Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mupp
Az jó jel, ha már így alakult, hogy lesett a hőd.
Kira
Nagyon remélem, hogy sikerült. A halvány csík is csík.
Üdv az újaknak !
Nálam (egyenlőre) minden ugyan az.
Mupp2
2013-05-09 20:07:30
Sziasztok lányok!!
Tegnap voltam rakszuresen es a dokino mondta hogy lat valami kis vereset lehet hogy a mensi kezdete!!!hat komolyan meg így nem örültem ennek a hírnek soha,mert így legalább tudom,hogy nincs semmi bajom!!!de meg mindig nem jött meg.a hőm az le esett ma reggelre tehat ez jó!
Mindegy hétfőn ultrahang es minden ki derül,holnap pedig vervetelre megyek a heten a 3-ik:((((
Kira nagyon remelem így neked össze jött a baba!!!!
Es persze másoknak is!!!
Kira84
2013-05-09 18:50:16
Lányok,lehet hogy butaságot fogok kérdezni de nem úgy van hogy menszi előtt le esik a hő?Remélem valaki tud segíteni mert nem vagyok biztos benne.
Kira84
2013-05-09 18:47:55
valaki1985.Szia most már csak barnázás van de az is kevés,reggel elválik hogyan alakul a hőm.
Kira84
2013-05-09 18:45:08
Moha13.Szia majd Vasárnap akarok megint tesztelni nem akarok csalódni meg reménykedni,hiába.Én most 10 érzékenységű tesztet vettem és az ovu tesztem meg 20 érzékenységű.Elvileg ezek elég érzékenyek.
Kira84
2013-05-09 18:40:51
Maryann1212.Szia üdv a csapatban!Aranyos vagy hogy rám írtál,Nos mivel nem bírtam magammal csináltam még egyet délután,hát az sem egyértelmű mert azon is van egy olyan gyenge csík amit szinte alig lehet látni,viszont most érdekesen elkezdett fájni a hasam is.Most az élénk piros pecsételésből átment barnázásba de az is minimális.Nem akarom bele élni magam mert már volt vetélésem ezért, nagyon óvatos vagyok.Ha van is baba majd csak Vasárnap tesztelek újra hátha addigra egyértelmű lenne .De ha mégsem jött össze, csak a hormonok játszanak velem ,akkor sem csüggedek van következő hónap és új esély.
Maryann1212
2013-05-09 17:20:12
Kedves Kira!
Bocsi hogy így ismeretlenként írok ,de már pár hónapja olvaslak benneteket, de ehhez hozzá kell szólnom :)
Az én csíkom is halvány volt, és most már 7 hét 3 napos terhes vagyok. és az volt a furcsa a 4.-5. héten is halvány volt utána kezdett beerősödni. Az ovu. tesztem viszont,nagyon erős volt.
Nem is rozsaszin hanem egyenesem sötét lila.Én a mensim előtti napon csináltam és már akkor kimutatta. Csinálj még terhességi tesztet. Az én görbém is hasonló volt mint a tied amit beraktál ide.
Nem ragoznám tovább. Sok sikert neked , és a többieknek is. Üdv egy lelkes olvasótok :)
Dmonalizi
2013-05-09 16:59:16
Sziasztok.
Én így állok ma.
Moha13
2013-05-09 14:40:31
Kira
Csinálj holnap is egy tesztet. :)
Nekem a múlt hónapban nagyon megtetszett az intimed (dm-ban van és olcsó is), mert szép erős és széles a csík rajta...nekem sajna csak egyet mutatott, de majd most...:)
Egyébként a tájékoztatóján azt írja, hogy már a nemvárt előtt is kimutatja.:)
Mupp
Az jó jel, ha már így alakult, hogy lesett a hőd.
Kira
Nagyon remélem, hogy sikerült. A halvány csík is csík.
Üdv az újaknak !
Nálam (egyenlőre) minden ugyan az.