Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, szívből gratulálok a hugodéknak! Jó egészséget kívánok nekik, és a legjobbakat! Látom, vannak pozitív esetek, amikor reménytelennek tűnik a helyzet, és mégis sikerül :) Nagyon hálás lennék, ha fölraknád a görbét, persze ha a húgod is hozzájárul :)
Meliko, igen, van államilag finaszírozott is, és csak a gyógyszereket kell fizetni. És úgy van ahogy Anitacool írja, hogy van peteérésed, és menzeszed is, lehet babád. Nekem ezért is fura hogy postmenopauza, de van menzesz, és peteérés, ha valakinek menopauzája van, akkor kimarad a menzesz, és nincs peteérés. Nem reménytelen a helyzeted, melletted állunk mindannyian! Hidd el a fiad odaföntről vigyáz rád, és küld majd egy kisbabát nektek :)
Anitacool
2019-03-27 09:55:47
Veled vagyunk Meliko! Örülök a soraidnak, sokkal pozitívabbak! Így van menni előre, fel a fejjel! Ölellek.
Meliko78
2019-03-27 09:54:04
Igyekszem össze szedni magam ma el kezdem a diétát amivel vissza lehet szorítani a női hormonokat majd újra el megyek vérvételre a következő ciklusba is nézni hogy mi történik nem adom fel csak mellbe vágott egy kicsit köszönöm a biztatást
Anitacool
2019-03-27 09:53:56
Mindenkinek köszönöm, aki megszakértette a hugom tesztjét 2 napja.
Itt a bizonyíték, hogy jól láttatok, jön a csoda!
https://kepkuldes.com/image/6cGWBP
Sokat beszélgettünk és elmondta nekem, hogy már több, mint 3 éve próbálkoztak 0 eredménnyel. Egy éve aktívan orvosi segítséggel, mert már volt több sikertelen inszemük és április 2-re voltak beírva lombik konzultációra. Eddig ezekről csak anya tudott, de most elmondta nekem is. Nagyon átérzem a boldogságukat, csak szerettem volna veletek megosztani a történetüket röviden. Jön a last minute baby :-)
Andi ha érdekel, felviszem ide a görbéjét ;-)
Anitacool
2019-03-27 09:48:01
Maryanne ez tényleg érdekes! Mikor lenne tervezetten ovud a szurival?
Bezzeg nekem még csak úgy sem tett a szervezetem, mintha rendes időben akarna ovulálni. Nálam alapból a ciklus 22-32. napján szokott lenni. Sőt, extrém esetben volt már 41. napon is. Lehet ilyen szurival előrébb jött volna. Nagyon érdekes minden esetre!
Meliko drága, tudom hogy most el vagy keseredve. Sírd ki magadból a bánatod, és újult erővel keresd fel a dokid! Neked még van peteérésed, lehet gyereked! De kérdezd ki jó alaposan a lehetőségekről és a TB támogatott lombikról is, mert van ilyen! Szívből drukkolok neked is!
Maryanne
2019-03-27 09:45:59
Meliko, van állami finanszírozott is, akkor a "csak" a gyógyszereket kell fizetni. Kb. fél év a várakozási lista, de addig esetleg a hormon értékeiden lehet javítani.
Meliko78
2019-03-27 09:26:10
Köszönöm lányok !De azt hiszem hogy nekem lomikra nincs már keretem ! Ezért is vagyok el keseredve de azért el megyek doki hoz
Maryanne
2019-03-27 08:46:27
a rendszer persze még ott hagyta az ovulációt az első leesésnél
Maryanne
2019-03-27 08:45:26
Csak egy érdekességet szeretnék megosztani veletek. Mint tudjátok lombik kezelés alatt állok, adom magamnak a tüsző érlelő injekciót. Várhatóan jövő héten lesz petesejt leszívás. Kíváncsiságból mérem most is a hőmet. Kb. félidőnél vagyok, és peteérés tüneteit produkálta a szervezetem, tegnap lejött a nyák, előtte nap pedig leesett a hőm. Ez azért furi, mert a menstruációm után 1 hétig még nem kaptam az FSH-t, mert lett egy cisztám, aminek adtak 1 hét esélyt hogy esetleg felszívódik, és csak utána indult a stimuláció, addig viszont továbbra is kellett adnom magamnak azt az injekciót, ami leállítja a hormonirányítást. Szóval lényegében még nincs valós peteérésem, de a szervezetem úgy tesz mintha az lenne, mert időben ott járok, ahol normál esetben lenni szokott.... Igaz, ma megint kicsit kevesebbet mértem.
Maryanne
2019-03-27 08:38:11
Meliko tényleg ne add fel! Biztos, hogy vannak még lehetőségeid!
Meliko, igen, van államilag finaszírozott is, és csak a gyógyszereket kell fizetni. És úgy van ahogy Anitacool írja, hogy van peteérésed, és menzeszed is, lehet babád. Nekem ezért is fura hogy postmenopauza, de van menzesz, és peteérés, ha valakinek menopauzája van, akkor kimarad a menzesz, és nincs peteérés. Nem reménytelen a helyzeted, melletted állunk mindannyian! Hidd el a fiad odaföntről vigyáz rád, és küld majd egy kisbabát nektek :)