Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jashmine :Az nagyon jó ..pihenj sokat !
Az alvás ilyenkor gyógyszer a szervezetnek !
erikasz
2019-04-30 14:02:49
Angyal :Akkor 0,2 tizedet attól többet nem 36.7 .
Akkor is jó nagy ugrás ...holnap meglátjuk mit mérsz !
Már én is jártam igy mint te, pár ciklusban ,hogy korábban ment és nekem is korábban kellett mérnem .
Ezért változtattam a mérést ugy, ha korábban indul is, jó legyen a mérés :)
Nálad nem lehetne ,valahogy megoldani ?
Jashmine
2019-04-30 14:02:40
Eriksz: Teát főztem, meg most csináltam jó kis zöldséglevest.Aztán lefeküdtem.Am soha nem vagyok beteg.Nem szokott fajni sem a torkom sem a mandulám.Évek óta megfázva sem voltam :(
Remélem hamar elmulik.
erikasz
2019-04-30 13:47:25
Dalma14 :Örülök ,hogy hírt adsz magadról !:D
Kislány ..
Tartja meg a Jó Isten !
Jashmine :Nagyon sajnálom !:(
Kamilla teát igyál mézzel ,izzaszd ki magad ahogy csak tudod ...akkor gyógyulsz hamar a baci távozik a szervezetből az izzadással !
Neked gyakran fáj a torkod ,mandulád ?
Szokott lenni tüszős mandulagyulladásod ?
Angyal88
2019-04-30 13:45:55
Erikasz : Ha a párom Pestre megy ez a ritkább akkor 4-kor mérek egyébként meg 6-kor. Tegnap Pesten volt ma nem.
erikasz
2019-04-30 13:36:23
Lion:Nagyon szép magasat mértél ...szinte tudtam !:D
A teszt negatív ,ha 2 nap mulva is magasat mérsz és menszi nem jelentkezik ,van remény ,ne add fel !
Angyal :Hihetetlen 5.15 kor mérsz... fél óra megengedett ,abból levenni nincs értelme !
Az ovu megint a ciklus 4 napján volt ,ez csak ösztrogén löket lehetett !
Dalma14
2019-04-30 13:23:41
Sziasztok! Rég jelentkeztem már, de mindig olvassak titeket. Drukkolok mindenkinek :)
Eddig velünk minden rendben, a rosszulletek is javulnak, pont ma hívtak a niftysek, minden rendben van, egészséges és kislány :)
Jashmine
2019-04-30 12:45:53
Sziasztok.
Én már 2. napja nem tudok hőt mérni :(
Tegnap reggel arra keltem fáj a torkom ( nyirokcsomó vagy nem tudon), plusz hőenelkedésen van.Lázasnak éreztem magam de a hőm 37,4 volt.Ma reggel 37,6...Izomfájdalom és hasonló..egész nap levertség és fázás ..:/
Gyógyszertár csak pénteken lesz...
Angyal88
2019-04-30 12:02:15
Sziasztok!
Tegnap 4-kor ma 6-kor keltem 36,9-et mértem. Elég nagyot ugrott megint a hőm...
A mait beírhatom vagy vonjak le belőle?
Málna27
2019-04-30 10:52:49
Sziasztok!
Én így állok ma, továbbra is tartom. Már kezdem azt hinni, hogy elromlott a hőmérőm:)
Erikasz: Nagyon köszönöm a segítségedet! :) Következő hónapban (bár reméljük nem lesz rá szükség:)) mérni fogok minden nap szorgosan!
Annyira szeretem a pozitív hozzáállásodat mindenhez! Tényleg összetehetjük a két kezünket, hogy itt vagy! :)
Lion: Azért még ne add fel a reményt!
Zsuzsa, Anett: Nagyon szorítunk továbbra is!
Edit: Neked pedig holnap reggel szorítunk a tesztnél! Szuperül állsz! :)
Az alvás ilyenkor gyógyszer a szervezetnek !