Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-05-16 10:03:54

Próbálom nem tragédiaként felfogni az újabb csalódást, de már nem igazán tudom, hogy mit "kellene" másképp csinálni, illetve hogy mikor jön el végre az én életemben is az a pillanat, hogy legalább egy tesztelésig eljussak...ez is annyira kiábrándító, mert óramű pontossággal érkezik a "drága" és még csak reménykedni sem hagy...Persze, ha egy hónap sikertelen, akkor azt jobb mihamarabb tudni, de én már annak is tudnék örülni, ha ennyi idősen (36) megcsinálhatnám életem első terhességi tesztjét...
Nálam egyébként bebizonyosodott, hogy a palástfű tea nem kavart be korábban, mert ebbe a hónapban nem ittam és semmi különbséget nem tapasztaltam...hála istennek most éjszaka jött meg, így semmit nem is éreztem...ha már annyira szeretnék valami jót találni ebben a nemvártban :)
Mirmite
2013-05-16 09:50:48

Plumeria14

sajnálom:(
Ne szomorkodj!!!
Hajrá június!
Mirmite
2013-05-16 09:49:14

Krisz27

Üdvözöllek az oldalon:)
megy a drukk!!!

Ancsika10

Neked is megy a drukk!!!!
Biztató a görbéd nagyon!
capri
2013-05-16 09:42:58

plumeria14, ne szomorkodj, a júniusi csapatban sem vagy egyedül. :-)
Moha13: mellérzékenységhez nem tudok hozzászólni, én mensi előtt sem szoktam érezni. Ovutesztet nem csinálok, egyelőre nem akarok (még csak a 2. próbálkozós hónapban vagyunk). De ha produkálok még 1-2 ilyen "színtelen" görbét, akkor muszáj lesz...
emerlány
2013-05-16 09:38:44

Itt a mai görbém
Moha13
2013-05-16 09:04:51

Volt már valaki úgy, hogy ovu után 3-4 nappal már érzékeny és duzzadt lett a melle? Mert nekem múlt hónapban egyáltalán nem volt ilyenem, sőt mióta próbálkozunk, eltűnt ez a mellduzzadás, ami előtt mensi előtt kb. egy héttel jelentkezett. Most még 9 nap mensiig, de már tegnap is ilyen volt.
Moha13
2013-05-16 08:31:12

Az én hőmérőm csak egyszer csipog (4-et), utána benthagyom még kicsit, és figyelem, hogy meddig villog a C betű...amikor megáll, akkor nézem meg az értéket. De volt már olyan is, hogy csipogott, aztán megint villogott és továbbmért, megállt, majd megint elindult...
plumeria14
2013-05-16 08:30:27

Krisz27
Isten hozott a csapatban és drukkolunk neked! Várjuk az eredményt.

ancsika10
nagyon bíztató a görbéd..mintha megindult volna a trifázisos felé…

Én sajnos a mai nappal beírtam magam a júniusi csapatba :(
Moha13
2013-05-16 08:29:58

capri

Igen, látom, érdekes...lehet, hogy nem volt ovud?
Ovutesztet nem használsz?

capri
2013-05-16 08:22:22

Ja, még csak annyi, hogy ebben a ciklusban 2. csipogésig mérem a hőmet, ezért mindegyik érték 0,1 fokkal magasabb.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!