Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
MaloryJ :Volt állitólag ovuláció a ciklus 11 .napján .... a hőd stagnál a rendszer azért nem rakja be az ovut, mert megvárja mennyit mérsz 4 .nap is !
Mert ha ...36.5 -ről 36.8 mérsz 0,3 tized emelkedett még meg lesz ,akkor a petekitörés volt és az ovut nem cikl.11 .napjára teszi ..hanem 14 .napjára !
Együttlét legyen este még ..biztonság kedvéért !:D
erikasz
2019-04-23 14:05:54
Angyal :Ezt kimásoltam !
Ha már tudja, hogy terhes - a hőmérséklet a nap bármely időpontjában mérhető, mivel ez lehetővé teszi, hogy időben észleljen bármilyen eltérést és intézkedéseket tegyen. Este a hőmérséklet 37,2-37,6 fok lehet a terhesség alatt.
MaloryJ
2019-04-23 13:58:10
Sziasztok, egy kis segiitséget szeretnék kérni, mert nem értem a grafikonomat. Ezek szerint nem volt ovulációm? Köszönöm :)
Andi198729
2019-04-23 13:50:31
Angyal, ja értem, azt hittem a 88-as szám azt jelzi, hogy 88-as születésű vagy. Ez annyira szép dolog, hogy szeretnétek közös babát a pároddal, és mindent megtesztek érte, kívánom, hogy sikerüljön :) Nagyon sajnálom, hogy ti is átéltétek már a baba elvesztését :( Nekünk kb. 2 éve halt meg az egészséges kisbabánk, köldökzsinór csavarodásban, 31. héten, úgy kellett megszülnöm :-( És azóta persze nekünk se sehol semmi :( Csak a reménykedés, bizakodás, csalódás...
Józsa, megértelek, hogy eleged van, ezzel én is így vagyok. De már közel a cél, legalább már elkezdtétek a kivizsgálásokat, és tervben van az inszem. A férjed eredményei rendben voltak?
erikasz
2019-04-23 13:49:56
Meliko :Az azt jelenti ,hogy a három hónapi ciklust ugy rakja a gép össze ,hogy az ovulációt összeteszi és a lutelár... itt a fő szereplő !
Én azt látom hogy a 12 DPO -tól esett a hőd lefelé itt még nagyon magasan van ..ha holnap is az lesz akkor biztos a teherbeesés lehetősége ..mert a másik két görbénél... fokozatos csökkenés következett be !
Angyal :Tiszta szívemből sajnálom hogy megjött !:(
..a hő igaz ...olyankor magas ..én sem értem !:(
Nehéz az emberi testet követni ...nem tudhatjuk ki.. hogy reagál !
Mért nem mentél el a dokihoz ... és el vitted volna a görbédet meghallottad volna mit mond erre !
Sajnos én sem mentem el, mikor többször volt ilyen rövid ciklusom ...de hála az égnek rendbe jött !
De tény és való ...ezt trauma okozza ...sokat idegeskedtem akkor !
Lehet nálad is az volt a baj !
Meliko78
2019-04-23 13:48:13
Angyal nekem is annyi mostanság minden nap 37,4
Angyal88
2019-04-23 13:04:05
Andi: A párom fialabb nálad egy évvel én már sajna a 46-ot töltöm szeptemberben. Mindkettönknek van már saját gyermeke, de szerettünk volna nagyon egy közöset is. Tavaly volt már missed ab-m 9 hetesen februárban és szeptemberben és azóta sajnos nem jön össze :(
A ciklusaim is azóta rövidültek le a 25 napról 23-24-re. Novemberben is ilyen rövid 19 napos volt. Ma akartam menni dokihoz, mivel vártam a mensit csütörtök vagy péntekre, de sajna nem úgy jött ki. Igazából bíztam abban, hogy csak beágyazodási vérzésem van, mert
Erikasz írta, hogy terhességnél a délutáni hő általában 37,2 fölött van min. 1órás pihenés után. Tegnap délután 2 óra alvás után 37,4 volt a hőm.
Jozsa85
2019-04-23 12:47:40
Andi!
A meddosegi kivizsgalas is hosszu.Nem is biztos hogy talalnak vmit.Plusz barmit stimulalmak , NINCS GARANCIA HOGY SIKERUL.
Elegem van.Csak a gond van vele.
Andi198729
2019-04-23 12:25:58
Angyal, de hát még fiatal vagy, és korai menopauza lenne?? 1 évvel vagy fiatalabb nálam, nem? Én 32 vagyok. Ez olyan hihetetlen, hogy egy fiatal nőnél is előfordulhat, én is ideges vagyok emiatt, nehogy nekem is bekövetkezzen. Azt bánom, hogy nem huszonévesen szültem, csak hát az alapokat meg akartam teremteni. Idegesít, mert 29 évesen voltam terhes, és most lenne egy másfél éves babánk, az idő meg csak telik, 2 év telt el a halvaszülésem óta, és azóta semmi, jó, közben volt műtétem, azt nem számolom bele, mert fél évet várni kellett. Úgyhogy ha nekünk sem jön össze, muszáj lesz lépni, és orvosi segítséget kérni, hogy teherbeessek, a végtelenségig nem akarok várni, hogy majd egyszer csoda történik, szerintem 1 év sikertelenség után már indokolt elmenni meddőségibe, mert azért annyi idő alatt már össze kellene jönnie spontán, pláne ha jó az időzítés.
Esetleg nem attól volt ez a rövid ciklus, hogy nem volt peteérésed? Mert emlékszem anno, 2016-ban, mikor cickafark teával bekavartam a ciklusomba, előidéztem egy anovulációs ciklust, és 19 napos ciklusom lett. Bár a végig magas hőd lehet hogy esetleges cisztára utal. Mindenesetre menj majd el dokihoz, vizsgálat + derítsétek ki, hogy korai menopauza-e.
Józsa, teljesen megértelek téged, én is nagyon izgulok, hogy mi lesz hogy lesz, szerintem ránk is meddőségi kivizsgálás vár, de végre akkor már történni fog valami, nem csak ülök a babérjaimon, és várom a csodát, és nem lesz ez a reménykedés, várakozás, csalódás, hogy na majd most hátha sikerül, ezt a végtelenségig nem lehet játszani. Aztán csak bízom benne, hogy inszemre vagy lombikra hátha alkalmas vagyok még. Sztem most amint megjött, irány újból hormonvizsgálat, IR kontroll, férjemnek spermavizsgálat, aztán elmegyek átjárhatóságira, és akkor belevágunk, meg se akarom várni a szeptembert. Azzal is csak az idő megy, baba meg sehol, és hát ha eddig nem jött össze, nem fog ezután sem, hiszen voltak már jó időzítéseink, és mégse sikerült, pl. múlt hónapban is, együtt voltunk ovu előtt, ovukor, utána, és menzesz lett a vége, úgyhogy mindig ez lesz, és ahogy telnek a hónapok, az embernek elege lesz, egyre idegesebb lesz, egyre jobban rágörcsöl. És a sok sikertelenség már olyan megkeseredetté teszi az embert, hogy másról sem szól az ember napja, csak a ciklus, a menzesz, az ovu, a tervezés, számolgatás, kétségbeesett próbálkozás, hogy annyira akarjuk a sikert, hogy megteszünk érte mindent, és akkor még nagyobb a csalódás, ha nem jön össze.
Jozsa85
2019-04-23 11:55:29
Nem is kell nekem gyerek.Tokeletes eletem van igy is.Elfogyott sz energiam.
Mert ha ...36.5 -ről 36.8 mérsz 0,3 tized emelkedett még meg lesz ,akkor a petekitörés volt és az ovut nem cikl.11 .napjára teszi ..hanem 14 .napjára !
Együttlét legyen este még ..biztonság kedvéért !:D