Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-03-26 21:10:33

Meliko78, nem akarok okoskodni de sajnos a pajzsmirigy eredményeknél a középértékek sajnos babás szempontból nem jók. Tsh-nak 2 alatt, inkább 1 közelinek kell lennie a t3 meg t4 pedig akkot ideális ha a felső határétéknél vannak. Ilyen értékre szerintem már gyógyszer kell. Egyébként ilyen tüneteid vannak: bőrszárazsag, fáradékonyság, zsíros haj, repedező köröm, alacsony libidó. Ez mind alulműködés tünet...
Meliko78
2019-03-26 20:45:47

Sziasztok! Meg van a pajzsmirigy eredmény tsh 2,34,t3 5,26,t4 9,92 és z mind közép értek tehát nagyon jó ezzel nincs probléma
Andi198729
2019-03-26 19:06:47

Anitacool, nagyon szépen köszönöm a pozitív megerősítő gondolatokat :) Sok erőt merítek belőlük. Ki fogom próbálni amit tanácsoltál, hallgatok rád ;-) Te olyan pozitív ember vagy, és annyira segítőkész, olyan jó, hogy te megértesz, de azt viszont sajnálom, hogy amiatt, hogy neked is át kellett élned ezt a tragédiát. :(
Az autogén tréninget is folytatom, amit a pszichológussal elsajátítottunk, az is segít, a nőgyógyászom azért is küldött el a pszichológushoz, ő adott elérhetőséget, hogy oldjuk a stresszt, mert kizárólag lelki okai vannak, hogy nem sikerül teherbe esni, mivel a vizsgálaton mindent rendben talált. Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek, és mindhárman jól vagytok :)

Erikasz, megy a drukk, én is izgulok érted :) Annyira megérdemelnétek már, hogy végre sikerüljön, csodálatra méltó a kitartásod, hogy nem adod fel, ennek meg kell hogy legyen a gyümölcse!
És persze mindenki megérdemli, hiszen mindenki mindent megtesz, küzd, nem adja föl!

Józsa, jól teszed, ha megiszol egy pohár sört, nem árt az! Ha ellazít, meg megnyugtat ;-) Amúgy is nagyon jót tesz a vesének, átmossa, vesekőre is kiváló, én sokat küszködtem vesekővel, semmi nem segített, besöröztem, és ki is mosta a követ :D

mistimi, köszönöm hogy megosztottad a görbédet, nagyon hasznos, hogy legalább látjuk, mikor érdemes együtt lenni, ahhoz, hogy megadjuk az esélyét a babának, mi most a pozi napon hajnalban, az 1. nega napon hajnalban, és az azt követő napon hajnalban voltunk együtt, jó lenne ha végre sikerülne, de nem veszek rá mérget, lelkileg kezdek felkészülni a menzeszre.
Jozsa85
2019-03-26 18:02:21

Tudom hogy az alkohol nem megoldas, de 2 pohar sor utan sokkal jobban vagyok.Megyek haza es remelem hogy szuper jol fogok aludni.Elotte meg kimasszirozom a hatam a hengerrel es kesz...
A komlo nyugtat.. ;)
Anitacool
2019-03-26 17:58:38

Mistimi tegyél be egy kamu menzeszt a végére és jobban látjuk majd :-)
mistimi
2019-03-26 15:59:01

Ja a görbe lemaradt
mistimi
2019-03-26 15:58:28

Ez a terhesgörbém, csak ilyen hülyén hosszú, mert ha bent hagytam h terhes vagyok nem engedett most új ciklust kezdeni. Egy keddi napon lett pizi az ovu tesztem és aznap meg másnap voltunk együtt.
erikasz
2019-03-26 15:22:50

Zsuzsi :A ciklus 16 napjára be írtad hogy krémes folyás én is a 16 napra gondolok ovu -ra ...de mindegy csak sikerüljön!:D
Az érték ,ha megaludtad az 5 -6 órát elfogadható ..!
Én is 2 napja 4 kor mérek a pisilés miatt.. 5 óra helyett !:D
Anitacool
2019-03-26 15:15:10

Erikasz várjuk a reggeli teszt eredményt, izgi :-)
Andi én nem csodálom, hogy borúlátó vagy. Én is az voltam. De figyu! Próbálj ki valamit. Esténként mielőtt elalszol szánj rá 10 percet, hogy totálisan ellazulsz hanyatt fekve, minden porcikádat ernyeszd el a kislábujjad hegyétől a fejed búbján ücsörgő hajhagymádig. És mikor már totál ellazultál, képzeld el, hogy már ott van a vigaszbabátok, érezd ahogy megfogod és érezd az illatát, érezd hogy megérte a sok hónap önmegfigyelés, és érezd hogy minden mögötted van már. Ha kell minden este. Csak erre koncentrálj! A kisfiamat így “vonzottam be”, és bevallom most is ezt tettem. És ugye most úgy fest sikerült végre. :-) Mindennap bementem az üres szobába és elképzeltem, milyen lesz mikor itt lesz. Csak magamban, senkinek nem mondtam. Cseréld ki ilyen módon a rossz érzéseket jókra. Ettől még ki fogsz ugyanúgy bukni, ha valamelyik ismerősöd bejelenti a babát, de ne izgulj, ettől nem vagy rossz ember! Szép lassan kezdd el trenírozni az elméd, és a pozitív gondolatok felerősödnek, napról-napra. Ne siettesd. Ölellek.
zsuzsi09
2019-03-26 15:01:21

sziasztok
erikasz - köszönöm a magyarázatot, kivettem az értéket igy berakta az ovut ahogy irtad is :) a feljegyzésekben megjegyeztem, hogy a 11-dik ciklusnapon volt a tojásfehérje nyák a 16.-dik ciklusnapon meg már krémes - az között lehetett az ovu - ma magasabbat mértem, nem tudom ez mennyire érvényes 3-kor felébredtem, de nem keltem fel csak ideges voltam a vizsgálatok miatt, aztán vissza aludtam, holnap kiderül...
erikasz - nagyon szép a görbéd drukkolok, hogy babás legyen :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!