Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-05-29 05:56:32

Az az egy érték kilóg szerintem 0,2 tizedet leveszek vagyis 36.5 írok be ,mivel menszi után lefelé megy a hő, nem fel , és igy tökéletes ...mérési hiba már az elején nem tetszett !
erikasz
2019-05-29 05:42:09

Jó reggelt mindenkinek !:D
Nem kell mennem dolgozni ,nem jött meg a munka !:D
A hőm felment megtörtént... nincs kétség az izzadás a hormonváltozás jele !:D

Maryanne :Azt kívánom neked ez a beavatkozás sikerrel járjon !
Áldjon meg az Úr ,egy gyönyörű gyermekkel !:D

Anett : Teszteltél ?
Olyan izgatott vagyok ,mint ha én csinálnám a tesztet !:D
Kívánom neked is !
Áldjon meg az Úr egy gyönyörű gyermekkel ! :D

Málna :Huuu ...azta gyönyörű ugrás !:D

mistimi :Nagyon szép a görbéd 7 DPO leesés ,biztató ! :D

Kira : Hogy állsz ,mértél ?

Lion :Veled mi újság ?

Andi198729
2019-05-28 22:57:25

Kira, ne mondd ezt! Dehogynincs esélyed! Ha mással nem, akkor lombikkal, szerintem te is menj el Krizsa dokihoz, egy konzultációt megér. Megértem az elkeseredésedet, én is így vagyok vele, nekem a makkegészséges kisfiam halt meg a 31. héten. :( Engem sem érdekelne annyira ez az egész, ha ő itt lenne, és esetleg másodikat terveznénk, úgy lennék vele, hogy akkor nem lesz 2. de akkor is ott lenne a gyerekünk, az élő gyerekünk. De így, hogy a második elsőt tervezzük, nagyon nehéz. Annyira beleéltük magunkat a szülőszerepbe, és mindez semmivé vált egy nap alatt :( A terhességem 31. hetéig tartott ez a boldogság, és beleélés, már a szobája is készen volt megvettünk mindent :( Azóta is ott állnak üresen, babakocsi,kiságy… azóta sincs gazdája lassan 2 éve :( Persze el van rejtve, elszorulna a szívem, ahányszor csak ránéznék.
Nem lehet semmi ennyi évet próbálkozni nektek, de egy próbát megér a lombik, bízni kell benne, hogy sikerül! Elvileg ha endometriózisod van, akkor az már lombikot indokol, azt olvastam. Szerintem vágjatok bele nincs veszítenivalótok, mert ha spontán nem sikerül már évek óta, akkor adjatok egy esélyt a lombiknak de addig míg meg nem próbáltátok, ne add fel!
Andi198729
2019-05-28 22:46:02

Maryanne, a legjobbakat kívánom nektek, minden rendben lesz, és sikerülni fog :) Zsuzsi, ne légy elkeseredve, van megoldás, hidd el én is el vagyok, hogy a fránya IR-em miatt rövid a luteálisom, és ezért nem sikerül, nem tud beágyazódni :( Így én sem tudom mehetek-e lombikra, mert azt olvastam, hogy rendezni kell az IR-t, de az idegesít, hogy az idő csak telik telik, szeretném ha történne már valami. Akit tudok neked ajánlani az Krizsa doki ő tud segíteni, most a Nyírő kórházban rendel. Szóval én most már nem tudom hogyan tovább, spontán próbálkozni nincs értelme, lehet azért elmegyünk Krizsához, mindenesetre, annyit megér, egy konzultációt, mit mond, azt olvastam róla, hogy nála az Ir nem kizáró ok a lombikra, vagy inszemre. De a napokban gondoltam rá, hogy lehet el kellene engedni ezt az egészet, és beletörődni abba, hogy nekünk nem lesz saját gyerekünk, lehet azért is kaptuk ezt a tragédiát, mert nekünk nem szán a sors gyereket. Nekünk ez jutott. Ez az IR kezelés is kezd nem érdekelni, mi értelme? Ha úgysem sikerül teherbeesnem, azt ehetnék, amit akarok, nem kellene ezzel a diétával küszködni, semminek nem volt értelme, alávetettem magam anno a laparoszkópiás miómaműtétnek, és mindezt a jövőbeli babám miatt tettem, gondosan betartom az IR diétát, gyógyszert szedek, tornázom, lemondtam minden olyan dologról, amit szeretek, csoki, egyéb finomságok, és azt látom, hogy semmi értelme nem volt az erőfeszítéseimnek. :( Most már belefáradtam :( Megtaláltam másban az örömömet, pl. a jogi egyetem, örömmel tölt el ha sikeresen levizsgázom, és ott a zene, a hegedű, és a bőgő, sikerélményt okoz, ahogy játszom, olyankor kikapcsol az agyam, és csak arra koncentrálok.
Kira84
2019-05-28 22:42:22

erikasz.
Most nem csináltam Lh tesztet mert 2 hónapja csináltam és mivel nem volt pém akkor sem úgy rá pörögtem, a tesztelésre, hogy ki bírhatatlanná váltam a sok negatív teszttől.
Kira84
2019-05-28 22:40:28

Andi198729. Szia, amiket itt le írtál már túl vagyok rajta sajnos, kivétel az inszem és a lombik. Pcos om van enyhe IR, Pm alulműködés, ja és endometriózis. Volt hasi feltárás is, méhtükrözéssel, ja és bal petevezető elzáródás. és 8- vetélés, szóval sok mindenen vagyok túl. Közel 9 éve kínlódom, lassan. elfogy az erőm. Most a fogyással kínlódom,Itt a csoportba mondhatom én vagyok talán a legrégebb óta olyan kisebb nagyobb szünetek kihagyásával 7 éve vagyok itt tag, és sajnos akikkel kezdtem ezt a csoportott már Anyák én meg még mindig itt vagyok. 34 vagyok és sajnos még nincs gyerek. Talán ha már volna egy élő gyerekem könnyebben el tudnám engedni ezt a kudarcra ítélt próbálkozást.De sajnos túl makacs vagyok és a döglött dolgokat is próbálom életben tartani.Bár itt talán már be kell látom nincs esélyem.
Maryanne
2019-05-28 21:57:56

Sziasztok!
Megvolt a mai UH vizsgálat, szerencsére minden ok, vastagodott a nyálkahártya, most már 9,5 mm. :) Pénteken lesz a beültetés, addig még vastagodik tovább a nyálkahártya és aznap reggel ismét hívni kell a biológust, hogy felébredtek-e a "gyerekek" a fagyasztásból.
Az ösztradiolt még szedni kell, viszont mától becsatlakozott hozzá az Utrogestan hüvelytabletta. Most szurkálni nem kell magam hál Istennek...
Már várom nagyon, pénteken szorítsatok értem :)
Amúgy most így állok, kb holnap fel kell mennie a hőnek, tehát a három napos fagyasztott embriók beültetése pont jókor lesz pénteken :)
zsuzsi09
2019-05-28 17:54:03

sziasztok

Anett - nagyon szépen állsz, drukkolok, hogy holnap pozitívat tesztelj :) alig várom. De fő a nyugalom, ne idegeskedj.

Maryanne -ti hogy álltok???

én a hétvégén nagyon neki keseredtem, megjött az utolsó spermavizsgálat eredménye, ami nagyon nem lett jó :( ICSI -re javasolnak, igy el is döntöttük, hogy nem várunk tovább. Csak az a bosszantó, hogy az egy hónappal ezelőtti vizsgálat okés volt, az értékek igaz a határon voltak, de akkor sem úgy mint most... most már csak az a kérdés, hogy hová, merre elindulni ...
erikasz
2019-05-28 17:46:24

Kira :LH nem csináltál véletlenül ?
Mert te szoktál (valamikor ).
erikasz
2019-05-28 17:43:53

Kira :De ,szerintem lesz ...abból gondolom hogy megemelkedett a hőd és utána 0,1 tizedeket le és fel, higgy nekem !
Nem nagyon le és fel .....nyugodott a görbéd ,a hormonok le nyugodtak !
A napokban megtörténik !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!