Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
köszi mindenkinek az együtt érző szavakat, igyekszem feldolgozni ezt magamban, és a jövőre koncentrálni
Andi, igen, a Crinone gélt kellett használni, én is olvastam róla, hogy okozhat vérzést, mert a hüvely falát irritálhatja, és az bevérezhet kicsit, először én is ebben reménykedtem, de ez már rendes mensi vérzés.. :( A következő lombiknál, viszont remélem nem ezt adják majd, mert elég rossz volt használni, csomókba összeállt és nagyon ki se akart magától ürülni, esküszöm inkább szurkálom még a hasam..
Andi198729
2019-04-15 09:12:52
Drága Maryanne, annyira sajnálom :-( Nagyon bíztam benne, hogy ez nem menzesz lesz, hanem beágyazódást kísérő vérzés. Melyik hüvelygélt használtad, a crinone-t, mert arról azt olvastam, hogy vérzést okoz. Esetleg előzőleg volt valami problémád, pl. hormongond, ami akadályozhatta? Szerdán majd mindent elmondanak, én azért még mindig bízom benne, hogy hátha ott van a baba/babák. De ha mégsem, akkor se adjátok fel! Az, hogy esetleg nem sikerült az első, nem jelenti azt, hogy a következő ne sikerülne. Egyik kolléganőmnek se sikerült az első, a második viszont igen, azt mondták neki, hogy nem kell firtatni miért nem sikerült, koncentráljon a következőre, és az lett a sikeres. Tudom, milyen rossz érzés lehet az, hogy megjártátok ezt a nehéz utat, főleg neked volt megterhelő, hormonálisan.
Edit90
2019-04-15 08:49:44
Maryanne: jaj,annyira sajnálom:(
Angyal: mèg mindig elèg magas a hőd. Nem csinálsz tesztet?
Józsa: nekem a wc-vel inkább ellenkező gondjaim akadnak nèha,így nem figyeltem még meg ilyet:)
Andi: tènyleg èreztehő a hozzászólásaidon,hogy felszabadultabb vagy,jobb a kedved. Nagyon örülök,szerintem is ez egy jó terápiás csoport:)
Èn húzom a csíkot,minden reggel 37,0,ilyen görbèm se nagyon szokott lenni:)
Nashua34
2019-04-15 08:41:43
Maryanne, nagyon sajnálom, de minden rendben lesz hidd el! Én is azt javaslom, mint Anita, sírd ki magadból, hogy könnyebben el tudd engedni a fájdalmat. Lehet, hogy ennek így kellett lennie, biztos megvizsgálnak, hogy mitől lehetett, vagy mivel lehet még jobban segíteni a beágyazódást. És minden nappal előbbre lesztek a megoldáshoz! Drukkolok!
Anitacool
2019-04-15 08:35:56
Maryanne borzasztóan sajnálom, nagyon reméltem, hogy nem jön meg :-( Sírd ki magad, hogy könnyebb legyen a lelked! Ölellek!
Maryanne
2019-04-15 08:29:36
Hát nagyon úgy tűnik, hogy nekünk nem sikerült a lombik beültetés. Tegnap estére, illetve ma reggelre már normálisan menstruációs mennyiségű vérzésem lett.... :( hasam is görcsölget
Szóval most már biztos vagyok benne, hogy a kettőből sajnos egy sem lett.
:( :( :(
Angyal88
2019-04-15 08:25:03
Jó reggelt mindenkinek!
Maryanne ne idegeskedj minden rendben lesz.
Erikasz: Nem csináltam tesztet, mert csökkent a mellfájdalom annyira , hogy most csak akkor érzem főként oldalt mikor van rajtam melltartó.
Azért tegnap és ma is mértem eggyet.
Így állok
mistimi
2019-04-15 07:57:21
Hogy mik vannak erikasz...még a nyitott szem is befolyásolja...nem is gondoltam volna. Általában ágyban fekve mérem amint felkelek ott a hőmérő. De van ugye mikor Gréti sír, akkor nincs időm mèg 3percet se feküdni, akkor pattanok ki hozzá...
erikasz
2019-04-15 07:35:39
Mileko : Szerintem is ott volt ...mert ott ugrott 0,2 tizedet !:)
Megyek dolgozni ..délután jelentkezem !:D
Szép napot nektek !!!
Andi, igen, a Crinone gélt kellett használni, én is olvastam róla, hogy okozhat vérzést, mert a hüvely falát irritálhatja, és az bevérezhet kicsit, először én is ebben reménykedtem, de ez már rendes mensi vérzés.. :( A következő lombiknál, viszont remélem nem ezt adják majd, mert elég rossz volt használni, csomókba összeállt és nagyon ki se akart magától ürülni, esküszöm inkább szurkálom még a hasam..