Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-04-14 15:19:45

A vakbelgyulladas nalam kizart.Tekintettel arra hogy nincs mar vakbelem.. ;)
Lion86
2019-04-14 14:55:51

Jozsa, nekem szokott. Múltkor azt hittem vakbélgyulladás :D , mert nagyon szúrt jobb oldalt és rettenetes hasmenésem volt, nem gondoltam ovura, mert 13. napon sose volt még, de az volt.
Jozsa85
2019-04-14 14:20:44

Kerdezek egy furcsat, ne nezzetek dilisnek..Masnak is van hasmenese ovukor?Nekem mindig 1-2napig van. Meg a 2. Osztrogen loketnel is szokott lenni.
Ez normalis??!!
Csak en produkalom vagy masnak is volt?
5.dpo- n vagyok es megint van.Holnap lehet hogy kicsit esik a hom majd.
erikasz
2019-04-14 13:15:54

Nézzétek stagnálok méhnyak fent lágy és nyitva ...nem tudom milyen a folyás mert együttlét volt ..ettől féltem.. néha szurkál a jobb petefészkem ..korán lesz ovu az biztos !
Andi198729
2019-04-14 12:49:02

Erikasz, nem volt még ilyen, ez most egy szép görbének indul, aztán ki tudja mi lesz a vége, na majd meglátjuk. Ha az ovuteszt és a hő összedolgozik, akkor talán jól mutatja az ovut, esett a hőm, mikor pozi volt a teszt, másnapra megemelkedett, délután petefészek szurka, és estére nega lett a teszt, ma meg már full nega, és ma 36,9 a hőm. Amikor anno sikerült, akkor is pozi volt a teszt és aznap este voltunk együtt, másnap már nega, bárcsak lett volna hozzá hőgörbe is, így látnám.
Igen, felszabadultabb vagyok, jól látod, örülök, ennek az oldalnak, hogy veletek legalább mindent megoszthatok, másokkal nem tudom ezeket, mert a család is, a kollégák, barátok mind azt mondják, majd lesz, ne görcsöljek rá, és ezzel el is van intézve, ha meg ovutesztről meg hőmérőzésről beszélek, mindenki csak le akar beszélni róla, hogy ne számolgassak. Hát de muszáj, különben hogy adjuk meg az esélyét, ha nem tudom mikor van alkalmas idő, jó, így sem 100% hogy sikerül, de legalább az esélyét megadjuk. Itt legalább kiadom magamból a legbelső érzéseimet, a reménykedést, izgalmat, csalódást, mindent. És ez sokat segít nekem lelkileg :)
Maryanne, hallgass ránk, és ne izgulj, hallgass Erikaszra, ő tapasztalt már, 3 gyermeket szült, és 4-et is fog ;-) Tudja, mi hogy működik :) És biztos vagyok benne, hogy igaza van, azért történik ez a pici vérzés, ez beágyazódás! :)
Meliko78
2019-04-14 12:31:39

Erikasz szedek b kompleket meg magnéziumot is de nagyon faj a derekam és a fejem lehet valami front jön
erikasz
2019-04-14 11:54:44

Zsuzsa :Hő értéked kíváncsian várom ? :D

Meliko78 :Az Úr álgyon meg ....na látod mondtam nem szabad keseredni elfog jönni ...de ha stresszelsz , akkor megnyújtja a ciklusod még jobban...ezért kell a B vitamin is oldja a stresszet !

mistimi :Szép a görbéd ?
Egyszer mérek csak, mikor kinyitom a szemem ,de az időben, 5 percel utána kb .és csörög a telefon !:D

Andi198729 :Huuu...ez lesz a nyerő ...de szépen felugrottál ...egyből a csúcs !Volt már ilyen ?
Látom drága felszabadultabb vagy már ...mint mikor ide jöttél a fórumba ...jót tesz neked a beszélgetés mivelünk !:D

Látom drága felszabadultabb vagy... mint mikor először ide jöttél a fórumba

...jót tesz neked a beszélgetés és mi !:D

Maryanne :Már azonnal fejezd be ..az idegeskedést ...élvezd hogy kismama vagy ...ne stresszelj ...mikor beültették őket a hőd a 36.7 volt ...mit vársz még
a 9 DPO tól .azért véreztél.. mert lehet most ágyazódtak be ..és rögtön nincs HCG a vizeletben csak később !
Azért hivnak szerdán a klinikára vizeletet nézni !
Nyugi már !!!!!
Andi198729
2019-04-14 11:50:08

Maryanne, van még vérzés? Ha csak pecsételő, ne aggódj! Az idegeskedés csak árthat, minden rendben lesz, meglátod :) Annyit küzdöttetek a babáért, végigcsináltátok a lombikot, ami eléggé megerőltető, legfőképp egy nőnek, ezt csakis siker koronázhatja! A baba/ vagy babák biztos hogy beágyazódtak, a hőd nagyon szépen mutatta, a mellérzékenység is, szerintem most fejezték be a beágyazódást, aktuális lenne a mensi, ezért van egy pici vérzésed szerintem, a szervezeted emlékszik, és egy pici darab leválik a nyálkahártyából.
Lion, emelkedett a hőd, szerintem megvolt az ovud, remélhetőleg még feljebb fog menni ;-)
Maryanne
2019-04-14 11:44:11

aranyosak vagytok, hogy biztattok, de bennem már elég kevés remény maradt, ezt a pár napot lesz a legszörnyűbb kivárni...:(
Andi198729
2019-04-14 10:39:11

Pontosabban, hogy jól lássátok, a teszteket, és a hőgörbémet:

Itt vannak a tesztjeim, balról jobbra haladva: az első kettő 11. napi délelőtt, és este, a középső 2 12. napi délelőtt és este, (ekkor esett le a hőm 36,2-re-este együtt voltunk ) azt követő 2 tegnapi , délelőtt és este (felment a hőm 36,5-re, délután éreztem enyhe szurkálódást a bal petefészeknél-este együttvoltunk) , és az utolsó ma délelőtti. (ma 36,9 a hőm)
http://kepkezelo.com/images/b6kv0y8p6isu99vuakf0.jpg

Hőgörbe:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!