Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Krisz27
2013-05-17 06:40:48

Sziasztok Lányok!

Csináltam egy tesztet reggel és nagyon halványan de ott van rajta a második csík :) Még nem merem 100%-ig elhinni, holnap csinálok egy újat.

Boldog vagyok, remélem erősödni fog ez a vonalka :)
Arika85
2013-05-16 22:27:40

Szerintetek a görbém jót mutat? Én úgy érzem, hogy ebben a hónapban sikerült a bébi.kimondottan boldog és nyugodt vagyok.
Nekem az ovulációm nem akkor volt mikor a hőgörbe mutatja, mert a tojásfehérje szerű váladékozás pár nappal hamarabb volt.Mikor kell a hőnek megemelkednie?Ovu után rögtön?
Adry03
2013-05-16 21:20:08

Ancsika, Kriszti

Megy a drukk ! Nektek még bejöhet a május.

Pulmeria

Sajnálom, és üdv a júniusi klubban. Hidd el előbb-utóbb mindenkinek eljön az ideje.

Sangria

A spermavizsgálat annyi, hogy a párod visz 1 órásnál nem régebbi mintát és azt +vizsgálják. Kb. fél óra és kész is. Nálunk pl. fizikai vizsgálat nem is volt.

Részemről mára dög beteg lettem. Ügyesen megfáztam. Így jól fel is ugrott a hőm. Úgyhogy csak gyorsan benéztem és már lassan megyek is az ágyba. Még 1 nap és hosszú hétvége.
Még 1x köszönöm a biztatást. Így azért kicsit könnyebbre sikerült vennem a dolgokat. Ami még plusz, hogy szinte alig görcsöltem és erősnek sem túl erős.
capri
2013-05-16 16:27:17

KatkaManó, teljesen meg tudlak érteni. Az enyémet előző ciklusban addig sötétítette-világosította, hogy a végén teljesen el is tüntette... :-) Reméljük, Nálad azért nem így lesz, és megtalálja a helyét.
KatkaManó
2013-05-16 16:10:54

Köszi Lányok, remélem.
Ez olyan rossz hogy össze-vissza rakja.
plumeria14
2013-05-16 15:52:41

KatkaManó
Később még visszateheti, mert még nem sötétítette be és most elég érdekes helyen van…

Moha
érdekes, hogy még nem sötétítette be, de szerintem holnap ez már nem lesz kérdés…
Moha13
2013-05-16 15:36:21

KatkaManó

Lehet, hogy majd később fogja pakolgatni a rendszer. Nekem már 4 napja szépen egyenesben van a hőm, mégsem sötétítette be még a grafikonon. Pedig mindenütt azt írják, hogy ha 3 egymást követő magas hő van, akkor az igazolja az ovut.
KatkaManó
2013-05-16 15:22:26

Hát az ovut nem tette vissza 12-re :( amikor elvileg a tünetek is arra utaltal (tesztet nem csinálok)
Így cask az a gond hogy előtte 2 nappal voltunk együtt....

Ancsika , megy a drukk :)
plumeria14
2013-05-16 14:48:30

sangria,
azért az meglepő, hogy az asszisztens ezt mondta, mert ha valakinek, akkor neki igazán tudnia kellene, hogy kb fele-fele arányban van a férfinál és a nőnél probléma...de tudjuk, hogy mi nők hamarabb alávetjük magunkat ezeknek a vizsgálatoknak és ha nálunk minden rendben, csak akkor jönnek a pasik...pedig náluk egy egyszerű spermavizsgálatból szinte minden kiderülhet, ami ugye egyáltalán nem kellemetlen, csak a szituáció furcsa nekik :(
plumeria14
2013-05-16 14:44:19

Dzsudzsa,
sajnos nem mindenkinek a teste ad egyértelmű jelzést, ha neked igen, akkor szerencsés vagy...nekem mensikor is csak minimális "tünetem" van, de az is csak közvetlenül azelőtt, hogy megjönne...az én testem így működik...sokaktól hallom, hogy "megérzik" az ovut, de a hőmérőzés és az ovuteszt mellett is alig tapasztalok valamit...van olyan hónap, amikor a méhnyaknyák ad némi segítséget, de ez sincs mindig így...ja és volt már olyan is, hogy 5 nappal az ovum előtt volt nagyon termékeny nyákom, de az ovuteszt nem mutatott semmit :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!