Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-05-28 07:32:48

Jó reggelt!

Én ma kicsit túlmelegedtem :D

mistimi: hajrá, tudtam, hogy vissza fogsz kúszni! :)

Anett: Gyönyörűűűűű! :)

Erikasz: Ez tényleg nem nagy ugrás, de holnap biztos fentebb megy!

Szép napot mindenkinek!
mistimi
2019-05-28 07:23:43

Jó reggelt! Én ma így...visszamentem 37re.
Anett szurkolok h holnapra már leugorjon a tesztről a 2. Csík
erikasz
2019-05-28 06:32:54

Anett :De szép a görbéd !:D
Nagyon örülök !:D:D
Anett8601
2019-05-28 06:19:42

Jó reggelt!
Erikasz eddig minden rendben.mensi sehol, picit fájdogál a hasam,de nem vészes.A hőm megint felment.Holnap újra tesz,várom hogy mit mutat majd.
erikasz
2019-05-28 06:10:59

Jó reggelt !
Én ma igy ...nem valami biztató !
De ugy keltem fel ,izzadtam nagyon ,ebből ugy gondolom hormon változás ,még holnap a hőm megerősíti és a 18 ciklusnap meg is történt !

Anett :Mi ujság ?

erikasz
2019-05-27 19:41:12

Anett :Nincs mit !:D
Vigyázz magadra ,ne idegeskedj és főleg ne emelgess !

Málna :Na látod ... egy érték ki esik , de a másnapi hő megmutatja hogy is állsz ,ezt a lutelárban meglehet csinálni ,de ovu környékén nem lehet ,mert bizonytalanság van ovut illetően !
Nagyon szép a görbéd !:D
Remélem én is hogy elkaptuk !..:)
Málna27
2019-05-27 19:15:06

Sziasztok!

Kicsit késve, de itt a reggeli mérésem. Végül mértem, mert 6,5 órát simán aludtam. Holnaptól pedig normál időben fogok tudni mérni :)
Viszont szombatról kivettem az értéket, mert sokkal korábban mértem és csak 5 órát aludtam. Így már tetszik a rendszernek a görbém, nert betette az ovut a pozitív teszt napjára.

Erikasz: Fel fog menni a hőd!!! Szuper, hogy pont el tudtátok kapni az ovut! :)
Anett8601
2019-05-27 16:34:12

Anitacool köszönöm.még nem tudom felfogni!mindenképp csinálok tesztet még.a mensim meg már fogalmam sincs mikor lenne,mert elvileg 28 napos és most 30-ra rakta be.számitásom szerint holnap nem kéne megjönnie.

Ineeez.holnap megyek venni tesztet.gyógyszertárba akarok,mert a múltkori rosszat vissza akarom vinni,mert abba lh teszt volt.így gabrielt tudok ott venni.köszönöm neked is!
Erikasz:igen te megmondtam és tudtad a görbe alapján.köszönöm neked is!
erikasz
2019-05-27 14:24:53

Anett :Hurrrráááááá ...tudtam gyönyörű a görbéd és még szines is a teszt keresztbe ez pozítiv !:D:D
Köszönöm nektek a drukkot !:D

Anitacool :Nagyon örülök ,hogy jelentkeztél ,akkor minden rendben van veletek,ebből gondolom ! :D
A kisfiad jól van ?
Mit szól a húgokhoz ,ha jól emlékszem lányok lesznek ,mi lesz a nevük eldöntöttétek már ?
De az az érdekes ..ovukor voltál férjeddel és lányok lesznek ,hihetetlen !:)
Vigyázzon rátok az Úr , sok sok puszi, ölelés !

Edit :Drukkolok neked is és mindenkinek aki itt van, hogy ez a ciklus sikeres legyen !

ineeeez
2019-05-27 14:08:57

Anett8601,szerintem ez pozi:-) nincs a közeledbe véletlen rossmann vehetnél egy facelle,vagy predictor tesztet,nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény drukkolok!!!
Meliko,nekem is volt már így, az orvosom azt mondta,hogy nem probléma valószinüleg durvább volt az együttlet és ez okozza

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!