:31:30
Jó reggelt én ma igy !:)
Nashua :Nagyon szép !:D
Jozsa :Azért tette át mert csökkent a hőd ...akkor elvileg hamarabb volt ovu !:)
Én holnap..... csak tesztelek 18 DPO -vagyok, feljebb ment a hőm ..reménykedek!:D
Szorítsatok !
Nashua34
2019-03-20 06:04:44
Jó reggelt, ma így. Egyelőre a görcsölés sem jelentkezik.
Jozsa85
2019-03-20 05:47:16
Jééé...Es atrakta az ovut a 9. napra!!Most akkor mi van??!!
Jozsa85
2019-03-20 05:44:29
Sziasztok!
Nashua jo utat!
Nem ertem ezt a csokkenest, ilyenkor szepen szoktam emelkedni.Mitol lehet ez?Nagyon jol aludtam pedig..
Nashua34
2019-03-19 21:29:56
Edit, ne tesztelj, pontosan azokért amiket leirtál. Mondom én, aki ugyanígy ezen kattogna :D Élvezd ki a pihenést, és ha holnap felkelsz, gyorsan pisilj mielőtt igazán felébrednél és agyalnál. Nekem csak az segít, ha az első pisi "elúszik" mert a nap többi időszakában nem hiszek.
Edit90
2019-03-19 21:23:51
Jaj csajok annyira átèrzem ezt a tesztelők dolgot. Egèsz délután azon kattogtam,hogy holnap reggel teszteljek e indulás előtt. Ha pozitív,nagy a boldogság,de rettegnèk az egèsz kirándulás alatt,a repülő út,mi lesz ha baj lesz,nem ihatok alkoholt...ha negatív tuti elrontja a kedvem,ès az egèsz útnak annyi,amit annyira vártam. Mindkèt opció szerint butaság lenne tesztelni,mègis ezen kattogok. Már az is nagy szó,hogy nem viszek magammal sem hőmèrőt sem tesztet.
Ez az !