Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-04-23 09:38:32

mistimi, ne add fel, lehet hogy csak túl hamar teszteltél, szerintem várd meg, míg késik a menzesz, és utána lőj egy újabb tesztet. Drukkolok nagyon, hogy Gréti babának mihamarabb kistestvérkéje szülessen ;-) És kívánok mindenkinek mihamarabb pozitív teszteket :)
Meliko78
2019-04-23 09:36:08

Nem biztos ! Nekem eddig mindig a kimaradt mesruácio után 5 nappal mutatta ki a teszt de most a ciklusom nagyon ki tolódott ha nem hőmèrőznék már rég idegbeteg lenék hogy mi van . Normál ciklus lenne már túl is lennék a mestruácion
mistimi
2019-04-23 09:29:57

Igazából nem lepett meg, és nem is érzem rosszul magam. Sőt, azt számoltam h kb. karácsonyi baba lenne, és hát a szívem szakadna meg Gréti nélkül karácsonyozni.
De majd ha most megjön és esetleg a következő hónap sikerülne akkor januári lenne, mint a nővére. Az meg tök jó lenne h pont 2 év lenne köztük.

Amúgy gabriel tesztet vettem, itt a patikában nem volt túl nagy a választék. Azt írja h 25-ös meg csak a kimaradt menzi első napjától, nekem meg azért van még 1-2-3 napon menziig. De péntek előtt nem lövöm el a másikat csak ha addig magasan marad a hőm, mert szerintem akkor is vmi halványon látszódott volna már.
Meliko78
2019-04-23 08:39:21

Miszimi még ne ad fel
mistimi
2019-04-23 08:38:37

Teszteltem. Negatív.
Andi198729
2019-04-23 08:30:54

mistimi, ne add fel, neked nagyon szép a görbéd, Meliko a tiéd is :) emlékszem, anno én is csak akkor mertem tesztelni, amikor már késett, előtte nem mertem. Igazad van mistimi, ezek a görbék nagyon becsapósak tudnak lenni, nekem is volt már gyönyörű szép görbém, ami terhesgörbének látszott, aztán bumm megjött. Most sem lesz ez másképp, a görbém csak azt mutatja, hogy volt ovu, és termeli a progeszteront, de napok kérdése, hogy meddig... lehet, hogy már ma estefelé megérkezik, vagy holnapra, kiszámíthatatlan ez, akkor csap le, amikor az ember a legkevésbé számít rá, mikor reménykedik. Legutóbb pl. egy vasárnapi napon az ébredési hőm 36,9 volt, megnyugodtam, errefel estefelé megjött, úgyhogy számomra ez sem jelent semmit, sajna nem érzek tüneteket, de sokszor volt már olyan, hogy annyira akartam érezni újra a terhességi tüneteket, hogy szinte bebeszéltem magamnak.
mistimi
2019-04-23 08:07:20

Amúgy valahol a lelkem mélyén én is azt érzem h nem sikerült.
De emlékszem anno mikor Grétivel is teszteltem , percekig meg se néztem a tesztet mert minek úgy is negatív, aztán jól meglepődtem...
De hát tudom h előtte mennyi negatívat láttam 3,5 év alatt szóval ilyenkor az ember készíti a lelkét h ne koppanjon még nagyobbat.
Ezért “szemetek” ezek a hőgörbék mert sokszor olyan szépek, reménykedik az ember aztán na akkor lehet nagyon pofára esni
Meliko78
2019-04-23 07:47:52

A pozi tesztek láttán
Meliko78
2019-04-23 07:47:29

Andi hátha meg lepődünk mind a ketten
Andi198729
2019-04-23 07:38:13

Jó reggelt, én ma így, azt hittem ma zuhanni fogok, de még 36,9. Szépnek szép, de tuti meg fog jönni, napok kérdése, nem sok reményt fűzök hozzá, megszoktam, hogy állandóan megjön, meg sem fogok lepődni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!