Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anett8601
2019-05-05 14:53:40

Erikasz azért nem mentem el mert kedden megjött és nekem mindig görcsölve szokott.Nem gondoltam hogy tényleg baba lehet a halvány pozitív teszt.Meg csak csütörtökön volt a görcs.mikor láttam mi van már nem tudtak volna mit tenni, ráadásul a lányom beteg volt és nem tudtam volna hova rakni.Azért várok hétfőig,mert privátba megyek.meg most már úgy néz ki kevesebb van.lázam nincs ezért gondolom, hogy nagy baj nem lehet,de biztosan szeretném tudni.
erikasz
2019-05-05 13:43:46

Anett :Mért nem mentél a sürggösségire egyből ,már csütörtökön ... most sem értem még vársz hétfőig?
Nagyon sajnálom !:(
Meliko78
2019-05-05 13:35:46

Anett nagyon sajnálom !
Anett8601
2019-05-05 13:33:20

Sziasztok!Rég jelentkeztem.Úgy néz ki holnap megyek dokihoz uh-ra.Csütörtökön nagyon begörcsöltem és ahogy láttam akkor távozott a leendő baba.A teszt a hő jól mutatta a dolgot,de mégse maradt velünk.Most aggódom,hogy nincs e valami bajom,mert lassan akar elmúlni a vérzésem,fáj a petefészkem meg a hasam,és elég kelletlen szagú ami kijön.Volt valaki már így!? eléggé be vagyok tojva
erikasz
2019-05-05 13:18:52

Maryanne :Szerintem is az este megrepedt ..holnap magasabbat fogsz mérni !
Én is izzadtam tegnap mint egy ló,szerintem is a tüszőhormonok miatt ... mikor kezd esni a hő !
Most még furcsább jelenségre lettem figyelmes az elhidegült has utána égő érzés,korgás ..na erre rájönni mitől lehetett ...de utána olvasok az tuti !
Maryanne
2019-05-05 10:38:54

Most épp ezt olvastam:
Az ovulációval, a magas tüszőhormon-szintet fenntartó tüsző megrepedésével leesik a vér tüszőhormon-szintje, és ilyenkor még nincs elég sárgatest hormon, ami a középidőre megvastagodott, hormonigényes nyálkahártyát ellátná. Ilyen esetekben is gyakran észlelhetünk 2-3 napos rózsaszínű vagy barnás váladékot.
Maryanne
2019-05-05 10:33:22

Furcsa ez a ciklus, bár biztos bezavart az előző havi petesejt leszívás és hormonkezelés, olyan mintha a szervezetem még nem találná a helyét....
Maryanne
2019-05-05 10:31:29

Erikasz átírtam a tegnapit 36,5-re, ma emelkedtem, és végre nem izzadtam le reggelre, lehet tényleg csak most repedt meg a tüsző. A barnás folyás viszont még mindig van...
erikasz
2019-05-05 09:58:21

Jozsa :Első leeséstől 0,4 tized az emelkedett a mult ciklus ...második leeséstől a legmagasabbik 36.3 tól 37.1 ig 0.8 tized emelkedett csak a 31 ciklusnap volt ovu !
Szerintem még most fog jönni az ovu nálam ,ugy következtettem le a görbékből!:(
Nagyon hosszú lett a ciklusom a gyógyszer miatt !:(
erikasz
2019-05-05 09:48:30

Jozsa :Igen szedem C, D, B komplex ,Cink vas pezsgőben , E vitamint meg természetben dió mandula ,mogyoró A vitamint édes burgonyából viszem be !
De ha holnap leesik a hőm akkor most lesz ovu .....az elmult ciklusom is igy volt
Nézd meg ..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!