Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.
Szerintetek ebből a görbéből mi lesz???
Puder
2013-05-10 07:45:17
sziasztok,
én ma zuhantam egy jó nagyot :(
maximail
2013-05-10 07:34:30
Igen, használok ovutesztet, illetve fogok menni UH-ra is. Ma mindenképpen, aztán lehet, hogy jövő héten is... Azért folytatom a mérést, biztos, ami biztos...
Nagyon aranyos, csak annyira kis törékeny, úgy aggódok érte... De ma már mászkál kicsit, tegnap semmi ereje nem volt már.
Légyszi, drukkoljatok neki! :-)
Moha13
2013-05-10 07:22:45
maximail
Hát, ennyi felkeléssel szerintem nem túl megbízható a mérés eredménye, szóval lehet, hogy nem is érdekes, merre tekereg ez a görbe. A lényeg, hogy majd látszodjon valamennyire az ovu. :)
Ti csak legyetek sokat együtt...:D Ovutesztet használsz?
Aranyos lehet a kiscsincsi...:):)
Nekünk nyulain kvoltak kiskoromban és egyszer valamiért meghalt a kisnyulak anyukája és én is jártam etetgetni...eleinte szemcseppentőből, mert a normál cumi túl nagy volt nekik. Nagyon vicces volt, hogy amikor kiszedtem őket, kis hosszúak voltak, amikor meg vissza, akkor szép gömbölyű pocakosak :D
maximail
2013-05-10 07:13:24
Sziasztok!
Az én görbém elég érdekesen alakul. Eddig tényleg nem volt még két egyforma, de talán még hasonló hónapom sem. Mondjuk eddig nem nagyon sikerült azonos időpontban mérnem ebben a ciklusban. Ezután pedig lehet, hogy nem is nagyon lesz olyan éjszakám, hogy átaludnék 6 órát, ugyanis tegnap kiderült egy aggasztó dolog, de szerencsére talán még időben. A csincsillamamának (aki lemaradt, kb. két hete született egy kiscsinink) elfogyott a teje. Így bébitápszerrel kell etetni a kicsit 2-3 óránként. Úgyhogy éjfélkor még megetettem, háromkor keltem hozzá, aztán pedig hatkor. (A hatost bevállalta a férjem, de elaludt, engem meg felvert az anyai ösztön. :-P)Remélem megmarad ez a kis drága! Állítólag 2-3 hétig kell így etetni.
Moha13
2013-05-10 06:43:19
Jó reggelt!
Mai görbe (ami még mindig egyenes):
Moha13
2013-05-10 06:42:39
Kira84
Megmutatod a görbédet? Mert most nem tudom, milyen hőleesésről van szó...:)
Kira84
2013-05-09 22:22:04
Moha13.OK köszi,csak azt nem értem ha mégsem vagyok babás akkor mért lett pozi az lh teszt?
Kira84
2013-05-09 22:20:14
Mupp2.Hát köszi aranyos vagy de nem sok esélyt látok rá,valahogy nem érzem azt a pluszt,amikor terhes voltam szinte azonnal éreztem a változást de most nem.
Moha13
2013-05-09 21:45:01
Adry03
Nagyon szép a görbéd! :)
Kira84
"de nem úgy van hogy menszi előtt le esik a hő?" - de igen. Általában. de előfordul, hogy csak mensi alatt, vagy utána. :)
Szerintetek ebből a görbéből mi lesz???