Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kittina
2013-01-29 13:53:33

Szia Valaki 1985!

Köszönöm, hogy válaszoltál. :)
Csak azért volt fura, mert ugye  27.-28.-29. még bőven benne vagyok a mensibe.
Remélem később rendesen megjeleníti a grafikonon. :)

Köszönöm mégegyszer.

Szép napot!

valaki1985
2013-01-29 13:16:37

Kittina

Azért nem teszi be a menszi napot, mert már oda jelőli a termékeny időszakot! 

Nekem is így jelöli ezen az oldalon!  6án még teljesen meg volt 7én már csak pöttyöztem!
Kittina
2013-01-29 08:39:19

Sziasztok!

Egy kérdés... a ciklusom elhúzódott 25 napra 21 helyett. Mivel regisztrációnál be kellett állítani a ciklus hosszt, megadtam 21 napot, mivel eddig szinte minden hónapban 22. nap jött meg.  Magától be fogja állítani majd a rendszer a helyére a mensit? Mert most hiába jelölöm, hogy ma is meg van, a grafikonon nem mutatja. :(
Így semmi sem kerül megfelelő helyre... 

Vélemény?

Előre is köszönöm.

Kittina

Moha13
2013-01-28 19:53:18

valaki1985

Szerintem ne add fel ilyen korán. Én biztosan csinálnék még egy hónapot, úgy már több mindent látsz, van mit egyáltalán összehasonlítani. Nem? :)

Ja és szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön...akár görbével, akár anélkül...:)
valaki1985
2013-01-28 18:49:05

Most kezdtem, de szeritnem be is fejezem a hónap végén, mert mint írtad, nem lehet ezzel se biztosra tudni! 

Én is jó pár helyen utána olvastam és volt olyan görbe, amire tutira mondtam volna hogy nem volt ovu, de ciklus végén mégis pozi tesztje volt az illetőnek! A rendszer se húzott be ovut!

Az a tuti ha élvezzük az életett és egymást apával!
Moha13
2013-01-28 18:43:46

valaki1985
2013-01-28 18:30:27

Szia! 

Hát igen, ez elég nagy eltérés...furcsa. Elvileg ezek a programok egyformán az ovulációra jellemző változást keresik a hőgörbében, nem értem, hogyan lehet ekkora az eredményeik között.
Az viszont érdekes, hogy - mint írtad lejjebb - a lányod is így mensi után fogant. Minden hónapban mensi utánra teszi az ovudat? Vagy csak most kezdted vezetni?
Annyi mindenféle görbe van itt, hogy tényleg, az a legtutibb, ha az ember folyamatosan kétnaponta rajta van a dolgon...:D
valaki1985
2013-01-28 18:30:27

Szia Moha! 

Nekem a ciklus.hu és több oldal is 20-21-re teszi a pé-m ez az oldal pedig 9ére! Én se értem! Nekem nagy az eltérés.

Az hogy neked egy nap, az szerintem nem olyan nagy gond!
Moha13
2013-01-28 15:32:16

Sziasztok!

Végre bejelölte a rendszer, hogy volt ovulációm. MOst csak azt nem értem, hogy a pl. a ciklus.hu ugyanennél a grafikonnál miért egy nappal korábbra tette az ovut? Most akkor akkor van, amikor éppen lent van az emelkedés előtt, vagy amikor emelkedni kezd?
Timasu
2013-01-27 16:01:47

Sziasztok.
én több mint 2 éve próbálkozok babával,de még sajna nem jött össze :(
nagyon bizok benne,hogy most sikerül :)
minden nap nézem a hőmérségletem,amit előtte nem néztem!A szerencsére biztam!
de nem jött! Amikor elmentem az orvosomhoz,és mondtam hogy mióta próbálkozunk,ő azt mondta,hogy a párom menjen el spermium vizsgálatra,és utána kezdjük el az inszeminációt!Ez így is történt a spermium vizsgálat megtörtént,de még nem kezdtük el az inszeminációt!(nekem egy kicsit nehezebb,mivel külföldön élek,és itt sokat kell várni minden vizsgálatra)
De hamarosan elkezdődik :)
igaz nagyon bízok még most is abban hogy természetes modon sikerül!
a görbém az ovulációt a menses utáni időre tette,(én ezt nem gondoltam volna)DE lehet hogy most sikerül:)
Mit szóltok a grafikonomhoz????
lehet bízakodni????
Ilona092
2013-01-27 08:45:27

En meg itt, de sajna ez kisertetiesen hasonlit a ket honappal ezelöttire :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!