Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Mistimi, bizakodom, abban bízom, hogy jókor voltunk együtt, és nem késtük le, reményeim szerint ovum tegnap lehetett, mivel a leesett hős napomon volt pozi az ovuteszt tegnapelőtt, a másnapi/tegnapi emelkedettnél még délelőtt pozi, délután/estefelé nega, és enyhén szurkált a petefészkem délután, a bal oldali. Ma pedig fellőtt 36,9-re, alighogy bekaptam a hőmérőt, csak úgy szállt felfelé. Persze tegnap is rádolgoztunk este, meg pénteken este is, a leesett hős napon ;-) Megpróbáljuk így, hogy nézem a hőt, és ovutesztezem, és próbáljuk elcsípni, hátha. Bizakodj te is, miért ne sikerülhetne elsőre? Neked is nagyon szép a görbéd ;-) Hidd el, Gréti hamarosan kap majd egy kis öcsikét, vagy hugicát ;-) A mi kis angyalkánk odaföntről meg remélem egyszer küld egy kistesót nekünk, szomorú szüleinek vigasztalásul… ;-(
mistimi
2019-04-14 20:01:02
Andi, nagyon szép a görbéd, nekem ilyen volt mikor sikerült a Gréti h egyből felugrott a hőm 37-re. Most fokozatosan ment fel, hát nem tudom h ez így mire lesz elég...meg amúgy is bennem van, h ekkora mákunk nem lehet h elsőre.
A ki hányszor mért azért kérdezem, mert reggel kislányom sírt, kiugrottan az ágyból kb meg se néztem h már kiírta-e az Lo jelzést és bekaptam a hőmérőt és 36,92 lett. Utána 2 percre leülve 37,02. Ezt írtam be. Aztán meg rámértem egy óra múlva csak kívàncsiságból akkor meg 37,1.
Lion86
2019-04-14 19:24:11
Az "ovulációs hasmenésre" visszatérve idéznék egy másik fórumról, ezek szerint nem ritka a hasmars ilyenkor :
"Sziasztok!
Jó tudni, hogy mások is tapasztalnak hasonlót.
Én is megérzem, szinte minden hónapban, hasfájás, szurkálás, derékfájdalom és ami a legérdekesebb az a hasmenés. Jó idő eltelt mire rájöttem, hogy ez is mindig pont peteéréskor jön rám. Már nem tudtam semmire visszavezetni, nem ettem semmi olyasmit, nem volt bélfertőzésem...és most már tudom, hogy menetrendszerűen peteéréskor jön a hasgörcs és a hasmenés. Sőt sokszor hányingerem is van, fejfájás...olyan érzés kicsit mint menstruáció előtti napokban, de mégsem pont úgy fáj. Nagyon érdekes. Ja, és ami a legfontosabb, mindez 30 éves kor után kezdődött, előtte nem is figyeltem, hogy mikor van peteérésem...."
zsuzsi09
2019-04-14 19:09:49
sziasztok
erikasz - stagnál a hő....azért irtam tegnap hogy lesz-e ovu, mert előtte 5 nappal nálam már jelentkezik a nyák. visszanéztem a görbéim. Most meg még nyák sehol. és ha jobb oldali peteérés van akkor nincs ovu fájdalom sem és a nyák is ritka olyankor, érdekes....
Andi198729
2019-04-14 18:11:52
Köszönöm Beababa, hát bizakodom, meglátjuk. Örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben van veletek ;-)
beababa23
2019-04-14 17:52:55
Nashua34,köszönjük szėpen,jol vagyunk,picit fáradt vagyok,meg állandóan eszem,ės ezen kívül várom a szombati hcg ės progi eredmėnyeket,hėtfőre ígėrtek eredmėnyt.Izgulok,hogy emelkedett-e a hcg,a progim az már ėrdekes mòdon a beavatkozás elött is elėg magas volt.Hát,azt mondta a nőgyógyász,hogy remėli,nem megy feljebb!Most várok.
beababa23
2019-04-14 17:44:04
Edit90 igen 3 ėvig próbálkoztunk,semmi!Aztán elmentem 3 nőgyògyászhoz,azt nondták tendben vagyok.A fėrjemet rávettem,menjen ő is spermiogramm-ra,hát kiderűlt,ott a baj,most volt az első inszemünk,eddig úgy tűnik,sikerűlt.Most szombaton csináltam újjabb hcg-t,hėtfőn lesz eredmėny...remėljük a legjobbakat.
beababa23
2019-04-14 17:37:31
Nikinokedli,sokat nem tudok az átjárhatóságiról mesėlni,megijeszteni sem akarlak,de nem kellemes,az biztos,legalábbis ėn így tapasztaltam!
beababa23
2019-04-14 17:33:55
Andi a hőgörbėd szėp,szerintem!!
beababa23
2019-04-14 17:30:57
Jozsa,nekem sose volt hasmenėsem ilyenkor!ezt valami más okozhatja nálad!